Ben de iki haftada hoplayıp zıplamaya başlamıştımi sen benden de hızlısın, hadi bakalım darısı diğerlerinin başınazemuszemus
Peki arkadaslar yapmam gereken bisey var mi? Bi tahlil falan acaba?? Siz deneyimlisiniz ne de olsa. Geldigim gun ameliyat olacagim cunku stres oldum eksik bisey kalmasin:1shok:
Tatlim bi de sporcu sutyeni alicaksin, altinda balen -tel olmayan cup kismi dikissiz bir de ben gelmeden meme ultrasonumu cektirmistim, cektiremezsen hastanede cekerler.
Kimderki sen mi istedin 420cc? Büyük gibi değil mi? Ben 80 beden, yani cup B mi oluyor ne! istiyorum. Yani biraz göğsüm olsun istiyorum ama çok da büyük olsun istemiyorum. Yarın randevum var, dediğim gibi görüşüp müsaitse Perşembe, Cuma bile olabilirim. Ama ameliyattan çıkınca kocaman göğüslerle karşılaşmak ta istemiyorum yani tek çekincem bu.
Kimderki sen mi istedin 420cc? Büyük gibi değil mi? Ben 80 beden, yani cup B mi oluyor ne! istiyorum. Yani biraz göğsüm olsun istiyorum ama çok da büyük olsun istemiyorum. Yarın randevum var, dediğim gibi görüşüp müsaitse Perşembe, Cuma bile olabilirim. Ama ameliyattan çıkınca kocaman göğüslerle karşılaşmak ta istemiyorum yani tek çekincem bu.
butterflyeeffect bicak altina yatiyorsun olmusken biraz büyük olsun
sonra bazi arkadaslar forumda yazmis keske biraz daha büyük
olsaydi diye sanirim silikonlar belli zaman sonra biraz kücülüyormus
kimderkininkiler süper yaa hicte kocaman degiller ins istegin gögüslere sahip olursun sendeopuyorumnanaktan
teşekkür ederim tatlım çileklim. inşallah sende daha güzeli olur
Ben de olabildigince buyuk istiyorum. 3 cocuk dogurdum emzirdim, bos torba gibiler
Hem toparlanacak hem buyutulecek, ben de 85 istiyorum. Insan hep kendinde olmayani istiyo ne yazikki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?