benm minik bedenimde iki koca balon gibi dururlar artıklülülülülülü
yaaa 75 b bence yeterince büyük gibi ama yani sen de gögüs varmış canım ,bizler gibi dümdüz değilmişsinkaydirigubbakcemile3
yaaa 75 b bence yeterince büyük gibi ama yani sen de gögüs varmış canım ,bizler gibi dümdüz değilmişsinkaydirigubbakcemile3
benimkiler 75 c...ama bazen pamelanin memisleri gibi oluolar...
olsun canim...bence acaip sexy görünürsün...avukat olcan sen dimi...tüm davalari kazanirsin sen bu memislerle...
var var, kilo alınca iyi oluyorlar hattaama az kilo verince 75 b nin ici dolmuyo :)
ben ilerisi icin endiseliyim, simdi yas genc ilerde ne hale gelirler acaba :uhm: bu ameliyatı da genc yasta olmazsam bünyem kaldırmaz heralde :bbo:
ay kız avukat oldum ben olcamı kalmadıhatta yetmedi bıraktım üni.ye girdim hoca oldum
artık ögrenciler derse konsantre olamazlar yandım kaydirigubbakcemile3
bence büyütme de 35-40 yaşında olmaz ki. ileride niye küçülsünler ki durduk yere,bişeycik olmaz merak etme canım
meslektaşız canım o zaman,ama bu kadınlar kulübü ve ameliyat sayesinde akademik çalışmalarım süper gidiyo sormayın
benm de öle, tez yazmam lazım güyaa kafamçokkarıştı ama bende en ufak bi calısma yok :bbo:
benm de öle, tez yazmam lazım güyaa kafamçokkarıştı ama bende en ufak bi calısma yok :bbo:
herkez büyütüyo, bnm de kücültmem lazim. benimkiler D. banu alkan gibi
valla cevremde de isteyen cok, sende fazla war bana da versene die takilio a yada b olan arkadaslar. bizde doldurucak birsey olmyuor elbise giynce diolar.:sinifsinif:
Ben 3 ay önce meme küçülttürdüm DD cup'tan C cupa düştü. Benim bile dikişlerim pembeleşti iyice 6 ay olunca sanırım iyice beyazlayacak. 1 yıla bişey kalmaz. ız konusunu takmayın kızlar ya hem sizinki küçücük olacak sütyen basmış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?