Platin Sa sevenler

Aman saçımı kurutuyor ve yıpratıyorsa uzak durayım o halde
Ya da 1 kereye mahsus da yaptırabilirim, içimde uhde kalmasın diye

evet CAnım ama ilk yaptırdığında hemen olmaz İLkinde ancak alışıyor gözün
Eğer 1 kez yaptırayım sonra değiştireyim diyorsan hiç uğraşma Şeniz

benim saçlarım platin.
bayılıyorum gerçekten.
çevremdeki herkes de bayılıyor.
başka renk düşünemiyorum bile.

platin demeyin bana
vazgeçemediğim renk aşk alevi kızılı ve platinnnnnnnn
saçlarım uzasın yine yapıcam platin ,sonra bıkınca yine kızıl bu böyle gidicek :))))
pasaklıminiktanrıca mın saçlarına bayıldım görünce :) up uzunn ve sarııı maşlhh

cennet kokulum saçlrın platin röflemi,bnmde aynı ama ben tek renk platin istiyorum,kuaförler yapmıyor çok yıpranmış diye,sen ne yapıyorsun sürekli röflemi yoksa düz platin boyamı

o resımlerden bazıları koyu duranlar platın atılmıs rofle son halı olan kısa halı yanı krepe rofle dıpler koyu uclar yogun platın krepe rofle dersen duz plaqtın gıbı dıp boya ıstemez ve dogla durur koyu kaşla ama ıyı bır kuafor bulmalısın yenılıklerı takıp eden krepe rofleyı herkes yapamıyor sanıyorsam

canım benı tabı yıpranıyorcunkı amonyak oriel kullanılıyor hele koyu cogunlukta degılse yanı platın cok atılmıssa kısa kabarık sacımdakı ornektekı gıbı cok daha yıpramınyor mesela uzun seyrek atılmıs sacım cok ıyıydı saglıklıydı sımdı kısa kestırdıgım halde kuru sert haşır haşır bakım sart denıyor ama ben bakım yhaptıgım halde boyle kuaforumda asla mucize bekleme dıyor bu bakım bıdahakı rofleye zemın sacına bakarsan bıdahakı roflede daha az hasarlı cıkarız dıyor zaten kımyası bozulan bır sac nasıl duzelebılırkı ama ılk yaptırdıgında cok sert oluyor ucları kırt kırt kopoyor ama 1 ay gecınce kendıne gelıyor sac rofle yaptıranlar ılk 1 ay fon cektırırsenız o kotu goruntuden kurtulursunuz ben kopuk kullanıyorum oda goruntuyu kurtarıyor bırde kopuk kullanmak ıstemedıgım zaman bebe yagı suruyorum ertesı gun yıkama sartıyla oda yatısıtrıhyor

Bende sarı saçı çok beğenirim hatta platin renge bayılırım.
Geçen yıl platin balyaj attırmıştım herkes çk beğenmişti ama depresyonda olduğum bi dönem saçlarımı siyaha boyadımkaydirigubbakcemile3
25 li yaşlarda tekrar sarıya dönmeyi düşünüyorumzemuszemus

ay bende çok seviyom ama hiç yakışmıyo o yüzden sevmeme kararı aldım napim ama

kizlar saci platin nasil yapilio bende rofle varda yine rofle seklindemi yoksa boya olarakmi dipleridemi platin oluo yoksa demet akalin gibi dipler kendi rengindemi

ben kesinlikle beyaz tenli ve renkli gözlü olması gerektiğini düşünüyorum platin renk saç isteyen kişilerin. istediği kadar açık renk teni olsun bence gözleri belirgin bir mavi veya yeşil değilse bence hiç doğal durmuyor bu renk. ben de saçlarımın platin rengi olmasını isterdim fakat göz rengim çok belirgin değil.

Valla anacım yakışana yakışıo da,ben esmerim kendimde düşünemiyorum :roflol: bazen gerçekten tonu süper tutuo platin yapanların,tabi doğal saç rengi de sarıya dönükse daha da yakışıyor...

Esmer tenli , koyu saçlılar platin ya da açık sarıya boyadıklarında saçlarını abes duruyor.Onlara başka saç renkleri gidiyor.Sarı değil.
Hele dipleri kara kara çıkmışsa,kaşlar koyu renkse... Çok kötü bir görüntü kirliliği.kaydirigubbakcemile2

bend emavi gozlu beyaz tenliyim ama platin hic yapmadim hep sari rofle yaptim gerci gorunce ozeniorum ama dogru durust yapan bi kuafor bulamadim

Benim saçlarımda platin sarısına yakın açık sarı. bende arada kumral karamel falan yapıyorum ama ne yaparsam yapayım sarıdan vazgeçemiyorum.

sana gider prensesim ya bi denesene ...beyaz tenliysen..

bende senelerdir rofle yaptiririm canim hep kuafore tarif ederim rofleyi ne kadar slk atarsa o kadar boya gibi duruoo rofleyide acik sari at derim ama yine ortaya istedigim gibi renk cikmaz malesef bu yuzden kuaforum sabit kalamadi cunku ilk yaptirdigimda istedigim gibi yapamadilarsa ordan soguyorum

kizlar saci platin nasil yapilio bende rofle varda yine rofle seklindemi yoksa boya olarakmi dipleridemi platin oluo yoksa demet akalin gibi dipler kendi rengindemi

tatlım saçı platin yapmak için oriyalle açmak gerekiyo eğer gerekiyorsa ama saç rengi açık olanlarda bazen buna gerek olmuyor. sonra saçın tamamını platin rengine yani sarının en açık tonu denebilecek renge boyuyorlar. ama dipler sizin kendi isteğinize bağlı, ister demet akalın gibi dipleri kendi renginde bırakırsınız isterseniz de düzenli olarak dip boya yaptırırsınız kaydirigubbakcemile5 ben dip boya yaptırıyorum, daha aydınlık bi görünüm oluyor saçta

yani canim saci rofle seklindemi boyuolar ?diplerin kalmasini isterim bende nasil olur oyle

onu tam bilemiyorum ama röfle şeklinde olmaz büyük ihtimalle. komple boya uygulaması gibi olur tatlım, diplerin de senin dediğin gibi olması için sanırım bi parmak mesafe bırakıp boyarlar saç diplerinden başlamazlar. bu arada şunu da söylemek istiyorum bu işlem için gerçekten kaliteli bi salon ve işinin ehli bi kuaföre git ki kötü bi sürprizle karşılaşma saç rengin ne bilmiyorum ama bazı kuaförler renk açmayı ya da tonlandırmayı malesef beceremiyor. turunculaşma falan oluyor renkte özellikle de platinde bu risk varCADIARZU

dogru diosun valla iyisinede gittim ortasinada malesef istedigim tonu yakalayamadilar gerci platin deildi rofleydi ama slkl slk atinca rengide iyi tuutturunca platin gibi hafif oluodu oyle cok goruyorum disarda falan hos oluo ama bi turlu istedigimi yapan kuaforu bulamadimm canimm benim sacim kumral su an rofle var ama yaklasik alti aydir yaptirmadim cunku renk konusunu beceremedikleri icin sogukluk gelmisti
napcam bilmiorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…