sevindikce mail attım cnm sana
kızlar belki daha önceki sayfalarda yazılmıstır ama 70 sayfayı okumak biraz zor geldi :) aylin hanımın bayan olması bence büyük avantaj ama size sorum şu ki acaba ameliyat ekibi de bayan mı?
sevindikce cnm seninkiler süper çok beğendm valla:) senin öncedn de meme dokun varmş benm nerdeyse dümdzdü o yzdn benmkiler hiç bi zmn seninkiler gibi olmz bence belki damla takılsaydı bi ihtimal..benm doktrm tanınmş biri diil ama istnbulda olup aylin hanıma yaptrmayı çok isterdm burda okudklarmdan sonra
Merhaba ebrucum daha önce yazdığı için biliyorum arzu edenler için bayan ekip ayarlıyor sanırım sadece Medikal Park'ta
cnm cok tesekkur ederim, böyle bir secenek sunulabilmesi güzel a.s.
E tabii ki herkesin fikrine saygı duyuyor olmasıda güzel bişey doktorcuğumun. Bu konuda bayan olmasıda avantaj. sende meme mi büyüttüreceksin canım?
Geçmiş olsun canım bende toplatıp protez koydurdum iki hafta önce Aylin hanımın dediği sadece meme ucundan toplanırsa dikleşmez, yayvan kalır, lolipop izinde bayağı dikleşiyor çünkü kendimden biliyorum. Meme ucumuda 4 santim yukarı çıkardı, alt taraftaki bol deri kısmı bayağı daraldı. Neyse konuş bakalım Aylin hanımla o zaten gerekeni söyler. Ben senin böyle düşündüğünü zannetmiyorum içini ferah tut. Öptüm
tabii ki, sonucta ben utanırım sahsen
ya aslında ben burun ameliyatı oldum daa, insan ameliyat olunca heralde daha bi cesaretli oluyo baska sey düsünmezken düsünmeye baslıo fln :) aklima geldi acaba böyle bir imkan var mı diye, yani düsünebilirm sonucta bende de koca memeler yokkaydirigubbakcemile3
yok canım ben hiç lolipopla toplanmış meme görmedim zaten.hani hep öyle derler doktorlar lolipop diye .ben hem lolipop hem de memenin altından yani ters t şeklinde olanı çok onaylamıyorum.çok iz kalır yani.hani küçültme ameliyatı olsa neyse diycem insanlar ağır bi yükten kurtuluyo.ama lolipopta kahverengi yer zaten kayboluyo bi tek düz çizgi belli olur gibime geliyo o da çok önemli değil.
Senin beden kaç şekerim??
tabii ki, sonucta ben utanırım sahsen
ya aslında ben burun ameliyatı oldum daa, insan ameliyat olunca heralde daha bi cesaretli oluyo baska sey düsünmezken düsünmeye baslıo fln :) aklima geldi acaba böyle bir imkan var mı diye, yani düsünebilirm sonucta bende de koca memeler yokkaydirigubbakcemile3
memislerimi yaptircan kiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?