- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.661
Benim akıntı biraz sarımtrak canım, kaşıntı falan yok. Daha önceki doktorum kültür testi falan yapmıştı, bakteri v.s. yoktu. Bu doktor dinlenirsen olmaz dedi ama içime sinmedi cevabı. Çünkü, 20 haftaya kadar neredeyse hiç kalkmadım, yattım ama yine de akıntım vardı. Bunu doktora söyledim yine de dinlenmeye devam dedi, bana anlamsız geldi canım, yatsamda kalksamda aynı. Doktorumu değiştireceğim zaten, memoriala devam edeceğim yine galiba. Ben de çok su içiyorum ama yaramıyormuş, günde en az 2,5 litre su içiyorumŞu an su seviyesi iyi ama çok su iç dedi.
Canım o kadar diyet yaptın, kendine dikkat ettin, demek ki şekerinin yediklerinle ilgisi yok, gebelik şekeri demek ki. Şu an senin yaptığın ölçümler ne alemde peki, onlar da yüksek mi? Her şey doktorunun kontrolü altında, o yüzden endişelenecek bir şey yok. İnşallah bu da gelip geçecek. Yaaa şu 40 hafta hemen geçse de bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alsakDün kızımın halasıyla Bakırköy'de dolaştık, biraz ciciler aldık kızımıza, 4 tane yarım kollu çıtçıtlı body aldım. Biraz da piyasa araştırması yaptım. Bizim alacağımız çok şey var, ne zaman alırız bilmiyorum vallahi. Sizce Eminönüne gidip hepsini aynı yerden almak daha mı mantıklı olur, ne dersiniz. Bu bizim ilk bebek hiç birşeyi yok. Yoksa internetten mi alsam bilemedim.
geçmiş olsun canım kötü tecrübeler yaşamışşın bebeklerin seni cennette karşılayacak inşallah ...amin inşallah hepimiz bu sıkıntıları atlatıp sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz
çok şükür benim şu ana kadar kanamam olmadı bundan sonrada olmaz inşallah
ben ağır bir iş yapmadım sadece yemek bulaşık hallediyordum artık eşim annemlere bıraktı yatmıyorum ama hiç bir işte yapmıyorum daha önceden 26 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettiğim için doktor haricinde hiç dışarı çıkmıyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah
arabaya binme sakincali mi? Ben hep biniyorum. Bir de kanamasi olmayan oldu mu hic? Bende su an olmadi ama cok korkuyorum. Ve cabuk yoruluyorum, bu previa kaynakli mi?
Papatya benim doktor da fazla bilgi vermedi, dikkat et vb bile demedi. Buradaki arkadaslara sorup, takip ediyorum arada. Ins. Yukari cikar hepimizin. Bana da cok erken teshis kondu, 12. Haftamdi sanirim..
arabaya binme sakincali mi? ben hep biniyorum. bir de kanamasi olmayan oldu mu hic? bende su an olmadi ama cok korkuyorum. ve cabuk yoruluyorum, bu previa kaynakli mi?
papatya benim doktor da fazla bilgi vermedi, dikkat et vb bile demedi. buradaki arkadaslara sorup, takip ediyorum arada. ins. yukari cikar hepimizin. bana da cok erken teshis kondu, 12. haftamdi sanirim..
geçmiş olsun canım kötü tecrübeler yaşamışşın bebeklerin seni cennette karşılayacak inşallah ...
yatmaya özen göster çok yorulma yinede inşallah bu sefer kavuşacaksın meleklerine sağ salim ... valal ben 20 hafta yattım canım sende yat fazla yorma kendini ..
bak bana dr şimdi tatile ble gitmem izin veriyo ne istiyosan yap diyo .. bide okadar badire atlattım normal hamile muamelesi görmeyede alışık değilim ya hep bişey çıkıcak illa bişey yasaklancak :)) plesentam yukarı çıktı üstüne bütün yasaklar kalkmışken bide şekerim çıktı mesela çok sevdiğim çok istediğim halde 17 gündür dondurma yiyemiyorum(( bebişlerimiz için bişeyleren feragat edicez mecburen ... anlıcan bi rahat nefes alamadım şu hamileliğimde hep bişey çıkıyor ...
hem çok erken daha haftan benim gibi seninkide yukarı çıkabilir ...
amin inşallah
demek normal hamile muamelesi seni rahatsız ettiaman bu gününe şükür rabbim esirgesin inşallah sağlıklı sıhatlı hayırlı bir evladın olur inşallah benim plasentamdayukarı çıkar
şeker içinde geçmiş olsun diyetle geçer inş.
Selam kızlar bu sabah doktorumuza gittik. Herşey yolunda sayılır. Akıntım biraz fazla olduğu için bol bol dinlen dedi. Amniyos suyumun seviyesi şu an için iyiymiş ama biraz daha fazla su içebilirsin dedi. Şu an günde 2,5 litre içiyorum, yeni hedefim 4 litre, tuvaletten çıkamayacağım sanırımKilom v.s. iyiymiş, şeker yüklemesini ise 3 hafta sonra istedi, 50'lik. Bu doktor 25. haftallarda istiyormuş şekeri. Rahim ağzına baktı 4 cm., iyi, şu an için hiç sorun yok dedi, plasenta previa rahim ağzımı fazla bozmamış, sağolsun. Previa düzelse bile bazı hamilelerin rahim ağzını fazla açıyormuş, yapısını bozuyormuş. Sadece akıntıma dikkat etmek gerekiyor. Kızımız 30 cm. ve 600 gr. (bugün,23. haftamın son günü). SAT a göre 1 hafta falan öndeymiş. Baş aşağı şekilde duruyor kızımız. İlk doğumlarda rahim fazla geniş olmadığı için bebekler hep dik olurmuş, o yüzden sivri karın olurmuş (erkek çocuğu göbeği gibi), benimki de o şekilde. Doktordan sonra kayınvalideme gittim, akşam eşim de geldi. Kızımız bugün yine her zamanki gibi çok hareketliydi, babaannesine tekme şovu yaptı, annemin nasıl hoşuna gitti anlatamam, çok
canım ben çanakkaledeyim ama ilçesinde merkez olsa gezilecek yer çokta malum arabaya binemeyince orayada gidemiyoruz şansıma bu yaz düğünler mevlüdler gezmeler çok oldu ama hiç birine cessaret edip gidemiyorum perşembe eşim çanakkaleye gideck arabamızla ben korkuyorum doktor belki git der ama gidemem ben bende şekerimi falan ölçtürürm o gün unuturum çanakkale gezmesini napim
amin teşekkür ederim çok kibarsın
inşallah seninkide düzelir normal yeri nereyse oraya çıkar
bilmiyorum erken mi davrandı ama korkmamamı söyledi araştırıp sıkıntıya girme dedi ama çokta bu konu hakkında bilgi vermedi
aynen doğru tahmin başından beri ilişki yaşamadık zaten korkuyorduk bide bu çıktı
benimde aklıma gelmiyor değil yani ikiz olduğu için belki yukarı çıkmaz
bilmiyorum doktor yat filan demedi hatta normal hamileden bir farkın yok diyor yukardada yazdığım gibi yatmıyorum ama işte yapmıyorum rabbim hepmize yardımcı olsun
insan oğlunun aklına gelmeyen başına geliyor rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin dermansız derte vermesin inşallah
adını ilk kez duyduğum bir rahatsızlık hakkında şimdi yol arkadaşlarım oldu sağolun hepiniz ilgi gösterip bilgi paylaşımızda bulundunuz
KAMES bu arada kırmızı et tüketimi olumlu anlamdamı olumsuz anlamdamı önemli dedin anlayamadım
BİDE BU RAHATSIZLIĞI OLUPTA RAHİM AĞZINA DİKİŞ ATILAN OLDU MU?
arabaya binme sakincali mi? ben hep biniyorum. bir de kanamasi olmayan oldu mu hic? bende su an olmadi ama cok korkuyorum. ve cabuk yoruluyorum, bu previa kaynakli mi?
papatya benim doktor da fazla bilgi vermedi, dikkat et vb bile demedi. buradaki arkadaslara sorup, takip ediyorum arada. ins. yukari cikar hepimizin. bana da cok erken teshis kondu, 12. haftamdi sanirim..
günaydın plasentalı arkadaşlarım:13::13::13:
Şekercim previada doktor uzun araba yolculuguna izin vermiyor.araba hoplayp zïplatıyor ya o yüzden.1saatten fazla yolculuk önerilmiyor.tabi araban yolda yağ gibi kayıp hissettirmiyorsa o baska
pepuke
sanada çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın
önerilerini dikkate
benim erken doğum öyküm olduğu için 2 haftada bir kontrollerim ilki bu hafta ölçüldü rahim ağzı ve boyu bidahakinde yine ölçecek doktor şimdilik iyi görünüyor inşallah dikiş gerekmez yoksa çok kanaman olur dedi onun için merak ettim ve sordum
Canim Insallah birsey yoktur... Benimde birden baslamisti su gibi akintimKızlar biraz keyfim kaçık,doktoru aradım su gibi akintım oluyo diye,gerçi fazla olmuyo ama yine de tedirgin oldum.rıza hoca görmem lazım yarın gel dedi,aradan alcak beni sagolsun.acaba akıntımı ,amniyo sivısımı? Sinir oldum.inşallah bisey yoktur yaa.bir de ağda yaptırmam lazım acilen.nefret ediyorum bundan,utanıyorum ama kendim de yapamıyorum.ağdacım memlekete gitmiş kardeşiminkini çağırdım yarina.insallah doktorumun yanına tütsülenmiş tavuk gibi gitmem,bazen cildim tahriś oluyo da
Kızlar sinirim bozuk dua edin bana nolur yarın kötü haber vermesin doktorcum.
Canim Insallah birsey yoktur... Benimde birden baslamisti su gibi akintim
halada var o akintidan tahlil yaptirmistim temiz cikti cook sukur benim 14 veya 16. Haftamdan beridir baya baya var oyle boyle degil... Allahtan bebegin amniyon sivisi degilmis... Insallah seninde oyledir icini ferah tut...
Kızlar biraz keyfim kaçık,doktoru aradım su gibi akintım oluyo diye,gerçi fazla olmuyo ama yine de tedirgin oldum.rıza hoca görmem lazım yarın gel dedi,aradan alcak beni sagolsun.acaba akıntımı ,amniyo sivısımı? Sinir oldum.inşallah bisey yoktur yaa.bir de ağda yaptırmam lazım acilen.nefret ediyorum bundan,utanıyorum ama kendim de yapamıyorum.ağdacım memlekete gitmiş kardeşiminkini çağırdım yarina.insallah doktorumun yanına tütsülenmiş tavuk gibi gitmem,bazen cildim tahriś oluyo da
Kızlar sinirim bozuk dua edin bana nolur yarın kötü haber vermesin doktorcum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?