eger ciddi anlamda takıyorsa insan burnunu ve de kemerli bir burunsa kesinlikle memnun oluyorsun, ha belki tam tatmin olamayabiliyorsun yani söyle mi olsaydı acaba diye ama kesinlikle eski burnunu aramıyorsun valla, sahsen ben hiiiicc aramıyorum
Rica ederim şekerim. Burunlar nasıl memnunmusunuz? benim en korktuğum ameliyat ya güzel olmazsa ya yakışmazsa depresyonlara gark olurum walla. Umarım memnunsunuzdur
Ya Aylin hanım burun ameliyatı olmuş 8 sene evvel hiç nefes alamıyor şimdi tekrar olacak o da korkuttu beni. Estetik cerrah bile mağdur oluyorsa benim başıma neler gelmez diye düşündüm. Birde Aylin hanım yapsa güvenirim tabii ama o da memeyle aynı anda olsa hadi yapaydım da falan dedi.
ya 8 sene evvelin teknigi de farklı simdi artık öyle cok kötü sonuclar elde edilmiyor, burun konusunda uzman cerrahlar gercekten kendilerini cok gelistirdiler, eger mutsuzsan ve gercekten kötü bir görüntü olusturuyorsa burnun inan o sekilde gecirdigin günlere degmez, ama fazla problem yoksa ve sende cok takmıyorsan yaptırma derim, sonucta orijinalle yapay bir olmaz, gerci benmkini kimse anlamıyor estetik oldugunu amasonucta gögüslerde de öyledir ne kadar dogal gibi olsa da bir yerde estetik sonucta aynen onun gibi bir sey
zaten simdi bir cok doktor dogalliktan yana...eskiden herkese yapmacik ayni model yapardilar...
Walla bilmiyorum canım ya eşimle zaten kavga dövüş memelerimi yaptırdım. Bu bir rüyaydı benim için gerçekleşti. Burun falan dersem birbirimize gireriz kesin. Yani önce kocayı boşamam gerekir.kaydirigubbakcemile2
Walla bilmiyorum canım ya eşimle zaten kavga dövüş memelerimi yaptırdım. Bu bir rüyaydı benim için gerçekleşti. Burun falan dersem birbirimize gireriz kesin. Yani önce kocayı boşamam gerekir.kaydirigubbakcemile2
su erkeklerden nefret ediyorum, hem karilarina estetik icin izin vermezler, sonra da estetikli kizlara öküz gibi bakarlarklava:
lol...ayni karisini kapatan sonra mini eteklilere bakan gibi...
ayy kızlar onu bunu gecin sizce ben yaptiriim mi memeleripP
bana da gögüs ameliyatını atlatan her ameliyatı atlatır gibi geliyor,estetik içerisinde en ağrıllı ameliyat göğüs ve karın germeymiş..gögüs ameliyatını atlatanlar burun ameliyatını merak ediyo,burun olanlar da gögüsü.aaayyy kızlar ben de burun burun diyip duruyorum bu aralar,hadi hayırlısı
yaptir yaptir...en az pamela anderson memisleri kadar olsun...
cidden ya. kendilerine yapsan aynisini gururlari incinir sanki bi bunlarin gurur war da kadinin yokknaniknanik
ayy kızlar onu bunu gecin sizce ben yaptiriim mi memeleripP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?