Direkt ameliyat tarihi alanlardan almıyor sanırım ama sonuçta bayağı 1-1.5 saat zaman harcıyor canım ya doktorlar da haklı bi yerde. Avukata soru sorsan 140 TL para veriyorsun
Haklısın canım yaa... Biraz komik olacak ama Aylin hanım beni görmeden ben ameliyat tarihimi bile belirledim.Daha doğrusu çok fazla şansım yok.Oyüzden acilen görüşmem lazım.Adı geçen doktorlardan bir tek Aylin hanım kafama yattı.Acaba özel numarasından arasam hızlandırabilir miyimki olayı?Bu arada mümkünse telefonunu özelden atabilir misin?
Vickie geçmiş olsun canım, benimde bir ayım doldu kızlar artık ameliyat olduğumu bile unuttum. Hatta bazen fazlaca hoplayıp zıplıyorum da hatırlatıyorlar kendilerini:))))
Haklısın canım yaa... Biraz komik olacak ama Aylin hanım beni görmeden ben ameliyat tarihimi bile belirledim.Daha doğrusu çok fazla şansım yok.Oyüzden acilen görüşmem lazım.Adı geçen doktorlardan bir tek Aylin hanım kafama yattı.Acaba özel numarasından arasam hızlandırabilir miyimki olayı?Bu arada mümkünse telefonunu özelden atabilir misin?
Ben yooladım annejim. Kolay gelsin bilgilendir bizi.opuyorumnanaktan
Meme protezi canım 1 ay oldu tamı tamına
Kızlaaaaaaaar sonunda randevumu aldım yarın görüşmeye ve kısmetse ameliyat tarihimi almaya gidiyorum.Bu bile benim için o kadar heyecan verici ki.Ayrıca yeni bir yıla sadece ve sadece kendim için bir şey yaparak giriyor olacağım.Bu benim için çok önemli çünkü vücudum ve ruhum nerdeyse bana küsmüştü.......Neyse herkese sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum. Desteğinize daha çooook ihtiyacım olacak......:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?