günaydın canım.azraya çok sevindim.
canım ben randevu almıştım rıza hocaya.içim çok rahatlamıştı.eşime söyledim cerrahpaşada doğum yapmak istediğimi,rıza hocayı.o çok uzak olduğumuz için acil bir durumda gece vs. nasıl yetişeceğiz,dayanabilecek misin vs. dedi.çok panik yaaptı.ikna etmeye çalıştım,moralim de bozuldu.burdaki profları araştıralım dedi.burda var ulaşabileceğim,güvendiğim bir prof ama hastanede değil maalesef.kartal araştırmada arkadaşım var dr.,ondan iyi bir doç.ismi alalım dedi.ben o hastanden acaib korkuyorum.marmara da kof bir hastane oldu.bir kez muayneye gitmek bile yetti bana.sanki ordaki hastalar insan değil.

zeynep kamilden bir doç 'a randevu aldım salıya.denemek için bir gideyim diyorum.eşim araştıralım devlette iyi bir dr. bulamazsak özelde yaparsın,sıkma canını vs. diyor.bakalım ne olacak.hala aynı noktadayım anlıyacağınız.
eşim uzaklık ve benim sağlığımı düşünerek konuşsa da çok moralim bozuldu.çok da sitem ettim.şimdilik zeynep kamile bir gideceğim ama memnun kalırmıyım bilmiyorum.en son yine rıza hocada alırım soluğu gibi geliyor.
muhteşem bir haber azracığım.canım benim ya o kadar kahrettin kendini.bitti inşaALLAH her şey canım.marjinaldin zaten.
Allah'a sonsuz şükürler olsun.bundan sonrasını mutlu,huzurlu geçir tatlım.gözün aydın olsun.

diğer arkadaşımın da gözü aydın olsun.
ikinizin süper haberleriyle başladım güne.