Platin Sa sevenler

platın koleksıyonum var benım farklı donemlerdekı platınlerım kımı sık atılmıs kımı seyrek ama hep platın[

Son düzenleme:
ay yeter yoruldum kızlar daha var ama cok yoruyor eee yaptırmak ıstıyenlere fıkır ve ornek olsun dıye ugrastım umarım işinize yarar atış yogunluk vardır aralarında daha farklı ısteyen varsa var rofle modellerım kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

evet kesinlikle katılıyorum dideem'cim :1hug: bakımlı olmayan bir kadının sakınması gereken bi renk :)) en azından bi kahverengi göz kalemi, ya da pembiş bi ruj sürmek gerekiyor ki siz de saçlarınız gibi bembeyaz görünmeyin kaydirigubbakcemile3

cennetkokulum bence de senin rengin platin zemuszemus yüzünü aydınlatmış hoş tatlı bi hava katmış ama sana aynı zamanda bol katlı bi kesim de öneririm çünkü o kabarık ve hafif dalgalı halin çok hoşşş :sm_cool::sm_cool:

dilaracım malesef evde saçları platine boyamanı sağlayacak bi boya bilmiyorum ve böyle bi yolu kimsenin denemesini de önermiyorum. çünkü turunculaşma riski çoook yüksek ve böyle bişeyle uğraşmak da çok talihsiz bi deneyim olur. ben saçlarımla ilgili hayal kırıklıklarına hiç dayanamam ve biliyorum ki bir çok bayan da da bu böyledir. o yüzden işinin ehli bi kuaförde yaptırmanızı öneririm. rengi bağanirseniz de kuaförden numarasını istersiniz ve dip boyanızı siz yaparsınız evde. tabi bunun için de kompleksiz ve tok satıcı bi kuaför de gerek kaydirigubbakcemile3
bu arada arkadaşlar herkesin sorusunu aynı anda cevapladığım için arka arkaya yazmak zorundayım neden durmadan yazıyor bu hatun derseniz eğer... :kedi:kaydirigubbakcemile3

youthanasia7 resimler gerçekten çok çok güzel örnekler, bayıldım :lepi: kararsız olanların iştahını kabartır, soluğu kuaförde aldırtır diyorum kaydirigubbakcemile3

youthanasia7 resimler gerçekten çok çok güzel örnekler, bayıldım :lepi: kararsız olanların iştahını kabartır, soluğu kuaförde aldırtır diyorum kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim tatlım öyle ekliyorum ama hep de kısa saçlar denk geldi art arda ama çok tarzlar kıyafetle bütünleştirmeyi bilmişler :lepi:

evet zaten diyorduk ya yakıştırma meselesi biraz da bu rengi taşımak... o yüzden resimleri daha da beğendim zemuszemus

eğer kısa saç yüzünüze gidiyosa platin süper bi renk bence
uzun saçtan daha havalı duruyor kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…