Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

kızlar yeni geldim aylin hanımdan.memelerime baktı ve ben daha sarkık diye korkmuştum dedi.sonra bakınca sol göğsünün rengi değişik senin dedi. ben de daha önceki durumunu anlattım ameliyattan 15 gün sonra simsiyah oldu ve şişti dedim.o da çok şaşırdı dolaşım bozukluğu var dedi. ben korkunca korkma bişe olsa o zaman morardığında olurdu artık bişey olmaz dedi.ama göğüslerin çok yapmacık hiç doğal değil.dekolten hiç yok bi kere senin dedi.dümdüz geliyo sonra iki tane top dedi.ben kimseyi karalamam canım tuğrulla ben şişlide beraber çalıştım severim de ama bu memeler olmamış dedi. göğüslerin yatınca arası bom boş kalıyo olmaz böyle dedi.ben toparlatmak istiyorum dedim.sen tuğrula toparlat mali açıdan senin için daha iyi dedi.ben de o ters t olmadan toplamıyor dedim lolipop şeklinde olana karşı kas altına karşı dedim.çok mecbur kalmazsa yapmıyo kas altı dedim.ama o zaman da böyle ele geliyo işte dimi dedi aylin hanım.insanlar kas altında bile azıcık aşağıda ele gelse ki normal kıyamet koparıyolar senin sağ taraf sadece slikon elleyince dedi.benim şahsi fikrim bunların kas altı ve toparlama olması şart dedi.23 cm biri 24 cm biri göğüs ucun bu ameliyat olmuş biri için çok fazla.ameliyat olmana değmemiş dedi.aslında bunları cımbızla aldım ağzından o kadar kıvranıyoki tuğrul bey hakkında tek bişe çıkmasın ağzından yanlış anlaşılmasın diye. sonra ben biliyorum sen iste ama o sana kas altı yapmaz dedi.artık çok mecbur kalmadıkça ters t yapmıyoruz sadece küçültmede yapıyoruz dedi.hatta bana dediki bi iki doktorun fikrini de al .ben de naci beyi söyledim.aa benden selam söyle çok iyi doktordur dedi.arkadaşım benim severim onu dedi.
yani durum bu ayın 10'unda naci bey de aynı şeyleri söylerse eşime yavaş yavaş açıcam mevzuyu.ikinci bi doktor anca bi fikir verir eşime(hani para için tabi öyle diyicekler diyemez artık).bunca yıl bekle bunca ay iyileşmesini bekle sonuca bakın.Allahtan sol göğsüm sorun çıkarmamış.ona teselli oluyorum ya bişe olsaydı:gitme:
ne kadar çok dedi demişim yaw:kedi:

Son düzenleme:
ha bu arada tuğrul bey demişti ya daha sarkmaz diye aylin hanım sarkabilir tabiki dedi

ahhh canım vallahi gün boyu merak ettim seni, aylin hanımın söyledikleri yeni bir ameliyata doğru yönelmeni gerektireceği gösteriyor.. keşke böyle olmasaydı,ama ne yapalım, sen sonuca biraz daha uzun şekilde ulaşacaksın,ama,bak sonunda çoook güzel olacaklar,bence doktorlara gittiğinde ne kadar süre sonra ameliyat olabileceğini de sormalısın,daha sanırım, 2 ay filan ancak oldu ameliyat olalı..kısa süre sonra ameliyat olmanın komplikasyonları neler iyice öğren canım,ihmal etme lütfen.bol şans canım.

canım benim çok sağol.burun olsa 6 ay bekleriz ama meme için öyle bişey yok dedi.ama bütce meselesi.hiç kolay değil eşim yanaşmıyo.:gitme:

canım şimdi bişey sorucam aylin hanımda ameliyat olanlar, kaç gunde iyileştiniz, ne sıklıkta kontrole gittiniz ben şehir dışından gelip gideceğim, o yüzden soruyorum, her daim gelemem, lütfen beni aydınlatın bide ilk randevuyu alıyosunuz görüşüyosunuz ya kaç gun sonra ameliyat olma şansınız oluyor...

Merhaba Leylekciğim hakikaten üzüldüm ya. Keşke idare edilebilir olsaydı ama sonuçta ölüm yok ucunda. Ama Aylin hanım öyle dediyse öyledir. Çünkü bazen o kendi yaptığını beğenmez onu bile dürüstçe söyler. Benim güvenim tam. Aman hasta ayarlıyım diye konuşmaz. Naci bey'ede bir git bakalım onuda merakla bekleyelim 1 hafta daha. Ah arkadaşım benim Tuğrul bey sana kas altına alalım madem eline geliyor neden demiyor yaaa anlamıyorumki. Böyle seni doktor doktor dolaştırıyor. Neyse üzme kendini. Çok öptüm

ah elifcim ya sorma.baştan geziyoruz tek tek.ben tuğrul beyin yaptığı kadar izli olmasını istemiyorum.o iz için değmez.ona göre ele gelmesi dalgalanması gayet normal.biri bi yere gidiyo diyorum cilt fazla normal diyo.normal ama işte benim içim bi tuhaf oluyo elime gelince.artık naci beyden sonra yazarım inşallah.ha bi de aylin hanım dediki çocuk olması etmesi emzirmen falan 5-6 yılı bulucaksa o kadar zaman niye böyle gezesinki sonra yaşın gençken yaptırmıycan da yaşlanınca mı yaptıracan.o zaman niye sıkıntı çekesinki.o da mantıklı valla

Merhaba canim, ben yurtdisindan geldim 2 gece hastanede kaldim geri dondum. 1. gün drenler cekildi, ertesi gun kontrol yapıldı. 3*5 gun agri sizi oluyor. Yani iki gun yetebilir sana da. Once bir konusursan iyi olur. Zaten randevu ameliyat durumunu ayarlar. Sen ne doktorusun???

velespit canım teşekkür ederim.. ancak ameliyat öncesi bi öngörüşme yapılmadı mı sana?? yani nasıl bişey istiyosun, falan gibi.. ya da bunu net üzerinden m?? özelden mesleğimle ilşgiliş yazıyorum

Canim ozel mesaj atma hakkim yokmus, yazamadim. Ama mail ve tel yoluyla haberlestik Aylin hanimla ameliyat sabahi gorustum. Aylin hanima telefon ac konus sana yardimci olur mutlaka. Optum canim

Kızlar ameliyat günü geldi çattı yarın oluyorum. Tabiiki stres var ama hafif çünkü burada okuduklarım sayesinde başıma ne geleceğini biliyorum. Ve insan bu ameliyatı bu kadar bekledikten sonra stres olsa n'olcakki. sabırsızlıkla yeni memişlerimi bekliyorum. Bana dua edin kızlar.:gitme:

Hayırlısı olsun canım, zaten korkacak bişey yok.Memişlerin hayırlı olsun şimdidenopuyorumnanaktan

velespit sen ameliyattan once telefonda soyledin mi peki nasıl bişey istediğini , yani insanlar bi kaç kez görüşüp karar veriyor, peki sen memnun musun canım görüntünden???

velespit sen ameliyattan once telefonda soyledin mi peki nasıl bişey istediğini , yani insanlar bi kaç kez görüşüp karar veriyor, peki sen memnun musun canım görüntünden???

Canım benim Aylin hanımın tek sorduğu olabildiği kadar büyükmü yoksa B cup civarı mı istiyorsunuz oluyor.Gerisini ona bırakıyorsun zaten harikalar yaratıyor .Anlamsız yada olmayacak istekleri vadetmiyor emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…