Merhaba Alista özelden sana Aylin hanımın cep no'sunu gönderdim, mail de atsan olur tabii.
Rica ederim, genital estetik oluyor, iç dudaklarımı da küçülttüreceğim.Memeler büyümemiş ama maaşallah yani diğer tarafa gitmiş hepsi. Çok kafama takıyorum, erkeklerle olan ilişkimi de etkiliyor bu durum. Biri evlenme teklif etse kesin kabul edemem şu anda, psikolojim o kadar bozuk yani. Memeleri büyüttürüp diğer tarafı küçülttürünce kendime güvenim gelir diye düşünüyorum yaa bilmiyorumki. Bir sorup bin ah işitmek buna denir herhalde bir oturup ağlamadığım kaldı. Neyse Aylin hanım ve Naci beyle görüşeyim bakalım, ramazan sonu veya bayramda bu işe bi son vericem.
Canım benim yaa. Nedir bu kadınların çekisi. Tabii bir kadın için memenin önemi çok büyük, cinsel bölgemizde öyle tabii. Ama herşeyin çaresi var neden kendini yıpratıyorsun?
Aylin hanım memede zaten 1 numara , genital estetik olan ve çok mutlu olan hastalarının yazılarını da okumuştum. Bir taşla iki kuş vuracaksın daha ne. Umarım görüşmelerin iyi geçer. Naci beyle de görüşmüştüm ben sonuçta hastaları da çok memnun, ikisiyle de görüş bakalım sonucu bekliyoruz. Yanındayız bir sorun olursa cevaplarız memnuniyetle. Gerçi ben akşam Bodrum'a uçuyorum ama yazmaya çalışırım yinede. Pazar döneceğim , Pazartesi iş başı.
Ya arkadaşlar benim bu ameliyattan sonra sinirlerim bozuldu iyice herşeye ağlıyorum. Televizyon izleyemez oldum, haberlere ağlıyorum, dizilere ağlıyorum n'olcak benim bu halim ya. Sizde de oldu mu böyle şeyler? Bir de Allah'a şükür herşey yolunda bişey olacak diye ödüm kopuyor ya. Yardım edin bana
Merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim hamilelikte koltuk altlarımda şişme olmuştu. Muayene etti, ultrason çektirdi aksesuar meme diye bişey çıktı. Ben Aylin hanıma Çorlu'da ameliyat olmuştum ama soyadı değişikti sanki, kartını kaybettim bana ulaşım bilgilerini verebilir misiniz? Meme estetik falan dolaşırken bu site dikkatimi çekti girdim. Umarım aynı Aylin hanımdır, çok memnundum kendisinden.
Aylin hanıma göğüs büyütme ameliyatı olmuş olan sevgili arkadaşlarım,
Aylin hanımla telefonda görüştüm ben de. Gerçekten tatlı bir bayan şimdi tarih belirleyeceğiz birlikte ama önce size birşeyler sormak istiyorum. İstanbul dışında yaşıyorum ben ve ameliyat için iki günüm var, bu olay eşim ile benden başka kimseye duyurmadan halletmek istiyoruz, eşim küçük kızıma bakacağı için tek başına altından kalkabilir miyim ameliyatın acaba? Bir de İstanbul'a geldiğim gün muayene ve ameliyat olursun dedi doktor hanım o yüzden Aylin Hanım'ın operasyon sonuçlarını önceden göremeyeceğim. Bu yüzden biraz endişeliyim. Operasyon sonrası fotolarını benimle paylaşmak isteyen arkadaşlarım olursa çok memnun olurum. (fotoları kesinlikle paylaşmayacağıma ve hemen sileceğime söz veririm.) Hepinize teşekkür ederim şimdiden, sadece doğru doktoru seçtiğime emin olmak istiyorum. Herkese sevgilerrrr.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?