Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Ben de iki haftada hoplayıp zıplamaya başlamıştımi sen benden de hızlısın, hadi bakalım darısı diğerlerinin başınazemuszemus

zaten Aylin hanım en dayanıklı hastam diyor benim için. 3. günden beri yataktan kendim kalkabildiğime göre. demek ki bu ağrı eşiği dedikleri şey doğruymuş.

Peki arkadaslar yapmam gereken bisey var mi? Bi tahlil falan acaba?? Siz deneyimlisiniz ne de olsa. Geldigim gun ameliyat olacagim cunku stres oldum eksik bisey kalmasin:1shok:

tatlım sabah hastanede bi kan alıyorlar sadece. bir de anestezi uzmanıyla görüşüyosun. birkaç soru soruyor sigara, alkol, ailede tansiyon şeker hastası var mı vs. dur bakalım şimdiden germe kendini. bebekler gibi uyuyup uyanacaksın, sonra füzelerini görüp çok mutlu olacaksın, ağrı sızı hissetmeyeceksin :)

Tatlim bi de sporcu sutyeni alicaksin, altinda balen -tel olmayan cup kismi dikissiz bir de ben gelmeden meme ultrasonumu cektirmistim, cektiremezsen hastanede cekerler.

Tatlim bi de sporcu sutyeni alicaksin, altinda balen -tel olmayan cup kismi dikissiz bir de ben gelmeden meme ultrasonumu cektirmistim, cektiremezsen hastanede cekerler.

Benim meme ultrasonumu çekmediler neden acaba kafama takıldı şimdi :uhm:

evet muayenede eline herhangi bir kitle gelirse isteniyor ultrason. genç hastalarda pek gerek görülmüyor zaten.

oslem34 diğer konuda sormuşsun bana banyo işini. kapalıymış orası buraya yazayım. bu sabah güzelce yıkandım misler gibi oldum nihayet. sonra kontrole gittim, herşey yolunda şükür. masajı nasıl yapacağımı gösterdi Aylin hanım. korkacak bişey yok canım erteleme bence banyonu.

Sagolun arkadaslar yardimlarinis icin. yine akliniza gelirse yazar misiniz? Benim cekilmis meme ultrasonography var, hafif kistler var, normalmis zaten fibrokistik hastalik diyorlar.

Kimderki sen mi istedin 420cc? Büyük gibi değil mi? Ben 80 beden, yani cup B mi oluyor ne! istiyorum. Yani biraz göğsüm olsun istiyorum ama çok da büyük olsun istemiyorum. Yarın randevum var, dediğim gibi görüşüp müsaitse Perşembe, Cuma bile olabilirim. Ama ameliyattan çıkınca kocaman göğüslerle karşılaşmak ta istemiyorum yani tek çekincem bu.

butterflyeeffect bicak altina yatiyorsun olmusken biraz büyük olsun
sonra bazi arkadaslar forumda yazmis keske biraz daha büyük
olsaydi diye sanirim silikonlar belli zaman sonra biraz kücülüyormus
kimderkininkiler süper yaa hicte kocaman degiller ins istegin gögüslere sahip olursun sendeopuyorumnanaktan

Bende 45 gün önce ameliyat oldum 345 cc takıldı ama keşke daha büyük olsaydı diyorum 400 cc gibi falan. Dolu dolu 85 c olamadım 80-85 arası gibi oldum bence en güzeli 85 c.Ameliyattan sonra ilk zamanlar çok büyük gözüküyorlar ama zamanla ödemler azaldıkça biraz küçülüyorlar

tatlım her göğüste farklı durabilir 420 cc. ben muayenede 85 olsun istedim öyle de oldu. boyum uzun olduğu için 85 çok çok normal görünüyor. hatta şimdiki şiş halleri bile gayet doğal duruyor.

Aylin hanım muhtemelen 295 veya 330 cc takarım dedi. ama ameliyat sırasında 370 cc yi bile denemiş hiç güzel durmamış. 420 cc takınca işte budur demişler kapatmışlar. valla ben çok memnunum bu halinden. sen Aylin hanıma 80 istiyorum dersen ona göre protez takar. 85 istiyorum dersen de ona göre. ama belki sende 295 cc ile 85 bedeni yakalayabilir.

teşekkür ederim tatlım çileklim. inşallah sende daha güzeli olur

sağol canım yaa utandırma beni. tabi ki yardımcı olmaya çalışıyorum. biliyorum ameliyat öncesi insanın kafasındaki soru işaretlerini. şükür ben kurtuldum darısı isteyenlerin başına inşallah.

Arkadaşlar çok sağolun benim sorunuma eğildiğiniz için bilemiyorum ki çok büyük meme sevmiyorum ben boyum 1.65 zaten büyük meme ile kilolu olmayayım diyorum, kilolu değilim aslında ama ata yadigari geniş kalça bende de mevcut maalesef. Bakalım Aylin hanım ne diyecek yarın.

Walla ben de cup DD 'den cup C 'ye inen biri olarak normal olarak vucuduna uygun olsun yeter diyorum, çok büyük olmasın kızlar ya. Yıllarca ne çektim ben

Ben de olabildigince buyuk istiyorum. 3 cocuk dogurdum emzirdim, bos torba gibiler
Hem toparlanacak hem buyutulecek, ben de 85 istiyorum. Insan hep kendinde olmayani istiyo ne yazikki.

Ben de olabildigince buyuk istiyorum. 3 cocuk dogurdum emzirdim, bos torba gibiler
Hem toparlanacak hem buyutulecek, ben de 85 istiyorum. Insan hep kendinde olmayani istiyo ne yazikki.

Hayırlısı olsun canım ya vücuduna uygunsa neden olmasın?

Walla kızlar 100 küsür bedenden sonra 85 beden meme sahibi olmak ne güzelmiş. Darısı tüm isteyenlerin başına

Merhaba arkadaşlar ben dün görüşmemi yaptım yarın ameliyatımı oluyorum. 80 beden de karar kıldım. Aylin hanımda zorlamadı beni 85 olsun diye. Bugün sütyenimi falan alıp hazırlanacağım. Aylin hanımı tanımama vesile olduğunuz için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…