- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.681
Ay sağol canım yaa inşallah seninki gibidir.hani şöyle normal akıntı gibi bir yoğunluğu rengi olsa tırsmam da su gibi ya ondan tedirgin oldum.acaba dr alttanmı muayene edecek,gerči alışkın olmam lazım ama hala kaşarlanamadım utanıyorum.bir tek kıl olsun istemiyorum ayıp olurmuş gibi.oysaki doktorlar bunu pek umursamaz ama ben titizleniyorum gereksiz yerekendimi kasıyorum.bakalım nolcek yarın.esim de bana kızdı dr previadiilsin dedi diye fellik fellik gezmeye başlamışım.şu an floryadayım annemde kalıyorum.iftara sultanahmete gittik ben oruçlu değildim tabi annem,iki kızkardeşim,kızım ve yeenim ile.hava çok nemliydi uyuz oldum.nemi hic sevmiyorum nefes alamıyorum.ama meydana falan gitmedik,otelde durduk.reklam yapayım hotelsultanahmet sarayı,camiin hemen karşısı,bekleriz efeniim![]()
canım benim inşallah benimki gibidir ... ulturasonda bu haftalarda sanırım görülmesi lazım amniyon sıvısının ama yinede test yaptırmıştım ben onda negatif çıkmıştı gebelik testi gibi bişeymiş o ebe yapmıştı çift çizgi çıkarsa dedi amniyon sıvısıdır.. bu haftada sanırım ona gerek kalmaz... benimde öyle bi anda çok başladı bide oturup kalkarken gidiyodu sürekli rengide yok dediğin gibi.. bende bide aşırı var yani günde kaç ped koyuyorum ... inşallah seninde benim gibidir... yarın güzel haberlerle gel ..
kimin oteli canım orası ?
bende kıl tüy olayından hiç hazetmem ogün gitim acilen hemen jilete vurdum hiç sevmediğim olay jilet olayı aslında...