Plasenta previa

inşallah canım bende çok heyecanlıyım gün sayıyorum tam 65 günüm kaldı allah nasip ederse

canım benim ya azranın nekadar tırsık panik olduğunu sende anlamışsın sağol canım hiç merak etme allahın izniyle hepimiz atlatıcaz rabbim ömür verirse hiç bişey olmaz geçen akşam haberlerde izliyorum kocaman tır benzinliğe giriyor ve dikilen adama değmiyor bile allahın takdiri aralarında milim mesafe var yani bizimkisi şeytanın vesvesesi mübarek aylardayız rabbim inşallah bizede yardım edecek vesvesede kurtaracak dün kayınvalidem mukabeleye kuran hatmine başladı hoca diyormuş bugünden itibaren bütün şeytanlar bağlanmış allahım hepimizi korkudan vesveseden muhafaza eylesin amin

Slm kizlar nasilsiniz?

Bugun ramazanin ilk gunu ben buruk bi sekilde gecirdim tabi...
Herkez oruclu heyecanla iftar beklerken ben yiyip ictim butungun... Keske tutabilseydim oruc neguzel olurdu....
Yarin dr kontrolum var ve hic istemedigim seker yuklemem tekrarlanicak Insallah sonucum iyi cikar beni bidaha ugrastirmaz...

Günaydınlar herkese,ben de ramazanın ilk gününü buruk geçirdim kızım ilk defa tam gün oruç tuttu.normalde çokyemek secen,zora gelemeyen,mızmız bir kız olmasına rağmen maşallah sonuna dek iyi dayandı.bugün de oruçlu daha kalkmadı,her oruç için 10tl vercem ama para için tutmuyo ben teşvik için veriyorum.ne yapalım bizim için bu ramazan böyle geçecek iyi olalım da telafi ederiz inşallah.önemli olan niyetler,Allah içimizi biliyor.
İnşallah şkere yüklemen bu sefer kötü geçmez,sonucu da iyi çıkar canım.

Yaa kızlar benim oğlanı hareketlerini pek nadiren hissediyorum acaba karın yağları yüzuünden olabilirmi?hamile kaldığımda hamilelik kilolarımıverememistim göbeğim biraz vardı.ondan mı acaba?yoksa tekmeleri daha güçsüz oldugu icin mi pek hissedemiyorum?yoksa bu adam çok mu ağır uslu olacak yahu

Canınï sıkma arkadŞım benim de 3.sezaryenim olacak herkeste aynışey olacak diye bişey yok.7 sezaryen olan duydum.ilk doğumunda yaşayan bile var.çoğunlukla kısmet diyorum ben.geçen sene benimle baraber hamile olan bir tanidık ta previalıydı.3. Çocuğuna hamileydi ve teşhis konduktan hemen sonra doktoruyla ortak karar vererk dogumda rahmi de aldırdi.hič problem yaşamadı.rahmi kurtarmaya çalıştıkça kanama oluyor.bende oyle olmuştu.rahminin alınma ihtimalini gözünde büyütme.bebeğin zamanında sağlıkla gelsin bence en önemlisi bu.tabi gönül isterki rahim de kalsın herşeyiyigitsin.inşallah ta öyle olur.biran önce iyibir hastane ve doktor bul canım.kendini de bir daha yorma kızartmalar falan.sonra yapacak çok zamanın olur inşallah..

Masallah canim kizina... Bende cok kucuk yaslarda basladim oruca o yuzden kendimi kotu hissediyotum..

Seker yuklemem maleseff felaket 50 mg Da 15 gun once 165 cikan sekerim bu sabahki 50 mg da 240 cikti hatta Kanda 280 cikinca laboratuardaki bayan cok yuksek birde idrarda bakalim dedi oda 240 cikti..
Dr a gittim diyette kisitlama istedi dun biseymi kacirdin dedi yok hatta evde kavun yediler tatli diye onubile yemedim dedim. Hatta onceki testi yaptirmadan bademli magnum bile yemistim dedim sasirdim kaldim yani...
Diyette en son kisitlamami yapti 15 gun evde sabah ac ogle ve aksam yemeklerimden 2 saat sonra sekerimi olcmemi not almami ayin 4 unde duruma gore insulin baslicani soyledi...
Bebisime gelince ona bakmadi dediki ayin 6 sinda baktik gerek yok dedi...
Simdi plesentamin ciktigina uzulsemmi sevinsemmi bilemedim ne guzel 10 gunde 15 gunde bir bakardik bebisime.. ilk defa ay olacak ayin 4 unde.. tatil icinde nereye neyle istiyorsan gidebilirsin dedi sanirim Ben normal hamile moduna alisamadim.. okadar sikintimin ustune boyle normal muamele gordugume uzuluyorum manyadim iyice galiba...

Son düzenleme:

Aslında eline mi yapişırdı bebege baksaydı daha mutlu ayrılirdın hiç olmazsa neyse doktorun da bur buldiği vardır elbet sabret canım 15 gün sonra gorürsün inşallah.doğunca 24 saat goreceksin zaten
Plasentanın çıktığına sevinmek ne kelime kurban kessen yeridir canım.normal hamile olmak bir nimet bence.koskoca profesör previa diilsin dedegi halde ben bazen hala inanamıyorum adam beni tatmin etmedi detaylıya giricem ay sonu.daha da emin olup rahatlamak için.eşim previa yok lafını duyunca ağlamaya başladı düşün.demekki neler cekmiş o da.ama tabi benim yaşadıklarım spesifik bişeydi.herkes oyle yaşayacak diye bişey yok.yine de ben şükrettim rahmim alinmadı diye ki şu an hamileyim tekrar.
Sen de sevin canım şükret aklına geldikçe,hatta bence ufak tefek sadaka ver.
Bu şeker biraz can sıkıcı ama sıkı bir diyetle kontrol altına alınabiliyor bildiğim kadar.boylelikle fazla kilo da almazsın,iyi yerinden bak.doğumdan sonra da fazlalığın olmaz

Canim aynen benimde oyle cok hareketli degil ilk oglum kareteci gibiydi cok hareketliydi gucluydu yani... Simdi birde 25 haftanin icinde gibi gorunsemde gelisimi 27 haftanin icinde himbil bu biraz
Ama saglikli sorun degil... Benim kuzenim hamileliginde hic disardan hareketleri gorulmuyor oyle sendeki gibi diyordu...benim suan bundan arada disardan gorulur hareketleri var ama abisi gibi saglam kareteci degil.... Bide dusun okadar hareketli bir bebekten sonra bu baya garip geliyor bana...

daha küçük annesi normaldr hissetmemen
aynen canım buruk bizde kayınvalideme gittik iki tane kaynım var 7 kişi oluyoruz kalabalıkta tadı çıkıyor kızımda babanesinde sahura kalktı bir tava sucuğu yemiş sabah yanıyotabi bizim oruç öğlene kadar dı

canım geçmiş olsun bende ilk yüklememde açlık 83 tokluk 179 çıkmıştı 15 gün diyetten sonra açlık 57 ye düştü doktor tekrar 15 gün diyet yap dedi bende bu sefer hiç dikkat etmedim perşembe yapılacak açlık şekeri tahlili yalnız ilk 179 çıkanda hiç şekerli yememiştim o haftalarda ama 1 gün önce kocaman lapatopu süpürgenin hortumuna takıl haberim yok düş ortadan ayrıl ikiye akşama kadar ağlamıştım ertesi gün eşim küçük olanlardan alıp geldi adam üzülmeyim diye ama sonrada şekerim yüksek çıktı acaba diyorum sende üzüldün sinirmi oldun bişeye:26::26::26:

Ahh canim mesajin sonunda yazdimya manyadim heralde diye..
Ne buyuk bi beladan kurtuldum bide sirf simariklik yani benimki... Ben dedim bakmicakmiyiz bebege ayin 6 Sunday baktik gerek olmadikca ayda 1 den fazla onermiyorum ulturasonu Ben dedi... Sakayla karisik zaten gereginden fazla baktik buzamana kadar dedi ayin 21 de ben baktim 6 sinda 20 dakka dopplerde bakildi ondan once 4. Haftan itibariyle 10 gun 15 gunde baktik.... Bi sorun olsa yine bakardik dedi sorun yok ulturasonda yok gel ayin 4 unde bakacagiz onada rahatini bozmayalim dedi.... Bu arada ben 15 gunde 1 Kiloda verdim sanirim almis olsam bu seker yuzunden biraz fircayi yerdim diyeti yapmadigimi dusunurdu ... Kilo verdigim halde bile yoksa dunmu biseyleri fazla kacirdin dedi...
Canim senin yasadiklarin en uc noktaydi sonucta sen biliyorsun nasil bir dertten kurtulmusum brb anlamaya calisiyorum belki senin yasadiklarini ben yasasaydim bunu cok daha iyi anlardim...

Hem sen anma bakim Su illetin adini koskoca prof yok dediyse yoktur... Sen icini ferah tut annesi oglusun uzmeyecek by sefer seni tabi oncelikle rabbimin izniyle ....

Aug canim kizin daha kucuk zaten Yarim gun tutmasi iyi alistirma oluyor zaten ram tutamaz zorlanir...
Canim valla biseye sinirlenmedim evde surekli yattigimda sinir stres millete saldiriyordum simdi gezip tozuyorum rahatim stres yok sinir yok ...
Bide dun guzel bir gun gecirdim... Aksam iftar sonrasi bizim meydanda ramazan dolsiyla kulubeler kuruldu meydanin buyuk bolumune.. bizde gezdik kukla gosterileri vardi onlari seyrettik... Sonra saray kostumleriyle fotograf cektirdik baya sita bekledik gerci ama guzeldi.. oglum herkeze gosteriyo annem sultan oldu babam padisah bende sehzade diye ona gulusup durduk.... Haftamda guzeldi dunumde oyle sikinti yok streste ama oyle cikti dusun... Bide neler neler vardi yediler baba ogul ben tatmadim bile.... Aksam sebzemi yogurdumu salatami 2 dilim ekmegimi yedim uslu uslu gezdim...

Canim ya aklima takildi sen seker yuklemeni 100 mg mi yaptirdin ozaman senin sonuc normal gibi bence... Ben 50 mg 165 ilki 240 bugunku...
Hatta orda benim gibi hammisler vardi seker yukleme yaptiran sana niye 1 bardakta bize iki bardak sekerli su verdiler sana torpilmi yaptilar diyolar... Bende dedim dr 100 istiyo ama ben bi ton inat ettim acitasyon yaptim dr basedemedi bari 50 yi yaptir dedi bagladik o sekil dedim.. hatta biri vardi ne zor icti garibim gitti wc nin karsisina oturdu heran kusabilirim dedi ve kustuda. Bana dedi bizimde oyle 50 lik isteme Sansimiz varmi dedi valla ben cazgirlik yaptim Dr basedemedi zaten inatlassa kacicaktim yaptirmicaktim dedim... Demekki dra o sinyali iyi vermisim. Ordaki hammislerde bana ozendi resmen demekki dedim by sekerli Sudan tek nefret Eden ben degilmisim...

Son düzenleme:

canım 50 mg istedi 179 a yüksek dedi 15 gün diyetten sonra 57 çıktı yine devam diyor bende anlamadım perşembe yapılacak bakalım ya canım benim eşimde buyıl oruç tutamıyor biz dün akşam kayınvalidemde 1 pideyi ikimiz yedik busabahta öğlende şimdide iftar saati olmak üzere acaba şekerim çıkarmı korkuyorum ama salata + pide yada tereyağlı pide üzerine pul biber dayanamıyorum napıcam ben

kızlar ben sizlerle sadece ppukeylemi arkadaşım facede sanki fburak ta vardı listemde ama yok ayrıca istanbulda yaşadığınız ramazan güzelliklerini okadar merak ediyorum ki eyüp sultanı ve daha bilmediğim heryeri ramazanda ayrı bir güzeldr ara sıra anlatırmısınz f burakcım yazmıştınya kukla gösterileri falan çok özendim ben bizim burda hiççççççç bişeyyyy yokkkkkk

Himmn 165 I cok buldu Dr benim 240 cikti bide daha kotu oldu... O sekil sekerim cikar canim benim gebelik diyetim var sana yazayim istersen canim onu yap sende Kendin basina olmuyor dusmuyor... Kesinlikle tam bugday ekmegi yiyeceksin canim...
Sekerin bir bize zarari olsa iyi bizden cok bebege zarari varmis... Diyet sonrasi seker yukleme yaptimi birdaha Dr sana...

Canim bizim burasi senlikli ramazan dolayisiyla.. geneldede hareketlidir mesels gecen cumartesi bizim sahilde ajda pekkan konseri vardi... Buraya bi tarkan kaldi gelmedik seneyede onu getirmekmis niyetleri...
Bizde demin esimle ramazanda hep gideriz sultanahmet gulhane eyup vs gidelimmi diye konustuk valla oralarda cok guzel canim ayri bir havasi var...
Ben senin facede varim canim sanirim yeliz t. K. benim facem gezeyim bol bol foto cekmedim daha cekince faceye koyarim ramazan fotolarini gezdim yerlerin... Hatta bak bende sultanahmet bide gulhane fotolari vardi...

netten bır doktorun vıdeolarını ızledım bu 29 .haftadan sonra bebegın huyu degısebılırmıs takıp edın dıyor.ben 19 haftadan berı hep tekmelerını asagıda hısseıyordum buıyudukce canım yanmaya basladı baya.ıkı haftadır yukarda cok sukur eskısı kadar acıtmıyor.ama en son kontrolda dogum pozısyonunda duruyordu.onunda etkısı vardır .

ssanırım karsıda oturyorsun canım.sıgorta durumunda nedır bılmıyorum ama rıza hocayı benden ve pepukeden bılıyorsundur.kagan kocatepe var mutlaka duymussunuzdur.
bende en son doktoruma rahım alınma durumunu sordum, rıza hıocaya gıttıgımı soylemedım zaten rıza bey benım doktorunda hocasıymıs.doktorum hoca dedıgı aynı hastanede bulunan baska bır doktor ıle gırıcek sezeryana.asırı kanama durmunda rahımı kurtarmak ıcın hoca rahıme gıden damarları baglıycak dedı.allah emanet gırıcez artık kacıs yok ben asırı korkuyorumdusunmek ıstemıyorum.ama kesın tam ayık halde amelıyathaneye ınemem

banada liste vermişti klasik 2700 kalorilk sezbe salata 3 köfte kadar her öğünde et ve 2 saat arayla ara öğün yoğurt meyve yaptım 83 den 57 ye düştü sağlık ocağı şekerin falan yok abartmadan ye dedi doktor diyete devam dedi bende çok şekerli şeylerin tadına bakıyorum sadece ama hergün karpuz yiyorum offfffff inşallah benimki çıkmaz seninkide düşer buldum canım kandilliyi çeker koyrsan bendegitmiş kadar olurum inşallah sağol

canim fazla yeme karpuzu eksi yesil meyve yiceksin... Valla bende kilo verdim 15 gunde 1 kilocuk ama Dr Dan bende sastik bu sekerin boyle cikmasina... Ben simdi evde kendim olcucem sekerimi gunde 3 kez not alicam dr ona bakip insuline karar vericekmis... Insallah bisey cikmazda cikarsada napalim onuda yapariz...benim kandilli fotomda vardi sanki orda ayin 3 de kandillide iftardayim Allah izin verirse cekicem bol bol foto koyarim faceme...

valla emınım cok gusel seyler vardır ben tvden ancak takıp edebılıyorummm.ınsallah bır dahakı ramazana kızım esım ben gezmelere gıderız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…