Platin Sa sevenler

onu tam bilemiyorum ama röfle şeklinde olmaz büyük ihtimalle. komple boya uygulaması gibi olur tatlım, diplerin de senin dediğin gibi olması için sanırım bi parmak mesafe bırakıp boyarlar saç diplerinden başlamazlar. bu arada şunu da söylemek istiyorum bu işlem için gerçekten kaliteli bi salon ve işinin ehli bi kuaföre git ki kötü bi sürprizle karşılaşma saç rengin ne bilmiyorum ama bazı kuaförler renk açmayı ya da tonlandırmayı malesef beceremiyor. turunculaşma falan oluyor renkte özellikle de platinde bu risk varCADIARZU

evet ya çok riskli işin ehli olması lazım birkaç sene sonra boyatacağım ama şimdiden tereddütlerim var ya istediğim gibi olmazsa diye çünkü tam istediğim tonu çok az kadında görebiliyorum :S

1689154873.jpg

kizlar bu sac roflemi platinmi

ya benim saçım bir türlü platin olmuo beceriksiz kuaför yaktı okadar ama yinede platin olmadı açık bi sarıydı ama yıkadıkça parlaktıkta giitti koyulaştı bir fikriniz varmı

sarı saçı seviyorum ama bu kadar acık değil..daha saman sarısı yada hafif küllü sarı,yada dore sarı..ama platin değil..bircok kadını basit gösteriyor bu kategoridekiler daha koyu sarılar denesinler..ama platine ragmen basit ve baya görünmeyenler az da olsa var..onlar da böyle devam etsinler :)

:eek:

canım bu saç röfle bir kaç kere dip röfleye gidince saç düz platin gibi oluyor paketlenmeyenlerde bir sonraki röflede paketlendikçe oluyor tabii ki.
konuyu açan arkadaşım sende izmirdesin senin saçların ne renk ve bu platini tutturan bi kuaför varmı bildiğin.

bence osaç röflelikten çıkmış basbaya platin boya bende sarıyı herkese yakıştırmıuorum herkes taşıyamıyor gerçi bu yıl daha koyu tonlar moda tabi sarının yeri bibaşka galiba daha havalı

bu sac kızlar krepe balyaj teknıgıyle yapılıs dıbınede dıp boya atılmıs 1 2 cm de kendı sacı uzamıs halı

bende platin delisiyim.sarı saçı çok seviyorum.dipler epey çıktı saçımı boyatmam gerek.tabikide yine platin isticem kuaförümden.
platin saç çok açık tenlileri malesef boğuyor ve yakışmıyor bence.ben çok esmer değilim ama açık tenlide değilim.gözlerimde yeşil ve sarı saçın çok yakıştığını düşünüyorum tabiki makyaj ve giyimle bütünleşiyor

işte bu benim rengim.bende böyle olması için uğraşıyorum.doğal saçım siyah.4 defa röfle yaptırdım.direk üzerine saçı açtırmadan.şimdi tekrar komple boyatacağım.ben seninki gibi olsun istiyorum.ama kuaföre ne diyecem?

Son düzenleme:
kuafore krepe balyaj dıyeceksın yanlız karısıtrmasınlar 2-3 cesıt krepe balyaj var sacı tutamlara ayırıyorlar aldıgı tutamı krepe yapıyor boyayayı oyle suruyorlar ıyı bır kuafor bulmalısın usutnede cıla yapıldımı boyle dıpten dogal bırseklıde uclara dogru yogun sarı oluyor

rica ederim tatlım umarım işine yara sorun olursa yanıtlarım benim simdi bayagı dıpler geldı 5 ay olacak işin kotusu cok dıpten atılmadıgı ıcın bu teknıkte cabuk dıp gelıyor normalde 8 ay ıdare edıyodum eskı teknık attırdıgımda yenısını yaptırınca eklerım

414003_zxnqeu.jpg

n635459530_727177_1842.jpg

bende bir kaç haftır kıysamda boyatsam mı diye düşünüyorum ama sanırım 2 yıl ertelicem bu kararı eskiden saçlarım kısaydı kendi kendime kesiyordum dikiyordum havaya bilmemne,bukadar uzatınca kıyamıyor sanırım insan,bi fotograflarıma bakıp yorum yapsanız, bu attıgım renkler gibi renkler gidermi sizce bana,bide kaşları ne yapmak gerekiyor saçı boyatınca?

X