- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.701
ayağını tam hissediyorum.hatta elime geliyor.doktora gidince tam neresi nerde gördüm.büyüyünce sen de kolayca anlardın canım.Daha önceki kan sonuçlarım iyiydi ama 2 ay oldu baktıralı, bir daha yaptırayım dedim. Ben de et,süt, yumurta, bol meyva,4 litre su, demir hapı, balık yağı eksik etmiyorum, keşke eskiden de kendime bu kadar iyi baksaydımSen hamilelik dışında da kan hapı kullanıyorsan şu an daha da dikkat etmen lazım tabii. Senin işin daha zor tabii canım, hele bu sıcaklarda çalışmak, iyi kötü evde iş yapmak... Allah sana sabır ve güç versin canım, bebeklerimiz iyi Allaha şükür, onlar ne yapıp ne edip kendilerine iyi bakıyor, yeterli demir almazsak bizim demir depomuzu kullanıyorlar, yeterli kalsiyum almazsak bizim kemiklerimizi eritiyorlar, yeterli omega almazsak bizim beyin hücrelerimizi öldürüyorlar
Feda olsun onlara, canımız onların ama bizim kendimize iyi bakmamız lazım, onların bize ihtiyacı var.
Benim ki 24. haftada bu kadar güçlü hareket ediyorsa, seninki kim bilir neler yapıyordurElinin, ayağının nerede olduğunu nasıl anlıyorsun canım yaa, ben daha o kadarını anlayamıyorum. Pozisyonunu bile bilmiyorum. En son geçen hafta doktora gittiğimde tepe taklak, kafa aşağıda, doğum pozisyonunda idi. Ama şu anda da öylemi bilmiyorum.
ben de bol meyve,su,vitamin,kan ve mağnezyum alıyorum.ben de sadece hamileyken ilaç kullanırım.sağlıkla bitirelim de inşaALLAH canım geçer bu süreç de.
canım ben eve gidiyorum.sana kızınla güzel bir akşam diliyorum.