- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.621
inşallah canım bende çok heyecanlıyım gün sayıyorum tam 65 günüm kaldı allah nasip edersekuzum bayramdan sonra hemen alıcaz dedi doktorum ama 39.haftam oluyor baya geç bi tarih inş bekler kızım ama beklemezse de arada bayram var e previalıyız nöbetçi doktorlara filan kalmaktan bi sorun olmasından korkuorum tabi..Şu mübarek günlerde duam planlı günü gününde gidip yatıp komplikasyonsuz bi ameliyatla evladımı sağlıkla elime almak inş...
ben de bir de panik atak var bikaç şeyle beraber uğraşıorum elh korku ve heyecan yanında bir de artık bu süreci tamamlayıp yeni hayatımıza geçmek istiyorum sabırsızlanıorum...

çıkmazsa rahmi alırlar mecburen.pek istemesem de sağlığım için kabul ederim sanırım.
çok stres yapmadım ama belimde kasıklarımda hafif bir ağrı var.mescitte biraz uzanmıştım,üşütmüş de olabilirim serindi baya.
Artık tabiri caizse kelle koltukta gireceğim ameliyata.
Neler olabileceğini biliyorum en kötüsüyle ama moralimi bozmuyorum.sadece dr. Endişem var.
Anneye bir şey olur demedi.ama tam teşekküllü,kolay kan vs. Bulunabilecek bir yer olmalı dedi.
Azra sakın benden etkilenme.senin ki zaten çok farklı,biliyorsun canım.
canım benim ya azranın nekadar tırsık panik olduğunu sende anlamışsın sağol canım hiç merak etme allahın izniyle hepimiz atlatıcaz rabbim ömür verirse hiç bişey olmaz geçen akşam haberlerde izliyorum kocaman tır benzinliğe giriyor ve dikilen adama değmiyor bile allahın takdiri aralarında milim mesafe var yani bizimkisi şeytanın vesvesesi mübarek aylardayız rabbim inşallah bizede yardım edecek vesvesede kurtaracak dün kayınvalidem mukabeleye kuran hatmine başladı hoca diyormuş bugünden itibaren bütün şeytanlar bağlanmış allahım hepimizi korkudan vesveseden muhafaza eylesin amin