- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi cottonlady
Aman saçımı kurutuyor ve yıpratıyorsa uzak durayım o halde
Ya da 1 kereye mahsus da yaptırabilirim, içimde uhde kalmasın diye
cennet kokulum saçlrın platin röflemi,bnmde aynı ama ben tek renk platin istiyorum,kuaförler yapmıyor çok yıpranmış diye,sen ne yapıyorsun sürekli röflemi yoksa düz platin boyamı
CennetKokulum ben de kara kaşlı, kara gözlüyüm bana da yakışır ama saçlarım yıpranır diye korkuyorum
acaba saçların yıprandı mı
bakım mı yapıyorsun
fikirlerini yazarsan sevinirim canım
sana gider prensesim ya bi denesene ...beyaz tenliysen..
kizlar saci platin nasil yapilio bende rofle varda yine rofle seklindemi yoksa boya olarakmi dipleridemi platin oluo yoksa demet akalin gibi dipler kendi rengindemi
tatlım saçı platin yapmak için oriyalle açmak gerekiyo eğer gerekiyorsa ama saç rengi açık olanlarda bazen buna gerek olmuyor. sonra saçın tamamını platin rengine yani sarının en açık tonu denebilecek renge boyuyorlar. ama dipler sizin kendi isteğinize bağlı, ister demet akalın gibi dipleri kendi renginde bırakırsınız isterseniz de düzenli olarak dip boya yaptırırsınız kaydirigubbakcemile5 ben dip boya yaptırıyorum, daha aydınlık bi görünüm oluyor saçta
onu tam bilemiyorum ama röfle şeklinde olmaz büyük ihtimalle. komple boya uygulaması gibi olur tatlım, diplerin de senin dediğin gibi olması için sanırım bi parmak mesafe bırakıp boyarlar saç diplerinden başlamazlar. bu arada şunu da söylemek istiyorum bu işlem için gerçekten kaliteli bi salon ve işinin ehli bi kuaföre git ki kötü bi sürprizle karşılaşma saç rengin ne bilmiyorum ama bazı kuaförler renk açmayı ya da tonlandırmayı malesef beceremiyor. turunculaşma falan oluyor renkte özellikle de platinde bu risk varCADIARZU