Plates (Pilates) Nedir? Plates'in Faydaları

Çok severim ve de faydasını çok görüyorum
büyük kitap D&R gibi yerlerde tonla pilates dvd si var arayan arkadaşlar
ben çok aldım

bende gıtmek ıstıyorum ama nereye gıdecegımı bılmıyorum.bıde boy uzatıyomu gercekten onu merak edıyorum?

selam arkadaşlar , ümraniye çevresinde pilates yapmak için bir merkez arıyorum , yardım ve bilgilerinizi rica ediyorum

arkadaşlar mrb . ben yeni üyeyim :)) . sizlere bir şey danışmak istiyorum. plates salonuna başlamak istiyorum ama ben 76 kg ve 160 boyunda bir insanım. diyetisyene devam ediyorum . platesi kiloları olan bir insan da yapabilir mi . yoksa daha düşük kilolarda mı olmak gerekiyor.

Yaklaşık 3 haftasır prof hoca eşliğinde plates yapıyorum.. ve inanın cd dekilerle alakası yok.. elinde imkanınız varsa hiç değilse bi kaç ders gidin, tekniğini öğrenin ve öyle evde yapın.. çünkü gerçekten bazı incelikleri var, cd den bakmakla olmaz çünkü bende cd den denedim, ebru şallıyla denedim ama en iyisi direk hocayla yapmak.. vucüdumda kilo bazında bi azalma olmadı diyet yapmıyorum çünkü.. ama şeklinde gözle görülür bi değişikilk olduğunu ben hissediyorum.. popom kalktı biraz, bel yanlarım gitti ve tabiki göbek..
çok iyi geliyo, insanın ruhuna da iyi geliyo.. deneyin derim ben.. en azından yaza kadar devam edicem ben..

bende başladım ama kilo vermek için falan değil uzun ve zayıf olduğum için çok sırt ağrısı çekiyorum, tabi buna zamanında okul dersane ev 3lüsü arasında taşıdığım tonlarca ağırlığındaki sırt çantamın etkisi oldukça fazla..=D bi haftadır yapıyorum ve sırtımda sanki bi yük taşıyomuşumda o kalkmış gibi hissediyorum.. bi haftada bile biraz farkediyo. başlamayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim

çok rahatlıyor insan ya ben gittim baya bi hem kaslarınızı uzatıyor duruşunuz harika oluyor hem psikolojik olarak rahatlıyorsunuz hem ağrı mağrı kalmıyor

belediyenin ücretsiz seansları var ücretli de var hemde çok pahalı değil
bir araştırabilirsin

Ebru Şallının ikinci dvdsini aldım. Tüm hareketleri yapıyorum. Halen nefesimi tam ayarlayamıyorum. konsantre olmam lazım.

Umarım uzun vaadede farkı hissederim

bende başlıyorum yakında :)) haftada iki gün kursum var 1er saat. sizce yeterli mi? başka ne yapabilirim?

1,5 aydır düzenli yapıyorum.. hafta da 2 gündü, şimdi 3 yaptım.. gerçekten vücudumda belirli değişiklik oldu.. bende tayt giyiyorum, rahat oluyo.. popomu kapatan bi tshirt giyiyorum üstüne de.. kesinlikle yapılası bi spor bence..

kızlar cd den yapmayı planlıyorum bnde ebru şallıyı tavsiye ettiler cd var bnde güzel de anlatıo. acaba bi zarar oluomu evde yapanlardan bılgı beklıyorum.
bnde boyun düzleşmesi çıktı tedavideyim şu anda . tedavim bitince başlıcam platese doktorum spor yapman şart dedi bnde platesi seçtim . aranıza geldim yerimseniben

kızlar cd den yapmayı planlıyorum bnde ebru şallıyı tavsiye ettiler cd var bnde güzel de anlatıo. acaba bi zarar oluomu evde yapanlardan bılgı beklıyorum.
bnde boyun düzleşmesi çıktı tedavideyim şu anda . tedavim bitince başlıcam platese doktorum spor yapman şart dedi bnde platesi seçtim . aranıza geldim yerimseniben

Canım ben 3-4 gündür yapıyorum.Netten Ebru Şallının TV 8 deki yayınlarını takip ediyorum.ortalama bir saat.Tavsiye ediyorum.Çok faydalı şmdiden sıkılaşma oldu.:kahve:

X