Plasenta previa

Kamesim çok sevindim senin adına guzel yüzlü arkadaşım.benim içimden öyle geliyor ki herşey yolunda gidecek inşallah son ana dek bebisini güzelgüzel karnında büyüteceksin ve kuvoze girmeden kucağına alacaksïn.kızın sana benziyorsa senin gibi güzel olacağı kesinRahmine de bişey olmayacak Allahın izniyle.o senin moralini bozan salak doktora negatif enerjilerimi yolluyorum boyle doktorlar olmaz olsun yaa Allah karşılaştırmasın
Bugünkü mutluluğunuza az da olsa vesile olduğum için de ayrıca çok mutluyum yaa iyiki rıza hocaya geldiniz.gerçekten de hocaların hocası ama ona ulaşmak zor yaaHastane cebi acaip yakıyor malesef sanırım ben de rıza hocaya veda edicem ama en azından arasira ona da görünmek istiyorum çünkü onun gözüne çok güveniyorum.
Sende akreata olması imkansız rahminde dikiş yok çünkü.akreata bende oldu dikişe yapıştı plasentayı zor çıkardılar vantuz gibi yapışmış salyangoz tabiatlı organ.ama sende öyle olmaz hem bak hoca da demiş demekki kapatma derecesi çokvahim değil.siz doktorunuza da gidin arada rıza hocaya da görünün derim ben.gelecek ayki randevumu yarın alıcam sen de öyle yap.sonra bulamayabiliriz.sen yine de hocadan aldığın gazla evde de iş güç yapma bence boşver zaten o göbiş buna izin vermez

Bütün güzel arkadaşlarımın da guzel sözleri için,sevincime ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun bin mislini size nasip etsin..

Mersennecim evet sen demiştin içine doğmuş zaarBen hiç boyle ummuyordum ama şimdilik herşey yolunda gibi ya çok rahatladım..hepinizi çok seviyorum hamiş arkideşlerim benim..şimdik akşam namazını kılmaya gidiyorum hepinize ayrı ayrı isimlerinizle( rumuzlarınızla) dua edicem.mübarek ramazan yaklşırken şu güzel günlerde Rabbim biz hamilelerin O'na acılan ellerini geri cevirmez diye umuyorum

Namaz hareketlerinin previaya bie etkisi varmı bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

bu arada biz de bugün kontrole gittik aşağıda duruyor hala..

Canm ben oturarak kliyorum secdeye varmıyorum.bence sen de dikkat et secde karnı oldukça zorlayan bir hareket.
Ayrica maşallah haftan çok iyi canım.çok efor sarfetme çok az zamanin kalmış hayirlısıyla sonuçlanmasinı dilerim..

çok teşekkür ederim canım ii dileklerin için ozaman bende secdeye gitmeyeyim...

ya burada kötü bir hikaye okuyunca benim bütün moralim sıfırlanıor o yüzden giremiorum gruba napim..

Meleğin için üzüldüm, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Canım, önceki sayfaları okuduysan, buradaki herkes erken dönemden itibaren previa olduğunu biliyor ve tüm yaşantısını ona göre planlıyor, iş yapmıyor, yatıyor v.s yine de deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler tabii ki. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız. Allah bir daha yüzünü soldurmasın,üzmesin, kendine iyi bak.

Namaz hareketlerinin previaya bie etkisi varmı bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

bu arada biz de bugün kontrole gittik aşağıda duruyor hala..
seninde marjinalmi canım bende koltukta oturarak kılıyyorum 14.haftadan beri rabbim kabul etsin inşallah

allah korusun canım taaa 7.aya kadar nasıl anlamamışlar totalismiydi marjinalmi canım benim marjinal bakalım inşallah çıkacak hepimizinkiler umudumuzu yitirmeyelim

bu arada pepuke biizi yalnız bırakma fburakta yok günlerdir:26::26::26:

hmm dünden beri zorlandım azraa aklıma geldi secde zorluormu die öylede içime sinmeyecek namaz ama napim inş kabul olur...

1 cm lik bi açık var marjinalmi oluor? en büyük lüksün toz almak olsun dedi bugün hep istirahat dedi..

canım allah hepinize inşallah sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder.benim neyazıkki hiçbifikrim yok marjina yada totalis konusunda şırnakda yaşıyorum eşimin şinden dolayı buralarda neyazıkki ilgi daha az doktorlar açısından sizler daha şanslısınız

cm ni bilmiyorumki canım rahim ağzını tamamen kapatıyorsa total az kapatıyorsa marjinal benimki az kapatıyormuş öyle demişti doktorum inşallah sizinde az kapatıyordurda kolaylıkla çıkar hepimizinkiler amin

canım benım tsk ederım o senın guzellıgın.ıyıkıde gıtmısız senın vesılen ıle oldu .allah razı olsun.ya benım gobegım cok buyuk dı mı?kılo olarakda haftası ılerı gıdıyor tombolak bır kız olucak bu ya :)

gercekten bızı terkedıp gıtme

çok teşekkür ederim canım ii dileklerin için ozaman bende secdeye gitmeyeyim...

ya burada kötü bir hikaye okuyunca benim bütün moralim sıfırlanıor o yüzden giremiorum gruba napim..

canım valla biz burada dah çok moral alıp moral veriyoruz bence.birbirimize dua ediyoruz güzel bir sinerji oluşturduk..sen de aramıza gel görürsün

canım valla biz burada dah çok moral alıp moral veriyoruz bence.birbirimize dua ediyoruz güzel bir sinerji oluşturduk..sen de aramıza gel görürsün

sakın yanlış anlamayın asla sizi yargılamak istemedim..Ben panik atak hastasıyım daha previa olduğumu yeni öğrenmişken katıldım bu gruba ve çok dehşet verici şeyler okudum..Sonra depresyona girdim bi süre kötü günler geçirdim şimdi tedavi oluorum...Ben en ufak olumsuzluğu kaldıramıorum durumumdan dolayı yoksa elbette ki siz birbrnze destek oluorsunuz bende katılmak istyorum ama negatif birşey okuyunca çok etkilenip kendime gelemiorum ve geri çekilmek zorunda kalıorum...

Allah sabırlar versin canım..ben de geçen yıl 27.haftada erken doğum yaptım benim de bebeğim başaramadı.ama senin haftan baya ilerlemiş.resmen doktor ihmali olmuş biraz.ama herşey kısmet biliyomusun ne desen boş.burada 33 haftalık doğurup ta kuvöze girmemiş bebeği olan bir arkadaş var.Allah yaşamayı nasip ediyorsa ne olursa olsun o bebek yaşıyor.dayanması çok zor ama imkansız değil zaman herşeyin ilacı.bak ben yine hamileyim bazı doktorlar beni tekrarlar diyerek korkutsa da yine hamileyim ve bugün previa olmadığımı öğrendim.hala inanamıyorum şükürler olsun.sen de ümidini yitirme.inşallah şırnakta da olsa mutlaka işinin ehli doktor bulursun.orada bulamazsan da hamile kalırsan eğer,bir şekilde geçici süreliğine büyük şehirlerden birine gidersin.mutlaka bir yol bulunur.yine haline şükretmelisin ki rahmini almamışlar kurtarmışlar.bu da büyük bir lütuf..inşallah senin de güzel haberlerini alırız canım

aşkolsun ne yanlış anlamasıyanlış falan anlamadım canım aksine sana moral vermek istedim aramıza katıl yalnız kalma diye.panik atağı bilirim çok yakınımdaki biri sayesinde,eşim de panik hastası antidepresan kullanıyor.ben de hamile kalana kadar kullanıyordum iyi geliyordu biz buradayız canım sayfaları daha geniş incelersen birbirimize verdiğimiz desteği daha iyi görürsün..ne zaman istersen yaz canım..

çok teşekkür ederim allah razı olsun ben de ilaç kullandım ama hamilelkte bırakmıştım fakat yaşadığım atak beni yine ilacı eşiğine getrdi şimdi ilaçsız idare etmeye çalışıoruz işte..teşekkür ederim desteğin için..

iyi dileklerin için çok tşklr canım evet herşey nasıp kısmet herşeye rağmen şükretmesını bilmek gerekiyor.... iyi moral verdin bana güzel ALLAHIM herkeze herşeyi gönlünce versin inşallah

rica ederim canım Allah senden de razı olsun..

iyi dileklerin için çok tşklr canım evet herşey nasıp kısmet herşeye rağmen şükretmesını bilmek gerekiyor.... iyi moral verdin bana güzel ALLAHIM herkeze herşeyi gönlünce versin inşallah

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..hayat o kadar kısa ki hepimiz yaşayacağımız ebedi hayat için birşeyler biriktiriyoruz iyi kötü....

aman aman sabah sabah ne güzel haberler duydum.
Allah ne kadar büyük.pepukeciğim canım çok sevindim.aynı acıları bir daha yaşamamanı çok istiyordum senin.
kames senin yüzünün gülmesine de çok sevindim.Allah hep güldürsün.güzel kızını sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH canım.
rıza beye ben de mi gitsem acaba.herkesi mutlu ediyor.
benim bebeğim çok küçükken doktorum sezeryan dikişine tutunmuş demişti.acaba plesantam da orayamı yapıştı?
neyse ya artık negatif bir şey düşünmek istemiyorum.mutluyum,mutluyuz............
Allah büyük,hepimize güzel günler gösterecek.

bu arada misafirlerim gittiler.bir kısmı daha önce gitmişti.
hepsi çok memnun olarak dua ede ede gitti.
gelinin evimizden çıkmış olmasına ailesi çok mutlu oldu.
bir ayrıntıdan bahsedeyim;kızımız 6-7 ay önce buraya kaçtı,aynı gün eşim,eniştesi vs.araya girerek ailesine gönderdi kızı.sonra nişan vs.oldu.biraz hassas bir durum olduğu için kızın babası burda amcasının evinden çıkmasını istedi.sanırım sahipsiz gibi görmesinler diye düşündü.düğüne ben gitmedim ama aylardır söylenen abisi,amcası epey oynamışlar.
her şeyi tam oldu.eminim o da öyle bir hata yaptığına pişman olmuştur.insanın en mutlu gününde ailesinin olmaması çok zor olurdu sanırım.Allah mesut etsin inşaALLAH.

Pepuke ve kames ikiniz adina da cok sevindim. insallah sirayla herkesin iyi haberlerini aliriz. bende cumartesi dabah gidiyorum bakalim bi gelisme olcak mi. gerci yapisik nasil ciksin? Gece de agrim oldu cok korktum. hala kendime gelemedim. ama buradan iyi seyler okumak cok guzel. sonu da hayirli olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…