Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Ya Aylin hanım burun ameliyatı olmuş 8 sene evvel hiç nefes alamıyor şimdi tekrar olacak o da korkuttu beni. Estetik cerrah bile mağdur oluyorsa benim başıma neler gelmez diye düşündüm. Birde Aylin hanım yapsa güvenirim tabii ama o da memeyle aynı anda olsa hadi yapaydım da falan dedi.

ya 8 sene evvelin teknigi de farklı simdi artık öyle cok kötü sonuclar elde edilmiyor, burun konusunda uzman cerrahlar gercekten kendilerini cok gelistirdiler, eger mutsuzsan ve gercekten kötü bir görüntü olusturuyorsa burnun inan o sekilde gecirdigin günlere degmez, ama fazla problem yoksa ve sende cok takmıyorsan yaptırma derim, sonucta orijinalle yapay bir olmaz, gerci benmkini kimse anlamıyor estetik oldugunu ama sonucta gögüslerde de öyledir ne kadar dogal gibi olsa da bir yerde estetik sonucta aynen onun gibi bir sey

zaten simdi bir cok doktor dogalliktan yana...eskiden herkese yapmacik ayni model yapardilar...

Walla bilmiyorum canım ya eşimle zaten kavga dövüş memelerimi yaptırdım. Bu bir rüyaydı benim için gerçekleşti. Burun falan dersem birbirimize gireriz kesin. Yani önce kocayı boşamam gerekir.kaydirigubbakcemile2

zaten simdi bir cok doktor dogalliktan yana...eskiden herkese yapmacik ayni model yapardilar...

Yok ya Aylin hanımın burnu da çok doğal hiç estetik olduğu anlaşılmıyor. Ama nefes alırken kanatları kapanıyormuş, dediğine göre burun ucu içten çok daralmış, açı mı ne varmış. Neyse burnum çok kötü değil az biraz kemer var ama idare edicez naapalım

bosa kiz...ameliyattan sonra yine nikahlanirsiniz...

ay canım bburada cok hatun kocaları izin vermezlerken allem kullem ikna ettiler valla hepimiz sahit olduk ama tabii kisinin cok istemesiyle alakalı bir sey sonrası kadınlık marifetine kalıyor sanırım zemuszemus ama senin simdi memeler bombadır hee bi süre idare eder seni sonra da burun düsünürsün belki

su erkeklerden nefret ediyorum, hem karilarina estetik icin izin vermezler, sonra da estetikli kizlara öküz gibi bakarlarklava:

bana da gögüs ameliyatını atlatan her ameliyatı atlatır gibi geliyor,estetik içerisinde en ağrıllı ameliyat göğüs ve karın germeymiş..gögüs ameliyatını atlatanlar burun ameliyatını merak ediyo,burun olanlar da gögüsü.aaayyy kızlar ben de burun burun diyip duruyorum bu aralar,hadi hayırlısı

burunun tek zorlugu beklemek valla, bekle babam bekle,sisler insin bekle, morluk gecsin bekle, burun otursun bekle 6. ayı bekle 1 seneyi bekle, insana gına geliyor beklemekten, bir de görünen bir yer sonucta insan sabretmekten catlıyor, onun dısında baska zorlugu yok burnun

burun ameliyati acisiz birsey ama ondan sonrasi ebru dedigi gibi bekle anam bekle...sabirsizsan hic olma...

meme duymustum cok aciyo diye...:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…