- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.661
Benim akıntı biraz sarımtrak canım, kaşıntı falan yok. Daha önceki doktorum kültür testi falan yapmıştı, bakteri v.s. yoktu. Bu doktor dinlenirsen olmaz dedi ama içime sinmedi cevabı. Çünkü, 20 haftaya kadar neredeyse hiç kalkmadım, yattım ama yine de akıntım vardı. Bunu doktora söyledim yine de dinlenmeye devam dedi, bana anlamsız geldi canım, yatsamda kalksamda aynı. Doktorumu değiştireceğim zaten, memoriala devam edeceğim yine galiba. Ben de çok su içiyorum ama yaramıyormuş, günde en az 2,5 litre su içiyorumŞu an su seviyesi iyi ama çok su iç dedi.
Canım o kadar diyet yaptın, kendine dikkat ettin, demek ki şekerinin yediklerinle ilgisi yok, gebelik şekeri demek ki. Şu an senin yaptığın ölçümler ne alemde peki, onlar da yüksek mi? Her şey doktorunun kontrolü altında, o yüzden endişelenecek bir şey yok. İnşallah bu da gelip geçecek. Yaaa şu 40 hafta hemen geçse de bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alsakDün kızımın halasıyla Bakırköy'de dolaştık, biraz ciciler aldık kızımıza, 4 tane yarım kollu çıtçıtlı body aldım. Biraz da piyasa araştırması yaptım. Bizim alacağımız çok şey var, ne zaman alırız bilmiyorum vallahi. Sizce Eminönüne gidip hepsini aynı yerden almak daha mı mantıklı olur, ne dersiniz. Bu bizim ilk bebek hiç birşeyi yok. Yoksa internetten mi alsam bilemedim.
canım benim zaten sarı akıntılar normaldir çok koyu olmadıkça yeşilimsi olmadıkça ...
ne biliyim bu şeker işinden ben bişey anlamadım gitti .. dün ölçmedim şeker yükleme yaptırdığım için bugün başladım sabah sınır öğle sınır akşamıda ölçücem...
alış veriş için nettende bak bide eminönü iyi fikir orayada bak tabi neresi aklına yatarsa ordan al ama hepsini aynı yerden alam bazı şeyler uuucuz olsada bazıları pahalıya gelebilir..
bebek arabası içinde hafif olmasına dikkat et pusetli al tabi puset çok lazım ... hafif ve katlanır olanlar var onlar güzel oluyor.. kıyafette zorlancanı sanmıyorum okadar güzel şeyler var ki kız bebeklere kesin gözün dönecek alış verişte:))