- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.461
aman aman sabah sabah ne güzel haberler duydum.
Allah ne kadar büyük.pepukeciğim canım çok sevindim.aynı acıları bir daha yaşamamanı çok istiyordum senin.
kames senin yüzünün gülmesine de çok sevindim.Allah hep güldürsün.güzel kızını sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH canım.
rıza beye ben de mi gitsem acaba.herkesi mutlu ediyor.
benim bebeğim çok küçükken doktorum sezeryan dikişine tutunmuş demişti.acaba plesantam da orayamı yapıştı?
neyse ya artık negatif bir şey düşünmek istemiyorum.mutluyum,mutluyuz............
Allah büyük,hepimize güzel günler gösterecek.
bu arada misafirlerim gittiler.bir kısmı daha önce gitmişti.
hepsi çok memnun olarak dua ede ede gitti.
gelinin evimizden çıkmış olmasına ailesi çok mutlu oldu.
bir ayrıntıdan bahsedeyim;kızımız 6-7 ay önce buraya kaçtı,aynı gün eşim,eniştesi vs.araya girerek ailesine gönderdi kızı.sonra nişan vs.oldu.biraz hassas bir durum olduğu için kızın babası burda amcasının evinden çıkmasını istedi.sanırım sahipsiz gibi görmesinler diye düşündü.düğüne ben gitmedim ama aylardır söylenen abisi,amcası epey oynamışlar.
her şeyi tam oldu.eminim o da öyle bir hata yaptığına pişman olmuştur.insanın en mutlu gününde ailesinin olmaması çok zor olurdu sanırım.Allah mesut etsin inşaALLAH.
Teşekkür ederim canım inşallah hiçbirimiz kotü şeyler yaşamayiz.istersen sen de bir rıza beye gorün derim.ikinci yada ücüncü bir gözün değerlendirmesi herzaman iyidir.ama o gözlerin sahibi de çok önemli.senin kafanı daha çok kariştıracak alelade bir doktor olmamalı.bu anlamda rıza bey biçilmiş kaftan diyebilirim.şıp diye sorunun ne olduğunu anliyor.şimdiye kadar binlerce riskli gebelik takip etmiş üstelik te doktorlara has ukalalıktan hiç pay almamış şeker birisi.
Misafirlerinin mutlu ayrılıp sana dua etmelerine çok sevindim.misafirin duası makbuldür çünkü.gelinin evinizden çıkması da güzel olmuş orada da dua almışsınızdır neticede kaçan bir kızın haysiyeti söz konusu.bu kızlara cok kızıyorum kaçınca değerlerini düşürüyorlar hem cahillik hem gençlik.sanki evlenince başlarına talih kuşu konacak saniyorlar.neyseki kötü başlayan bir hadise güzel neticelenmiş.hayırlı olsun tekrar.senin de için rahattır şimdi.hayatta en güzel sey insanın vicdanının rahat olması bence..