Plates arkadaşı arıyorum yaza fitt girmek istiyorum...

Ben seni eklememişmiyim daha :26: Terbiyesilige bak,affet hemen ekliyorum :KK17::KK9:
Tuvalete çıkmak çok rahatlatıyor tabi,karın bölgesinde fark yaratıyor hemen :)) Bakayım hemen yeşil kahveyi :KK34: Tadı nasıl?
Önemli değil cnm benim estağfirullah affetmek ne demek kırılırmıyım ben sana sen benim çok sevdiğim arkadaşımsın.Aynen karındaki şişliğide alıyo.Yeşil kahve ilk zamanlar içmekte zorlandım ama şimdi içebiliyorum şekersiz.Yeşil çay gibi benim aldığımın içinde süt tozuda varmış aktardan almıştım tadını biraz değiştiriyo o kadar.

bende geliimmm kendime plates seti alıcam 50 kiloyum belki vermişimdir de sıkılaşmak istiyorum.. ve azcık da kas yapmak :)))

Cnm verirsin biliyorum seni azimlisin kafana koyduğunu yaparsın:KK34:Henüz geç değil yaza kadar sımsıkı taş gibi olur vücudun.Ben senin resimleride gördüm öyle abartılacak bişey yok biraz dikkat biraz da spor hemen gider.Benimkiler yıllardır benimle.:KK50::KK50:

Senin resimleri ben göremiyorum cnm arkadaş listesinde değilim :KK9::KK19:.Ben yeşil kahve tozu var ondan aldım satılıyo artık heryerde.Ondan içiyorum çay kahve gibi.Sonuç bağırsakları iyi çalıştırıyo vede ertesi gün wc de anlıyosun yağların gittiğini o kadar söyliyim yani.Herhangi bi yan etkisinide görmedim biraz da hareketle benim karnım hemencecik küçüldü dümdüz duruyo.

bu yeşil kahve tozu nasıl birşey canım biraz bahseder misin ? faydası var mı cidden yaa bana bütün arklarım çok zayıfsın ne gerek var diorlar ama çıplakken basenlerim daha büyük duruyor pantolonla toplu duruyor.. onlar anlamıyor diyorum anlatamıyorum :KK70: herkes kızıo bana spor yaptımı duyunca.. işte velhasıll basenlerim toplanıp küçülüp sıkılaşması lazımm hemde 17 mayısa kadr :KK70: :KK70: bana hızlı sonuç gösteren sıkılaşma programı önerir misin o_O

bu basenlerim yüzünden çatlaklarım bile oluşmaya başladı :KK43:

İnşallah canım,çok teşekkür ederim :*
Lütfen destek ve moral mesajlarınızı îhmal etmeyiniz..Zira çok ihtiyacım olacak :/ Şimdiden geçmiş olsun dalan savmayın başınızdan öyle. Şimdiden diyelimde sonra unutursak falan ayıp olmasın hesabı :/
:KK70:
Not alacağım hepinizi.Kim destek olmuş,kimler burun konuma girip yorum yapmış,gerçek dost arkadaş kimmiş bakıcam heee.. :KK70:
eeee Gün buğündür.. Ak kara çıkacak ortaya :))
Çok korkuyorum pipaa :KK43:( Sizin desteklerinşze ihtiyacım var,bu üçüncü olacak ve artık sorun istemiyorum :KK43:
Burun için konu açtım,bana bu konuşanlardan ulaşın olurmu :KK66: sayfayı meşgul etmeyelim :KK66: teşekkürler..

Canım ben eskisi kadar sık giremiyorum foruma, takip etmekte zorlanıyorum.hani sen ameliyat olursun ve ben cok gec görürüm belki diye ne olur ne olmaz şimdiden dileyeyim dedim :) tabiki desteğe devam.. Sen burdaki en güçlü kadınlardan birisin, zaten cok rahat atlatırsın herseyi :) bence bu son olucak ve cok cok rahat gecicek hersey. Cok hayır dua almıssındır, onların da etkisiyle cok güzel olucak inşallah hersey, için rahat olsun :)

Cnm sen biraz sabret henüz yeni ameliyatın en azından 1 ay bekle.Nolur nolmaz vücudunun yabancı bi cisme alışması için biraz zaman gerekli.Bu zamanda aksi bi hareket yaparsan protezin kayabilir veya kanama bile olabilir.Dikişlerinde taze sıkılaşayım derken açılmasın.Ben 1 ay boyunca yükseğe bile uzanmadım aksi hareket yapmadım.İyileşene kadar bekle bence o kadar zahmet çekiyosun sonuçta.Ama 1 ay sonunda bize katılabilirsin tabiki hafif hareketlerle.

çok teşekkürler canıjm ben daha araştırma aşamasındayım hemen başlama niyetim yok zaten yine de çok teşekkürler:KK16:

bu yeşil kahve tozu nasıl birşey canım biraz bahseder misin ? faydası var mı cidden yaa bana bütün arklarım çok zayıfsın ne gerek var diorlar ama çıplakken basenlerim daha büyük duruyor pantolonla toplu duruyor.. onlar anlamıyor diyorum anlatamıyorum :KK70: herkes kızıo bana spor yaptımı duyunca.. işte velhasıll basenlerim toplanıp küçülüp sıkılaşması lazımm hemde 17 mayısa kadr :KK70: :KK70: bana hızlı sonuç gösteren sıkılaşma programı önerir misin o_O

bu basenlerim yüzünden çatlaklarım bile oluşmaya başladı :KK43:
Cnm yeşil kahve tozu metabolizmayı çalıştırıyo aynı zamanda bağırsakları. Zayıfsan eğer bölgesel egzersiz yapabilirsin. Basenlere yönelik hareketlere yoğunlaşabilirsin. Brazil butt lift tam sana uygun aslında. Benim açtığım konu sayfayı incele ordan öğrenmek istediklerini öğrenebilirsin anlatabilirim. Brazilde bacak ve basenler içinde video var cnm.

Bende yapmadım hafta sonu. Dinlendirdim kaslarımı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm yeşil kahve tozu metabolizmayı çalıştırıyo aynı zamanda bağırsakları. Zayıfsan eğer bölgesel egzersiz yapabilirsin. Basenlere yönelik hareketlere yoğunlaşabilirsin. Brazil butt lift tam sana uygun aslında. Benim açtığım konu sayfayı incele ordan öğrenmek istediklerini öğrenebilirsin anlatabilirim. Brazilde bacak ve basenler içinde video var cnm.

aa canım çok teşekkürler hemen bakıyorum konuna hep takip edeceğim inş :))

Arkadaşlar merhaba...Uzun süre diyet yaptım güzel kilolar verdim fakat vücudum şekillenmedi göbeğim erimedi...Burada düzenli olarak yaptığımız platesleri paylaşalım ...Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum...:KK8::KK8:

cnm bende pilatese başlamak istiyorum vucudu şekillendirmenin yanında zayıflatıyor mu pilates.yani benim hem kilo vermem lazım aynı anda da vucudumu şekillendirmem lazım.zayıflarken hangi diyetleri yaptın mesela?bana da yardımcı olur musun?bide arkadaşa demişsin pilates malzemesi için uygun fiyatı diye.bende ona baktım bugün.almadım henüz haftasonu almayı düşünüyorum da pilates topunu kaç cm aldın?üç boyu vardı bilemedim hangisi daha iyi olur diye.

Son düzenleme:
ben de yeni başladım. ebru şallının başlangıç dvdsini yapıyorum. ama bazen üşeniyorum. :KK53: burda birbirimizi gaza getirelim arkadaşlar :KK3:

evet set olarak aldım birkaç haftadır yapıyorum bir de squata başladım :KK51:

ya 55 65 75 cnm çapında var pilates topu.bende almak istiyorum.ama hangi boyutunu almak daha iyi olur bilemedim.senin hangi boyutu acaba?he bide toplam ne kadara aldın seti?

ya 55 65 75 cnm çapında var pilates topu.bende almak istiyorum.ama hangi boyutunu almak daha iyi olur bilemedim.senin hangi boyutu acaba?he bide toplam ne kadara aldın seti?

ben minyonum o yüzden 55 aldım memnunum. boyun orta ise 65, çok uzunsan 75 almalısın. internette kendi boyuna göre daha ayrıntılı açıklama bulabilirsin. 50 tlye aldım. içinde minder, büyük ve küçük top , 3 adet bant ve pompa ve çember var :13:

ben minyonum o yüzden 55 aldım memnunum. boyun orta ise 65, çok uzunsan 75 almalısın. internette kendi boyuna göre daha ayrıntılı açıklama bulabilirsin. 50 tlye aldım. içinde minder, büyük ve küçük top , 3 adet bant ve pompa ve çember var :13:

ayy çok iyi almışsın ya bende mi öyle alsam acep bilemedim şimdi :KK52::KK52: boyum o kadar uzun değil ama hareketleri daha iyi yapabilmek için o zaman 55 daha iyi olru diye düşündüm şimdi.bilindik bi süpermarketten fln mı aldın cnm?yoksa herhangi bi yerden mi.

selam kızlar bende pilates yapıyorum ve yaza fit girmek istiyorum:) birbirimize gaz verelim lütfen. ben şu an ebru şallı skinny jeans workout yapıyorum...

Arkadaşlar merhaba...Uzun süre diyet yaptım güzel kilolar verdim fakat vücudum şekillenmedi göbeğim erimedi...Burada düzenli olarak yaptığımız platesleri paylaşalım ...Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum...:KK8::KK8:

arkadasım bende uzun süredir diyete girmeye çalısıyorum ama ertesi gün bırakıyorum bir türlü motive olamıyorum benı de aranıza alırmısınız :2:

arkadasım bende uzun süredir diyete girmeye çalısıyorum ama ertesi gün bırakıyorum bir türlü motive olamıyorum benı de aranıza alırmısınız :2:

X