alista merhaba, Aylin Hanım yurtdışından dönünce birlikte karar vereceğiz, bayramdan hemen sonra diye düşünüyorum bakalım. Cejun sana da çok geçmiş olsun canım, neler atlatmışsın öyle...ben de ufak tefek sorunları çok takar büyütürüm, seni okuyunca utandım valla kendimden(
Merhaba arkadaşlar, ben de tatlıkezbanın topiğini görüp kayıt oldum. Kendisi çok memnun. Şimdide ameliyat olduğu doktoru bir araştırayım dedim ama okuyunca pek te araştırmaya gerek olmadığını gördüm. Bana da özelden Aylin hanımın telefonunu atarmısınız? Sekreteriyle görüşmektense kendisiyle görüşeyim daha iyi. Gerçi yurtdışında olacak sanırım ama telefonu açıktır herhalde değilmi?
minis21 çok haklısın bana da burda yazan arkadaşlarımın yorumları güç verdi.:lepi:Çok önceden birinin ameliyat sonrası yorumunu okumuştum, çok zor geçmiş mecbur kalmayan yaptırmasın falan yazmıştı. çok ürkmüştüm açıkçası burda yazılanlar o kadar güç verdiki bana kan aldırmak gibi kolay bir operasyon olacak diye düşünmeye başladım, bilmem fazla mı iyimserimsırnaşık şey
bende evlenmeden yaptırmak istiyorum ama nakit yok.:umursamaz:
walla normalde elim kanasa bakamayan biriyimdir ama öylesine bıkmışım,sorun etmişimki demekki herşeyi ,ameliyatı bile göze alıyorum yeterki kurtulayım...gözüm takılıyo hep kadınların göğüslerine nişanlım bi yere baksa kadının göğüslerine bakıyo sanıyorum nerdeyse artık...ahh bi param olsa yaaaa:1no2:
seni çok iyi anlıyorum, karşıdan geken bayansa ilk göğüslerine bakarımkaydirigubbakcemile3iyi ki erkek olmamışımkaydirigubbakcemile3
para konusunda napcaz bilemiyorum, anneme söylesem hayatta izin vermez.kendimde öğrenciyim:sinifsinif:
ama merak etme biz kadınlar kafaya koyduğumuzu yaparızkaydirigubbakcemile5eninde sonunda biriktiririz napalım[/QUOT
valla erkek olsak naparmışız acaba? eninde sonunda biriktiririz de benim kaç yılımı alır 4000 lira biriktrmek...hayırlısı canım yaa bakarsın bi yerden ikramiye çıkar basar gideriz yaptırmaya:jeyyar:
en başından beri okuyorum aylin hanımın sesini bile duymadım ama çok güven verdi okuduklarım...ben bursadayım aylin hanım ist. da galiba...ben ameliyat olsam kontrollere gitmek için napıcam? sürekli gidip gelemem ki....bide tek sorunum nakit para keşke param olsaydı da gitseydim hemen...resmen evliliği erteleyip duruyorum sırf bu yüzden çünkü kendimi rahat hissedemiyorum.düğünümde güzel bi dekoltem olsun istiyorum bıktım artık bu desteklilerden...bende bi kurtulsaydım ah ahhh...
Kızlar merhaba. Aylin Hanım'ın adını cok sık duyuyorum. Bana soyadını, numarasını, e-mail adresini, varsa web sitesini, adresini falan verebilirmisiniz özelden? Ayrıca bide Aylin Hanım'a ameliyat olanlar nerede ameliyat oldunuz ve hersey dahil ne kadar tuttu? Bana özelden yazarmısınız? Hem ablam hem de ben ameliyat olcaz en gec ekim düşünüyoruz. En kısa zamanda bana özelden mesaj atıp bilgi verirseniz cok sevinirim.
en başından beri okuyorum aylin hanımın sesini bile duymadım ama çok güven verdi okuduklarım...ben bursadayım aylin hanım ist. da galiba...ben ameliyat olsam kontrollere gitmek için napıcam? sürekli gidip gelemem ki....bide tek sorunum nakit para keşke param olsaydı da gitseydim hemen...resmen evliliği erteleyip duruyorum sırf bu yüzden çünkü kendimi rahat hissedemiyorum.düğünümde güzel bi dekoltem olsun istiyorum bıktım artık bu desteklilerden...bende bi kurtulsaydım ah ahhh...
ya kızlar bugün netten estetik operasyon sonrası fotolara baktım. memişlerin arası biraz ayrık duruyo, sizinkilerde mi öyle:uhm:yoksa doktorla alakalı bir durum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?