Plasenta previa

canım benim zaten sarı akıntılar normaldir çok koyu olmadıkça yeşilimsi olmadıkça ...

ne biliyim bu şeker işinden ben bişey anlamadım gitti .. dün ölçmedim şeker yükleme yaptırdığım için bugün başladım sabah sınır öğle sınır akşamıda ölçücem...

alış veriş için nettende bak bide eminönü iyi fikir orayada bak tabi neresi aklına yatarsa ordan al ama hepsini aynı yerden alam bazı şeyler uuucuz olsada bazıları pahalıya gelebilir..
bebek arabası içinde hafif olmasına dikkat et pusetli al tabi puset çok lazım ... hafif ve katlanır olanlar var onlar güzel oluyor.. kıyafette zorlancanı sanmıyorum okadar güzel şeyler var ki kız bebeklere kesin gözün dönecek alış verişte:))

geçmiş olsun canım kötü tecrübeler yaşamışşın bebeklerin seni cennette karşılayacak inşallah ...
yatmaya özen göster çok yorulma yinede inşallah bu sefer kavuşacaksın meleklerine sağ salim ... valal ben 20 hafta yattım canım sende yat fazla yorma kendini ..
bak bana dr şimdi tatile ble gitmem izin veriyo ne istiyosan yap diyo .. bide okadar badire atlattım normal hamile muamelesi görmeyede alışık değilim ya hep bişey çıkıcak illa bişey yasaklancak :)) plesentam yukarı çıktı üstüne bütün yasaklar kalkmışken bide şekerim çıktı mesela çok sevdiğim çok istediğim halde 17 gündür dondurma yiyemiyorum (( bebişlerimiz için bişeyleren feragat edicez mecburen ... anlıcan bi rahat nefes alamadım şu hamileliğimde hep bişey çıkıyor ...

hem çok erken daha haftan benim gibi seninkide yukarı çıkabilir ...

benim hiç olmadı canım benimkide çok dikkatli ol demedi başlarda artık diyor araba yasak hırpaladığından ayrıca kırmızı et bebeği güçlendirdiğ için önemli diye biliyorum

çok şükür kanamam olmadı ama çokkasık ağrısı çekiyorum doktor onada noral diyordu ama ben aklımdan oda previadan oluyor heralde diye düşünüyorum
inşallah seninde yukarı çıkar plesantan

amin inşallah
demek normal hamile muamelesi seni rahatsız ettiaman bu gününe şükür rabbim esirgesin inşallah sağlıklı sıhatlı hayırlı bir evladın olur inşallah benim plasentamdayukarı çıkar
şeker içinde geçmiş olsun diyetle geçer inş.

Yok canim normal hamile muamelesi isime gelmedi... Ondan once 10 gunde 15 gunde bir bebisime bakiyordu Dr um by gittigimde 15 gun oldu ayin 6 sinda baktik bidaha geldiginde bakicaz bebege dedi ondan hoslanmadim bu durumdan.... Aslinda normali ayda bir son aya kadar ilk oglumda ayda bir gittim hep bunda simdi sorunlu gittiginden 15 gune alismistim sorun orda yani... Dr um fazla ulturasonu gerek olmadikca onermiyorum dedi... Kanaman vs oluyordu ondan bakiyorduk suan bi sikintin varmi dedi yok ozaman ulturasonda yok dedi... ayin 4 unde randevum Neyseki az kaldi... Ayy bi Su zaman gecsede dogursak doya doya opsek koklasak...

şekercim doktor akıntinın sebebini söylemedimi?iltihap falan olmasın mazallah.bende de bazen oluyor ama su gibi,acaba amniyo sıvisımı diye endiseleniyorum.doktora gidince sorcam.bebişinin maşallahı var annesi,tosuncuk geliyor desene maşallah.herseyin iyi olması çok guzel Nazar deymesin.yahu bu litreleri nasil iciyosunuz benim için susamadan su içmek azap,çok az icebiliyorum hiç alışkanlık edinemedim.hemen midem şişiyor.az içtiğim halde hep wcdeyim bir de çok icsem naparım bilmem.yatağımı wcye tasirım heralde.

Çanakkaleyi çok severim,iki kez gittim.kardesim 2 sene önce askerliğini geliboluda yaptı yemin torenine gittik.o zaman da,daha önce de savaşın geçtiği her yeri ziyaret ettik.ben tam bir çanakkale savasları meraklısiyım.bu konuda biçok kitap okuyup belgesel izledim.oraları ağlayarak dualarla gezdik.çanakkalede savaşïp caninı veren dedelerimize minnettarlağımız sonsuz.ama onlara bu gençlik ne kadar layık tartışılır

Canım yavruların için çok üzüldùm Allah sabırlar versin.benim de 27 haftalık erken doğumum var,bebeim 3 gün yaşadı.ama kısmet elden ne gelir.inşallah bu seferkinde yüzün gùler,hep olumlu dùşùn lütfen..

Eski doktorum da normal hamileden farkın yok demişti,yatmamı söylememişti.doktorlar bu konuda ikiye ayrıliyor.kimisi previa teshisi konduktan sonra kanama görmeden yat,dinlen iş yapma vs demiyor.kimi de teşhis koyar koymaz yat diyor.sen birinci tip doktora rast gelmişsin.senin için dediğim gibi teşhis biraz erken ama 20. Haftada da previa denen biri normal bir hamile gibi davranmamalı katiyen.çünkü fiziksel aktivite kanamayı baslatiyor.doktorun sana ne derse desin sen gene de dikkat et canım hem previa olmasa bile neticede ikiz bebek taşıyorsun.
Kırmızı et tùketimi olumlu anlamda canım,et kas yaptığï için kasları güçlendiriyor o yüzden bol bol tüketmek lazım.
Esim son doktora giitğimizde doktora rahme dikiş atilma olayinı nerden duymussa sormuştu,doktor olmaz dedi.sadece rahim ağzı yetmezliğinde dikis atılıyor.

Şekercim previada doktor uzun araba yolculuguna izin vermiyor.araba hoplayp zïplatıyor ya o yüzden.1saatten fazla yolculuk önerilmiyor.tabi araban yolda yağ gibi kayıp hissettirmiyorsa o baska

pepuke
sanada çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın
önerilerini dikkate
benim erken doğum öyküm olduğu için 2 haftada bir kontrollerim ilki bu hafta ölçüldü rahim ağzı ve boyu bidahakinde yine ölçecek doktor şimdilik iyi görünüyor inşallah dikiş gerekmez yoksa çok kanaman olur dedi onun için merak ettim ve sordum

Son düzenleme:
Mrb kizlar birazdan yeni diyet listemi alicam...
Suanki oqlcumlerim sabah ac 111 sabah kahvalti sonrasi 107..
Dunkude iyiydi bakalim diyetisyene gidiyim ne dicek gidishatima...

Şekercim previada doktor uzun araba yolculuguna izin vermiyor.araba hoplayp zïplatıyor ya o yüzden.1saatten fazla yolculuk önerilmiyor.tabi araban yolda yağ gibi kayıp hissettirmiyorsa o baska

1 saatten az yapiyorum genelde, öyle yol evet pek bulunmuyor :))

insallah sorun yasamazsin, bu defa kavusursun bebeklerine.

Kızlar biraz keyfim kaçık,doktoru aradım su gibi akintım oluyo diye,gerçi fazla olmuyo ama yine de tedirgin oldum.rıza hoca görmem lazım yarın gel dedi,aradan alcak beni sagolsun.acaba akıntımı ,amniyo sivısımı? Sinir oldum.inşallah bisey yoktur yaa.bir de ağda yaptırmam lazım acilen.nefret ediyorum bundan,utanıyorum ama kendim de yapamıyorum.ağdacım memlekete gitmiş kardeşiminkini çağırdım yarina.insallah doktorumun yanına tütsülenmiş tavuk gibi gitmem,bazen cildim tahriś oluyo da
Kızlar sinirim bozuk dua edin bana nolur yarın kötü haber vermesin doktorcum.

Canim Insallah birsey yoktur... Benimde birden baslamisti su gibi akintim
halada var o akintidan tahlil yaptirmistim temiz cikti cook sukur benim 14 veya 16. Haftamdan beridir baya baya var oyle boyle degil... Allahtan bebegin amniyon sivisi degilmis... Insallah seninde oyledir icini ferah tut...

Ay sağol canım yaa inşallah seninki gibidir.hani şöyle normal akıntı gibi bir yoğunluğu rengi olsa tırsmam da su gibi ya ondan tedirgin oldum.acaba dr alttanmı muayene edecek,gerči alışkın olmam lazım ama hala kaşarlanamadım utanıyorum.bir tek kıl olsun istemiyorum ayıp olurmuş gibi.oysaki doktorlar bunu pek umursamaz ama ben titizleniyorum gereksiz yerekendimi kasıyorum.bakalım nolcek yarın.esim de bana kızdı dr previadiilsin dedi diye fellik fellik gezmeye başlamışım.şu an floryadayım annemde kalıyorum.iftara sultanahmete gittik ben oruçlu değildim tabi annem,iki kızkardeşim,kızım ve yeenim ile.hava çok nemliydi uyuz oldum.nemi hic sevmiyorum nefes alamıyorum.ama meydana falan gitmedik,otelde durduk.reklam yapayım hotelsultanahmet sarayı,camiin hemen karşısı,bekleriz efeniim

yoktur canım bişey benimde çamaşırım su gibi hep ıslak terliiyorsunndur ben günde 5 tane çamaşır değiştiriyorum sıcaklardandır

iyi geceler plasentalı ve plasentası çıkan arkadaşlarım kayınvalidem bahççesinde tam 50 kişilik iftar verdi sabahtan beri doğrama soyma karıştırma işlemlerinin ardından geldim şimdi duş aldım allah kabul etsin inşallah elim ayağım davul oldu ayrıca makina vardı akrabada şekerimi ölçtü yemekten 2 saat sonra 133 çıktı çokmu sizce perşembe açlık baktırıp cuma doktora gidecem nasipsse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…