Plasenta previa

ayağını tam hissediyorum.hatta elime geliyor.doktora gidince tam neresi nerde gördüm.büyüyünce sen de kolayca anlardın canım.
ben de bol meyve,su,vitamin,kan ve mağnezyum alıyorum.ben de sadece hamileyken ilaç kullanırım.sağlıkla bitirelim de inşaALLAH canım geçer bu süreç de.
canım ben eve gidiyorum.sana kızınla güzel bir akşam diliyorum.

İlerleyen haftaları bekleyeceğim o zaman eli neresi, ayağı neresi diye :) Sana iyi akşamlar canım, güzel güzel dinlen.

Selam kızlar,cok şükür haberler iyi,dr karından baktı amniyo sıvısı azalmamış normal seviyede.sadece akıntıymış o da önemsizmiş.içim rahatladı yaa.

canım çok şükür bişey yokımuş .. benimki gibi seninde ozaman aynı :)) bende bi telaş koştura koştura gitmiştim ..

canım evet şekerimi ölçüyorum şimdi güzel gidiyo

canım şeker ölçümlerin nasıl gidiyor ?değerlerin normallerini bana yazarmısın?
canim diyetle tokluk 95 I gordum cok sukur.. oglen aksam degerim 95 sabah ac 107 ... En yuksek tokluk 135 cikti acliksa 107 5 gun olcumlerimde... Yanliz diyette cok yemek var zorlaniyorum yerken... Cok doyuyorum drun dedigine gore hic ac kalmamaliymisim

kızlar günaydın şimdi sağlık ocağından geldim doktorum açlık şekeri ve ürik asit tahlili istemişti idrarda istedi ocaktaki doktor idrarda kan görüldü öğleden sonra tahlillerle bakarız dedi moralim bozuldu ürik asit böbrek tahlili zaten dedi kızımda baskı yapmıştı böbreklerime acaba oğlumdamı yapıyor? saat 5 tede doktor randevum var bakalım ne diyecek canım sıkıldı çok ama son 3 gündür falan çok koyu renkti idrarımkızlar ayrıca tombiş bir bebek doğuran arkadaşımı gördüm sağlık ocağında hüngür hüngür ağlıyordu başı çok ağrıyormuş bebeğimi emziremiyorum dedi çok kötüydü doktoru geçecek diyormuş bol su iç demiş epidural olduğu içinmiş ağrısı

günaydın canım benim ya.az kaldı,hepsi geçecek.muhtemelen bebek baskı yapmıştır.ben de ilk hamileliğim de böbreklerimden rahatsızlanmıştım.kum vs. döküyor da olabilirsin.geçecek tatlım üzülme.
arkadaşına da üzüldüm.her şeyin bir yan etkisi var. bol bol okunsun şifa olur inşaALLAH.aslında normal sınırlarda bebeğin doğması daha iyi.daha hızlı gelişiyorlar.ilk bebeği mi?daha çok stres yapar.

Günaydın canım moralin bozulmasın yaa bunlar hamileliğin cilveleri işte.bol su içmek iyi gelir sanırım.bakalım dr ne diyecek.
Epidural bazılarında yan etki olarak baş ağrısı yapabiliyor.Allah yardımcısı olsun.ben epidurali asla düşünemem.sezaryen olanlara şasıriyorum.benim zaten ameliyathane korkum var asla dayanamam.belki o an bebegin çıkışinı göremem ama olsun beni uyutsunlar da sonrası kolay inşallah.

Insallah iyi haberle donersin Dr dan...
Epidural agrimi yapiyomus okadar... Bende spinal veya epidural dusunuyorum zaten cok basim agriyo sanirim bende katlanamam daha fazlasina vazmi gecsem napsam...

kızlar nasıl su içiyorsunuz ben başlarda nestle alıyordum karşımıza arıtma suyu yapıldı bayadır onu içiyorum değiştirmelimiyim çeşmeeende içiyorum arada

kızlar nasıl su içiyorsunuz ben başlarda nestle alıyordum karşımıza arıtma suyu yapıldı bayadır onu içiyorum değiştirmelimiyim çeşmeeende içiyorum arada

ben de arıtma içiyorum canım,3 sene bu eve taşındık taşınırken arıtma yaptırdık.her sene filtresini değiştirtiyoruz ve güvendiğimiz bir markadan yaptırttık.

herkese selamlarnasıl başlasam bilemedim bugün doktora gittim biliyorsunuz şekerim 63 çıktı ürik asit normal ve idrarda görülen kan hiç önemli bişey değil ayakta fazla kalmışsındır dedi veeeeeeeeeeeee artık plasenta previa değilsin dedi görsel olarak tanı konulabilir bir görüntü fakat bütün tehlike ortadan kalkmış 2 cm daha yukarı çıkmış dedi bebeğim biraz az kilosu gelsede gözümüze herşey normal dedi genel anestezi yapalım daha mantıklı dedi çok nadir damarda kanama olabilir dedi tabi oda kapalı kutu sonuçta büyük tehlike geçti dedi ama birlikte olmayın yinede dedi korktuğumu bildiği için :18::18::18: namaz kıldım kuran okudum hamd olsun rabbime darısı sizlerin başına ben bu haftayı salata karpuzla gçirdim bebeğim pek kilo almamış bu hafta full süt et baklagil yicem allah nasip ederse ayrıca durum bu şekilde devam ederse 38 de değil 39.haftada alıcam 1 ekimde dedi:81::81::81::124::124::124::124::124:

Cok sukur canim gozun aydin sende atlattin sonunda previayi darisi diger arkadaslarin basina Insallah... 39 haftanda olmasi daha iyi olmus canim bebek 1 gun bile fazla kalsa kardir... Bebisin kilosuna takilma canim oda alir Insallah hele son haftalarda daha hizli kilo aliyorlar... Biraz iyi bak kendine Ye ic bol bol... Benim diyet masallah nefes aldirmiyor surekli biseyler yiyorum yemekten biktim valla... Bunlar bana kilo aldiricak iyice....

azra maşallah sana da bebeğine de plasentana da... çok sevindim tatlım. gözün aydın, artık rahat rahat hamileliğini yaşayabilirsin canımdarısı diğer herkesin başına inşallah...

azra maşallah sana da bebeğine de plasentana da... çok sevindim tatlım. gözün aydın, artık rahat rahat hamileliğini yaşayabilirsin canımdarısı diğer herkesin başına inşallah...

sağolun kızlar hala inanamasamda bugün yaşadıklarım bunlar gözümle aradaki farkı görmesem yine inanmıcam ama dikkate devam zaten ne kaldı allahın izniyle darısı diğer arkadaşların başına

cnm bugun gıttım dr a bıraz daha yukarı cıkmış şukur sorun kalmamış bu haftadan sonrada ınmez aşagıya dedı darısı tum arkadaşlarımın başşına

cnm aynı gun guzel haberlerı almışız cok sevındım benımde yukarı cıkmış artık ınmez aşağıya dedı
sezeryan kesınlıke genel anestesı altında yapmnı önerırım cnm epıduraldekı rıskler göze alam ben kızmda öleyaptı oğlumdada duşunmeden genel anestesı altında yapıcam nasıpse

maşallah canım güzel haberlerine çok sevindim.ne güzel yaa Allahın izniyle olmayacak şey yok.inşallah ta böyle devam eder.39.haftada sağ salim yavruna kavuşursun.darısı tüm isteyenlere..inşallah dagcı da iyidir,bugün doktora gidecekti haberleri vermedi.
tobegukçum sen de hoşgeldin seni tekrar burada görmek çok güzel bizi unutma

cnm bugun gıttım dr a bıraz daha yukarı cıkmış şukur sorun kalmamış bu haftadan sonrada ınmez aşagıya dedı darısı tum arkadaşlarımın başşına

çok sevindim canım senin adına datebrik ederim ne mutlu..herkes güzel haberler alır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…