- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.741
bugün kimseler yokkkkkkk![]()
sıcaktan herkes bayıldııı:)sayet ben buharlasmak uzereyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün kimseler yokkkkkkk![]()
Kızlar ben geldim...ve inş bir sıkıntı yoksa eşimiz yukarıda Elhamdülillah...bebek eş yukarda arada bebek var kanal aşağıda gösterdi dr'um.Daha öncede aynı hastanede baska dr koymustu teshısı eşimde gelmek istedği için haftasonu gittik bana var demişlerdi ama haftasonu ayn dr yokmuş onun yerine bakana muayne oldum.Alakası yok gayet iyi yeri dedi.Hatta senin bır ay önce 21+... dedi bu hafta bu teşhis için erkendir (bunu cerrahpaşada da söylemişlerdi) bunu biz bu haftada söylemeyız bıle gebelere aklı karısmasın dıye çünü rahim büyüdükçe yukarı çeker plesantayı dedi.Teşhısı koyanda beklıcez dedıydı ama işte erken söylemeseydi daha iyi ddedi diger drlar kızlar içiniz rahat olsun inş özellikle erken haftalard a rahim yukarı çekyomuş gerçekten dua edelim bol bol...
Kızlar ben geldim...ve inş bir sıkıntı yoksa eşimiz yukarıda Elhamdülillah...bebek eş yukarda arada bebek var kanal aşağıda gösterdi dr'um.Daha öncede aynı hastanede baska dr koymustu teshısı eşimde gelmek istedği için haftasonu gittik bana var demişlerdi ama haftasonu ayn dr yokmuş onun yerine bakana muayne oldum.Alakası yok gayet iyi yeri dedi.Hatta senin bır ay önce 21+... dedi bu hafta bu teşhis için erkendir (bunu cerrahpaşada da söylemişlerdi) bunu biz bu haftada söylemeyız bıle gebelere aklı karısmasın dıye çünü rahim büyüdükçe yukarı çeker plesantayı dedi.Teşhısı koyanda beklıcez dedıydı ama işte erken söylemeseydi daha iyi ddedi diger drlar kızlar içiniz rahat olsun inş özellikle erken haftalard a rahim yukarı çekyomuş gerçekten dua edelim bol bol...
Gene mutlu bir haber :) daha da artar insallah. Benim yapisik oldugu icin sansim yok ama tam kapatmadigi icin de sansliyim. benim doktor da yuzeysel gecmisti en basta da biz rahat durmadik. gerci olusabilecek kanama riski icin anlatilmasi daha dogru. var ama yukari cikma ihtimali yuksek. bla bla seklinde aciklama kotu durumlarda bizi daha bilincli yapar. bence tabi :)
maaşALLAH,gözün aydın canım.burda kimse kalmayacak bu gidişle inşaALLAH.
dualarınız bize olsun;kames,asud ve ben.:)
o dualara belki hepinizden çok ihtiyacım var.dünyam başıma yıkılmış durumda.güya previa yoktu çok iyiydi herşey.ama detaylı usg previa olduğumu söyledi.koskoca rıza hoca sende previa mrevia yok diye beni kovalamıştı oysaki.ekranda ben de gördümki plasenta rahmimin içinde dağılmış durumda ve rahim ağzını da kapatıyor.dikiş yerine de geliyor.dr 4 boyutlu da bana bebeğimin yüzünü göstermeye çalıştı istemedim.kavuşup kavuşamayacağımı bilmediğim bebeğimin yüzünü görmek istemedim.yine mi kaybedicem onu?o kadar çaresiz ve mutsuzumki.hepinizin dualarına çok ihtiyacım var.artık buraya çok uğrayamayacağım beni mazur görün.hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor.arasıra haberlerinizi alırım.ben de son durumumu yazarım..hepiniz iyi olun inşallah.
o dualara belki hepinizden çok ihtiyacım var.dünyam başıma yıkılmış durumda.güya previa yoktu çok iyiydi herşey.ama detaylı usg previa olduğumu söyledi.koskoca rıza hoca sende previa mrevia yok diye beni kovalamıştı oysaki.ekranda ben de gördümki plasenta rahmimin içinde dağılmış durumda ve rahim ağzını da kapatıyor.dikiş yerine de geliyor.dr 4 boyutlu da bana bebeğimin yüzünü göstermeye çalıştı istemedim.kavuşup kavuşamayacağımı bilmediğim bebeğimin yüzünü görmek istemedim.yine mi kaybedicem onu?o kadar çaresiz ve mutsuzumki.hepinizin dualarına çok ihtiyacım var.artık buraya çok uğrayamayacağım beni mazur görün.hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor.arasıra haberlerinizi alırım.ben de son durumumu yazarım..hepiniz iyi olun inşallah.
Canlarım hepinizden Allah razı olsun zırıl zırïl ağlayarak gozyaşlarımin izin verdiği ölçüde yazmaya çalışıyorum.sizin de moralinizin içine ettim.üzerinize alınmayın.detaylıya bakan dr bana anlattı uzun uzun sanki bilmiyormusum gibi.senin başına gelen ekstrem bir şey previz olup ta 40 haftayi dolduran bile var falan feşmekan..biliyorum hepsini ama ben çoğu insan içinden siyrıldım piyango bana vurdubu da yadsınacak kuçük birsey değil.az kişi yaşadıklarımı yaşamiştır.kimse yaşamasın inşallah.haftalardir moralli ve neseli olan ben bugün yıkıldım çünkü duyduklarıma hazırlıklı değildim..
Hepsini biliyorum,çok şükür az çok imanim var,bunlar kader,imtihan..herşeyin hayirlısı..neyin bizim için iyi yada kötü olacağını bilemiyoruz.belki benim için böylesi hayırlı.aklıma kötü şeyler getirmemeye čalışiyorum ama şu an belki daha çok yeni olduğu için kendimi ağlayıp zırlamaktan kötüyü düşünmekten alıkoyamıorum.belki birkaç güne alışırım kendime gelir şoku atlatınca daha makul olurum.şu an sanki doğurdum da bebeğimi kaybettmiş gibi rezil bir durumdayım.kimsenin yanında ağlayamam ama doktorun odasında ve hastanede iki gozüm iki eşme oldu tutamadım kendimi..
Kafamı kariştıran doktorların farklı konuşması.bu dr progestana başla sonuna dek kullan bence dedi.mesaneye baktı plasenta mesaneye saldirmışmı diye henüz saldırmamış, lutfetmiş.dikişe doğru yapişmış gibi.yoğunluğu yukarida ama rahim ağzina kadar ulaşiyor ve kapatiyor.complete previa yazmış raporda.
Neyse yarin rıza hocaya gidicem.bakalın ne diyecek.ayrintıları yazarım.düşünüyorum da bugün bir kabus olmuş olsa ve yarin uyansam,herşey eski haline dönse....![]()
aaa nasil yani simdi koskoca prof yok dedi sevindik bide ustune valla bende uzuldum suan...o dualara belki hepinizden çok ihtiyacım var.dünyam başıma yıkılmış durumda.güya previa yoktu çok iyiydi herşey.ama detaylı usg previa olduğumu söyledi.koskoca rıza hoca sende previa mrevia yok diye beni kovalamıştı oysaki.ekranda ben de gördümki plasenta rahmimin içinde dağılmış durumda ve rahim ağzını da kapatıyor.dikiş yerine de geliyor.dr 4 boyutlu da bana bebeğimin yüzünü göstermeye çalıştı istemedim.kavuşup kavuşamayacağımı bilmediğim bebeğimin yüzünü görmek istemedim.yine mi kaybedicem onu?o kadar çaresiz ve mutsuzumki.hepinizin dualarına çok ihtiyacım var.artık buraya çok uğrayamayacağım beni mazur görün.hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor.arasıra haberlerinizi alırım.ben de son durumumu yazarım..hepiniz iyi olun inşallah.
inşallah rıza hocadan iyi haberler alırsınCanlarım hepinizden Allah razı olsun zırıl zırïl ağlayarak gozyaşlarımin izin verdiği ölçüde yazmaya çalışıyorum.sizin de moralinizin içine ettim.üzerinize alınmayın.detaylıya bakan dr bana anlattı uzun uzun sanki bilmiyormusum gibi.senin başına gelen ekstrem bir şey previz olup ta 40 haftayi dolduran bile var falan feşmekan..biliyorum hepsini ama ben çoğu insan içinden siyrıldım piyango bana vurdubu da yadsınacak kuçük birsey değil.az kişi yaşadıklarımı yaşamiştır.kimse yaşamasın inşallah.haftalardir moralli ve neseli olan ben bugün yıkıldım çünkü duyduklarıma hazırlıklı değildim..
Hepsini biliyorum,çok şükür az çok imanim var,bunlar kader,imtihan..herşeyin hayirlısı..neyin bizim için iyi yada kötü olacağını bilemiyoruz.belki benim için böylesi hayırlı.aklıma kötü şeyler getirmemeye čalışiyorum ama şu an belki daha çok yeni olduğu için kendimi ağlayıp zırlamaktan kötüyü düşünmekten alıkoyamıorum.belki birkaç güne alışırım kendime gelir şoku atlatınca daha makul olurum.şu an sanki doğurdum da bebeğimi kaybettmiş gibi rezil bir durumdayım.kimsenin yanında ağlayamam ama doktorun odasında ve hastanede iki gozüm iki eşme oldu tutamadım kendimi..
Kafamı kariştıran doktorların farklı konuşması.bu dr progestana başla sonuna dek kullan bence dedi.mesaneye baktı plasenta mesaneye saldirmışmı diye henüz saldırmamış, lutfetmiş.dikişe doğru yapişmış gibi.yoğunluğu yukarida ama rahim ağzina kadar ulaşiyor ve kapatiyor.complete previa yazmış raporda.
Neyse yarin rıza hocaya gidicem.bakalın ne diyecek.ayrintıları yazarım.düşünüyorum da bugün bir kabus olmuş olsa ve yarin uyansam,herşey eski haline dönse....![]()
maşallah gözünüz aydın ben şimdi 13+5 günlüğüz inşallah benimkide çıkar yukarı rabbim korktuğumuzdan korusun inşallah