Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Dediğim o zaten canım. Önden ilaç kullanılmıyo zaten, ameliyattan sonra antibiyotikle ağrı kesici verecek Aylin Hanım

Tamam tatlım sağol, sporcu sütyenimide alıcam yarın, çarşamba günü uçuyorum ıstanbul'a zaten

Eeeeeeee kızlar ben de haftaya perşembeye aldım randevumu. Kusura bakmayın yukarıdaki yazıyı görmedim. ız konusunu konuştuk olabildiğince az bırakmaya çalışacak. ız bile şu patlak, çatlak görüntümden daha iyidir.

Hayırlısı olsun be canım, mutlaka sinirini bozuyo ki ameliyat oluyosun, yoksa durup dururken kendini niye kestiresin.Tabii ki daha iyi olacaktır

Sağol tatlım ya çok aşırı kilo almıştım bi ara hızla verdim gelinlik giyicem diye, acayip sarkmıştı karın derim, sporla falan toplanmıyo, kurtulcam inşallah .kaydirigubbakcemile3

Canım benim ya memeler sarktı benimde, genital bölge sarkmıştı toplattık, ne biçim deri benimki anlamadımki bu yaşta böyleyse ilerde Ajda Pekkan'ı geçerim ben

Hayırlısı olsun canım benim ya toparlanır elbet, öyle düşünme ameliyattan sonrada sporunu ihmal etme toparlanırsın biraz daha

Merhaba kızlar, ben sizden daha şanslıyım herhalde 6. günümdeyim ağrım, acım kalmadı denebilir, bugün sıkıldım evi süpürdüm valla. Sanki meme küçülttürme daha ağrısız silikona göre di mi ? Neyse hadi size kolay gelsin

Merhaba Nurçin, rahatladın mı hakkaten 6 günde, kolay bi ameliyat mı acaba? Senin yazını okudum içim rahatladı.

Merhaba Fatma sanırım meme küçülttürme protez taktırmaya göre daha az ağrılı, ara ara dikiş yerlerimde gerinti ve yanma oluyor. Zaten sıkı bantlı ve sütyenli dolaştığım için kıpırdamıyorlar fazla . Rahatım walla ne diyim, şükür bu günüme

Arkadaşlar ölüyorum yarın ameliyatım var, kalbim duracak herhalde. Bugün Aylin hanımla 16.00'da randevum vardı (2 saat önce gidip Akmerkezi onlarca kez turladım). Sonunda Aylin hanımla buluştuk muayenehanesinde. Onu bu forumlarda okuya okuya sanki yıllardır tanıyormuşum gibiydi, hakikaten çok tatlı, çok olumlu, çok canayakın, ama herşeyden önemlisi bilgisini benim anlayabileceğim şekilde resimlerle, örneklerle anlattı. Valla kızlar burada anlatılan pekçok şeyin hatalı olduğunu öğrendim aynı zamanda. Meme altı kesi ile konmasına karar verdim, C cup istedim bakalım uygun olanı yerleştireceğim dedi. Neyse yarın ameliyat, heyecandan uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum. Kendimi iyi hisseder , hissetmez size tekrar yazacağım. Ama bu sefer yazarken süper memelerim olacak inşallah. Bana şans dileyin, dua edin.

Geçmiş olsun şimdiden Sevgi. Benim de az kaldı 1 7'sinde de ben ameliyat olucam, ben şimdiden geberiyorum korkudan, son gecemi düşünemiyorum yaamafoldumben

Sıkmayın canınızı iş doktora karar verip güvenmekte, sonrası çok kolay. Bu kadar yıl bekledikten sonra 1 hafta ne ki. Hadi kolay gelsin ikinizede. Eh Sevgi çıkmıştır ameliyattan herhalde bakalım yazsında bize nasıl olduğunu öğrenelim

Sıkmayın canınızı iş doktora karar verip güvenmekte, sonrası çok kolay. Bu kadar yıl bekledikten sonra 1 hafta ne ki. Hadi kolay gelsin ikinizede. Eh Sevgi çıkmıştır ameliyattan herhalde bakalım yazsında bize nasıl olduğunu öğrenelimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3zemuszemus

Merhaba arkadaşlar;
Ben ameliyatımı oldum bugün, çok şükür kurtuldum. Yani ben de Aylin hanıma protez taktıranlardan oldum. Tüm gün uyumuşum akşam uyuyamadım ya. Kardeşimin eşi,nden leptop istemiştim size ondan yazıyorum. ameliyatım çok iyi geçmiş 330 cc anatomik olandan koymuş Aylin hanım, üstten süper görünüyolar walla. Ağrım kıpırdanmazken yok, sadece ayağa kalkarken zorlanıyorum. Hemen bir ayna buldurup memelerime baktım, sütyen içinde süperler, kardeşimde öyle diyor. Benden şimdilk bu kadar, yarın belki daha ayrıntılı yazarım. Öpüyorum hepinizi

Geçmiş olsun Sevgiiii Ben de ameliyattan çıktım diye buraya yazacağım günleri bekliyorum inşallah

Walla çok sevindim Sevgi, öpüyorum seni. Malum düğün mevsimi başladı, düğündeydim dün akşam okuyamadıydım. Neyse hayırlı olsun yeni memişlerin

Tekrar merhaba arkadaşlar; Dün sabah drenlerim alındı, bugün 3.gün bitti, artık çok fazla rahatım. Hep meme ameliyatımın ağrıları rahatladı, hem kafam. Yurtdışında yaşadığım için biliyorsunuz bu forumdan takip edip kendime doktor seçmek zorunda kaldım. 4 doktor ile mail yoluyla ve 3 doktorla telefon yoluyla konuştum. Sonuçta sadece birine ameliyat olacaktım, Aylin hanımı seçtim, gelip konuşunca güvenim daha da arttı, sanırım 1 saatten fazla soru sormuşumdur. ılgisi, sıcakkanlılığı, bilgisi, canayakınlığı hakikaten benim doktorum çok farklı. Ameliyat oldum, öncesinde sütyen içine protez çeşitleri koyduk, benim gözüm 375 cc'deydi. Doktorum beni ilk gördüğünde 295 cc veya taş çatlasın 330 cc koyabiliriz demişti. Taş çatlamadı arkadaşlar, 295 cc koydu, tam doldurmuş zaten göğüs bölgemi öyle dedi. Şu anda C cup tam dolu memelerim var, süper görünümlü dekolte bölgem var. Hakikaten benim Aylin hanımla tanışmama yardımcı olan sizlere sonsuz teşekkürler, yurtdışından gelecek tüm arkadaşlara gözüm kapalı tavsiye ederim Aylin hanımı. Perşembe son kontrolüm var ve akşamına uçuyorum. Hepinizi öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…