Merhaba pikolata yeni üretilen silikonlar 20-25 sene sorunsuzca kullanılıyormuş, eğer doktor hanımın dediklerini uygularsan problem yaşamazsın . Ancak çok ağır darbelerde yaralanabilir, hafif dirsek falan problem yaratmıyor, hafif acı dışında.zemuszemus
Aklinda duracagina memende dursun canim. hihoyyyyytttttttt. (Bunu bugun duydumda cumle icinde kullanayim dedim:teytey:)
çok sağolun kızlar ilgilendiğiniz için.sevindikçe 250mi 255 mi o ara bişe dedi dr. hastanede unuttum valla .kas üstü oldum canım.peki benim bi hafta oldu olalı ameliyatı dikişler alındıktan kaç gün sonra kullandınız bu jeli son bak valla bişe sormıycam:kedi:
ya kızlar ayıp olmazsa bir şey sorucam
memişleri büyütmek cinsel hayatınızı olumlu yönde etkiledi mi:kedi:
göğüs= dişilik formülü ben de takıntı haline geldi. karşıdan gelen bayansa önce gözüm memişlerine kayıyor, bir gün biri terslemezse iyi
gerçekten cinsel hayatta önemli mi:uhm:
elifnazzcim cok tesekkür ederim beni ziyarete geldigin icin görüsemesekte cok memnun oldum sizlerin sayesinde aylin hanimla tanisdim herkese tavsiye ederim cok iyi ilgilendi benimle ben bugünde hastanedeyim yarin cikiyorum öpüyorum bende tatlim opuyorumnanaktan
çok saol valla yorumlarınızı okudukça moralim düzeliyoropuyorumnanaktanailemin haberi olmayacak onlara hap kullandım büyüdü derim artık. aylin hanım süre konusunda bir şey söyledi mi,ömür boyu kalabilir mi acaba? bir de içinizde operasyondan sonra hamile kalan var mı,doğumda iyice şişicek memişler, patlamasın sonra:roflol:Walla pikolatacığım ben de eşimden büyük ve sarkık memelerimi saklaya saklaya bi hal oluyordum. Meme güzel olmalı bir kadında, sapıklık falan değil bu yaa, ben de dik normal boyutta memelere bakıp bakıp iç geçiriyordum, çok istiyordum onlar gibi olsun. Aylin hanımdan Allah razı olsun , oldularda. Yani yokluğu da çokluğu da büyük dert canım seni çok iyi anlayabiliyoruz kasma kendini. Bu forumun en güzel tarafı bu kimse kimseyi yargılamıyor, aşağılamıyor herkes aynı dertleri çekiyor çünkü.
çok saol valla yorumlarınızı okudukça moralim düzeliyoropuyorumnanaktanailemin haberi olmayacak onlara hap kullandım büyüdü derim artık. aylin hanım süre konusunda bir şey söyledi mi,ömür boyu kalabilir mi acaba? bir de içinizde operasyondan sonra hamile kalan var mı,doğumda iyice şişicek memişler, patlamasın sonra:roflol:
Merhaba arkadaşlar; Cumartesi sabahı Aylin hanımla gittim görüştüm, 6 doktor dolaştım ve itiraf ediyorum ki bu kadına bayıldım ben, normalde kadın doktorları itici bulurum. Tek sorum şu ameliyat öncesi olan bir şirinlik hali midir? Yoksa ameliyat sonrası da bu anlayış, güleryüzlülük (problem olsa dahi) devam eder mi? Misal gece 3'te 4' te problem olursa aranabilir mi?
Ben yurtdisindan geldim ameliyat oldum. İnan sadece ameliyatla ilgilenmiyor, hastaneye ulasim, yemek yedin mi? Tuvalete kalkmak istedin kalkamadin mi? Dunya iyisi bir insan ve harika bir doktor o. Tam senin hissettigin gibi.
Şöyle de söyleyebiliriz bailies ben ameliyat günü eşim tarafından hastaneye kavga ile bırakılıp akşamın dokuzuna kadar gelmediği için ilk yemeğimi bile Aylin hanım yedirmiştir, ben ne kadar müteşekkirim ona kimse bilemez.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Benim ameliyat izlerimde kabarma tehlikesi başladı, kişiye özelmiş. Aylin hanım da silikon tabaka önerdi, kullanmaya başladım, umarım geçer(( Ama en azından vahşi kaşıntım azaldı 2 gündür.sositososito
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Benim ameliyat izlerimde kabarma tehlikesi başladı, kişiye özelmiş. Aylin hanım da silikon tabaka önerdi, kullanmaya başladım, umarım geçer(( Ama en azından vahşi kaşıntım azaldı 2 gündür.sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?