- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- Konu Sahibi nursehulya
Cnm hemen acele etme biraz daha vücudun toparlansın.Ben Cassey Ho'nun blogilates sitesindeki videolarını toparladım yanında 10 minute solution videoları var pilates içinde bi kaç tane var.Önce onu yapıyorum arkasından Cassey'in 10 dk lık videosunu yapıyorum.Cassey'in sexy legs videosunu yapmıştım iki gün önce baldırlarımın acısı hala geçmedi bacaklarım komple belden aşağıya kadar sanki kaslarım elektrik yemiş gibi sızladı.Yani çok konuşsada hareketleri çok iyi.Bu fitnes kartlarına bende bakarım cnm tavsiyen için sağol.Cnm azcık iyileşim bende hemen başlicam pilatese. Bende winsorun videoları var sen hangisini yapıosun bi tavsiyen var mı, sadece bacaklara yönelik spor yapicam, bisiklet pilates fln.. Buarada buayın form sante dergisinde bacak ve kalçalar için fitness kartları var ben çok beğendim almanı tavsiye ederim. Pilates için sadece lastiklerim var neler almam lazım sence bi sürü şey var ağırlık topları, küçük hafif toplar vs
Lastiklerin varsa iyi küçük top için ben ilk zamanlar çocuklarımın topunu kullandım işimi gördü.Çemberimde yoktu A101 e geldi komple seti o zaman aldım.Çember hareketini bence küçük çocukların oynadığı yumuşak toplada yapılıyo yani almama bile gerek yokmuş aslında merak işte.Şimdilik elindekilerle bile idare edebilirsin çünkü benimkiler kenarda duruyo büyük topa gerek var sadece asıl iş onda.
Cnm bende memeye yağ enjeksiyonunu düşünmeye başladım.Benimkiler 290 cc biraz daha büyüseler daha dolgun olabilir şimdide dolgun görünüyolar ama benim gözümü doldurmuyo.Hatta ameliyat olduğum doktorumun asistanına sordum yapıldığını yağın %50 sinin eridiğini ve diğer 50 sininde kalıcı olduğunu söyledi.Benim basenler sorun gitmiyo o yüzden bi taşla iki kuş vurmuş olucam.Nasıl bacaklarındanmı aldılar yağı acıma sızlama varmı cnm.Nasıl hissediyosun kendini.Bende memeye yağ enj yaptırdım o yüzden göğüs kaslarımı çalıştırmadan bacaklarımı sıkılaştırıp inceltmek istiyorum, haklısın ama sürekli bacak çalışmakta olmaz. Bi videoylamı yapıosun peki? Malzeme tavsiyen içinde teşekkür ederim:)
Son düzenleme: