- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.441
Kamesim çok sevindim senin adına guzel yüzlü arkadaşım.benim içimden öyle geliyor ki herşey yolunda gidecek inşallah son ana dek bebisini güzelgüzel karnında büyüteceksin ve kuvoze girmeden kucağına alacaksïn.kızın sana benziyorsa senin gibi güzel olacağı kesin
Rahmine de bişey olmayacak Allahın izniyle.o senin moralini bozan salak doktora negatif enerjilerimi yolluyorum boyle doktorlar olmaz olsun yaa Allah karşılaştırmasın
Bugünkü mutluluğunuza az da olsa vesile olduğum için de ayrıca çok mutluyum yaa iyiki rıza hocaya geldiniz.gerçekten de hocaların hocası ama ona ulaşmak zor yaa
Hastane cebi acaip yakıyor malesef sanırım ben de rıza hocaya veda edicem ama en azından arasira ona da görünmek istiyorum çünkü onun gözüne çok güveniyorum.
Sende akreata olması imkansız rahminde dikiş yok çünkü.akreata bende oldu dikişe yapıştı plasentayı zor çıkardılar vantuz gibi yapışmış salyangoz tabiatlı organ.ama sende öyle olmaz hem bak hoca da demiş demekki kapatma derecesi çokvahim değil.siz doktorunuza da gidin arada rıza hocaya da görünün derim ben.gelecek ayki randevumu yarın alıcam sen de öyle yap.sonra bulamayabiliriz.sen yine de hocadan aldığın gazla evde de iş güç yapma bence boşver zaten o göbiş buna izin vermez
Bütün güzel arkadaşlarımın da guzel sözleri için,sevincime ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun bin mislini size nasip etsin..
Mersennecim evet sen demiştin içine doğmuş zaar
Ben hiç boyle ummuyordum ama şimdilik herşey yolunda gibi ya çok rahatladım..hepinizi çok seviyorum hamiş arkideşlerim benim..şimdik akşam namazını kılmaya gidiyorum hepinize ayrı ayrı isimlerinizle( rumuzlarınızla) dua edicem.mübarek ramazan yaklşırken şu güzel günlerde Rabbim biz hamilelerin O'na acılan ellerini geri cevirmez diye umuyorum

Bugünkü mutluluğunuza az da olsa vesile olduğum için de ayrıca çok mutluyum yaa iyiki rıza hocaya geldiniz.gerçekten de hocaların hocası ama ona ulaşmak zor yaa

Sende akreata olması imkansız rahminde dikiş yok çünkü.akreata bende oldu dikişe yapıştı plasentayı zor çıkardılar vantuz gibi yapışmış salyangoz tabiatlı organ.ama sende öyle olmaz hem bak hoca da demiş demekki kapatma derecesi çokvahim değil.siz doktorunuza da gidin arada rıza hocaya da görünün derim ben.gelecek ayki randevumu yarın alıcam sen de öyle yap.sonra bulamayabiliriz.sen yine de hocadan aldığın gazla evde de iş güç yapma bence boşver zaten o göbiş buna izin vermez

Bütün güzel arkadaşlarımın da guzel sözleri için,sevincime ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun bin mislini size nasip etsin..
Mersennecim evet sen demiştin içine doğmuş zaar