Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

gögüs ameliyatının kendinizi boşu boşuna zorladığınız taktirde ilk haftası ciddi zor,ayyy ben elimi yüzümü yıkamak için çeşmeyi acamıyordum,üfff ciddi zordu ilk hafta

yaaa 75 b bence yeterince büyük gibi ama yani sen de gögüs varmış canım ,bizler gibi dümdüz değilmişsinkaydirigubbakcemile3

var var, kilo alınca iyi oluyorlar hatta ama az kilo verince 75 b nin ici dolmuyo :)
ben ilerisi icin endiseliyim, simdi yas genc ilerde ne hale gelirler acaba :uhm: bu ameliyatı da genc yasta olmazsam bünyem kaldırmaz heralde :bbo:

olsun canim...bence acaip sexy görünürsün...avukat olcan sen dimi...tüm davalari kazanirsin sen bu memislerle...

ay kız avukat oldum ben olcamı kalmadı hatta yetmedi bıraktım üni.ye girdim hoca oldum
artık ögrenciler derse konsantre olamazlar yandım kaydirigubbakcemile3

var var, kilo alınca iyi oluyorlar hatta ama az kilo verince 75 b nin ici dolmuyo :)
ben ilerisi icin endiseliyim, simdi yas genc ilerde ne hale gelirler acaba :uhm: bu ameliyatı da genc yasta olmazsam bünyem kaldırmaz heralde :bbo:

bence büyütme de 35-40 yaşında olmaz ki. ileride niye küçülsünler ki durduk yere,bişeycik olmaz merak etme canım

ay kız avukat oldum ben olcamı kalmadı hatta yetmedi bıraktım üni.ye girdim hoca oldum
artık ögrenciler derse konsantre olamazlar yandım kaydirigubbakcemile3

meslektaşız canım o zaman,ama bu kadınlar kulübü ve ameliyat sayesinde akademik çalışmalarım süper gidiyo sormayın

bence büyütme de 35-40 yaşında olmaz ki. ileride niye küçülsünler ki durduk yere,bişeycik olmaz merak etme canım

ne bilim cocuk mocuk olur ici fos olur o zaman yaptırma istegi icine gireceksem genc yasta oliim de bari gibi bi mantk yane sacma mı CADIARZU

herkez büyütüyo, bnm de kücültmem lazim. benimkiler D. banu alkan gibi

ay evet accık verseler kafi bana

ben 33e göre atama bekliyorum aslında, henüz atama işlemim yapılmadı

valla cevremde de isteyen cok, sende fazla war bana da versene die takilio a yada b olan arkadaslar. bizde doldurucak birsey olmyuor elbise giynce diolar.:sinifsinif:

valla cevremde de isteyen cok, sende fazla war bana da versene die takilio a yada b olan arkadaslar. bizde doldurucak birsey olmyuor elbise giynce diolar.:sinifsinif:

bosver sen cevredekileri...ebru ya ver sen hepsini...

ayy bana veren olmazsa zaten, göbegimden alıp memelere eklicem en son ehueh

haha fazla gelen kisimlari al gitsinkk torpili, cevremdekielre degilde sana vercem bunlari

yok canım fazla takmıyorum izi aslında.lolipop beni korkutmuyo fazla.insanın içinde bulunduğu psikolojiye göre değişiyo istekleri.ben de küçültme olsam çok çok büyük ve sarkık olsaydı göğüslerim heralde iz miz takmazdım.bakalım yarını iple çekiyorum.aylin hanım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…