elifnazzcım maşallah sanaaa.. kocaman 4 ay olmuş bile. silikon jeli düzenli kullanıyor musun peki? ben üşeniyorum artık yaa yapış yapış sevmiyorum.. :S benim izler de hafif pembe ve 2,5 ay oldu
Merhaba arkadaslar;
Ben yurtdisindan takip ediyorum forumu en sonunda cesaretimi toplayip yazayim dedim. Benimde iki cocuk sonrasi goguslerimin ici bosaldi ve acayip sarkti. Forumu uzun suredir takip ettiğim icin Aylin hanimin sarkma varsa mutlaka topladigini , Tugrul beyin toparlamadan koydugunu biliyorum. Memeleri sarkık olup protez koyduranlar fikirlerini benimle paylasabilir mi? Sonucta toparlanmadan protez konabiliyorsa neden izli ameliyat olalim
slm kızlar,göğüslerini büyüten arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilirmi? göğüsleriniz nasıl duruyor?? dik ve yuvarlakmı yoksa daha doğal estetiksiz gibi mi? ben sahsen doğal olmalarını tercih ederim yuvarlak olanlar bence göze hoş görünmüyor kalıp gibi.. :S birde meme altı daha mı sağlıklı?? kaç cc yaptırdınız? ben 90 beden istiyorum sanırım bu kadar çok hasretim memeye:)) lütfen beni ayrıntılarla bilgilendirin güzel arkadaşlar
Merhaba velespit, benimde dikleştirme ve silikon yapıldı. Ameliyattan evvel ben de herkes gibi fazla iz istemiyordum tabii ki ama daha önceden ameliyat olduğum doktoruma sorduğumda bana meme ucunun normal bir memede köprücük kemiğine göre 20 santimden daha aşağıda olmaması gerektiğini aksi taktirde dikleştirme olmadan silikon konamayacağını söyledi. Ben de bu forumda okuduğum ve başka birkaç doktora maille sordum, hatta bir arkadaşımı ameliyat eden Profösör Murat Topalan'a muayeneye gittim sırf iz kalmasın diye. Herkes aynı şeyi söylüyordu. Durum benim anladığım kadarıyla şudur Meme sadece silikonla büyütüldüğünde ilk zamanlarda dik sert ve doğal görünüyor, ancak aylar ilerledikçe boş çuvala atılan karpuz misali protezle beraber sarkık deri aşağıya iniyor. Forumda bazı arkadaşlar aman sarkarsa sarksın sonra yine toplatırız demişlerdi. Benim bunun için maalesef ne psikolojim , ne param ne de zamanım müsait. Bu durumda olup bana inanmayan arkadaşlar lütfen hakikaten iyi araştırıp ameliyat olsunlar. Reklam nitelikli yazılara inanmayın, 3 doktor dolaşın 2 si aynı şeyi söyleyecektir.
Evet canım görmemişim tatildeydim öğlen gibi döndüm, pek bakamadım foruma. Vlespitin meme ucu mesafesi ne acaba? Bir de Leylekciğim bu karşıya bakma ile alakalı birşey mi bilemeyeceğim. Çünkü benim de karşıya bakıyordu ama 23 santimdi. Çünkü sadece deri varken meme ucu nasıl aşağı dönsün, bumburuşuk derinin ortasında duruyordu. Tekrar doğuracak olsam da ben toplatmayı tercih ederdim, dediğim gibi umarım problem yaratmaz seninkiler, umarım sarkmaz protez aşağıya
canım reklam nitelikli falan olduğunu düşünmüyorum sen böyle karpuz falan deyince benim günlerce moralim bozuldu öyle mi olucak diye
bu teknikle ameliyat olan insanlar için biraz daha dikkatli ol canım
hepimiz moralimiz düzelsin diye oluyoruz sonuçta
bunca yıldır bu tür ameliyatları yapan dr.lar sonuçta bunlar yani öyle hemen karpuza dönse adam neden yapsınki
ayrıca her dr.un teknik ve seçtiği yöntemleri başkadır.
daha önce de dediğim ve diğer dr.un dediği gibi bütün deriyi toparlayıp düzeltip sonra slikon koysa tekrar emzirince bozulmıycakmı.o göğüsler şişip süt dolunca ne hale geliyo
bu yöntem meme ucu yukarda ve meme küçükse sadece içi boşalmışsa yapılıyo
yani içi doluyo tekrardan memenin
ve bir toparlama ameliyatı 3-4 saat sürebiliyor ve kelli felli ameliyat yani
iki kere aynı şeyi yaşamaktansa yani bunca yıl iz olup sonra aynı izlerden tekrar ameliyat olmaktansa şu an daha küçük ve beni mutlu edecek kadar bir memeyle yetinirim daha iyi diyedüşündüm ben
ki şu an ben de iz sağ memede sıfır sol memede hafif kaldı o da daha bi ay oldu zamanla geçer
ha bu arada iz konusu da yani çok önemli değil gelçi. o da ayrı sonuçta. çok güzel memelere kavuşcaksak yıllar geçtikçe iyice azalıcak izlere de değer yani nolucak.ama ikinci kez bebek düşünenler için bence mantılklı bu yöntem.hem bu işler bittikten sonra memeleri sıfırlar öyle otururuz dimi
yani eğer başka bebek düşünmeseydim ben de toparlattırır öyle büyütme olurdum.ki bu konuda dr.uma güveniyorum.çok iyi yapıcaktır
ayşecik ben bunları polemik yaratmak için yazmadım beni sakın yanlış anlama yani.sadece birbirimize moral olalım olur mu?
Ben ölçtüm benim 22 santim çıktı bu durumda toplayacak mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?