Kızlar alışveriş listesi için çoook teşekkür ederim, gereksiz şeyler almak istemiyorum. O yüzden söyledikleriniz fikir olarak aklımda. Pepukeciğim sen de benim gibi en azından liste yap bence, çooooook motive edici oluyor. Ben şimdilik liste yapacağım, netten hangi ürün nerede ucuz onları araştırıp listeye fiyatlar ekleyeceğim. 30. haftalarda alışverişe giderim :)
Ben de bu sefer gereksiz seyler almiycam.portbebe bana kullanissiz gelmisti. kasimda dogurmustum.hava soguktu oyle gezme zordu. en basta battaniyeye sardim.sonra kanguru kullandim. biz hep kolsuz body kullandik. hala oyle. sicagi sevmez. ev de 22 derece civarlari tuttuk.
Alisveris listem de pek kucuk. sut sagmak icin birseye insallah gerek olmaz. simdiden almaya gerek yok.
Hastane cikisi
bikac minik kiyafet.eylul de dogurursam sapka felan gerekmez.
Burun aspiratoru
gecelik ,emzirme sutyeni ve gogus kapagi ( cok kullanmistim)
Gogus ucu yara olursa aldiririm birine o gun gelsin de
sampuani losyonu vs. gobek duser dusmez lazim oluyo
pisik onleyici krem cok lazim
kapi susu,sekeri,kurabiyesi,sepeti
bi de en onemlisi kizimin hosuna gidecek hediyeler. ona da kapi susu aldim. abla oldum yaziyo :)
kizima da bana da ayni tac
emzirme atletini ben giyememistim. sicaklamistim.
Biberonda kullanmamistim.sutum az gibiydi kasikla bi kere mama verdirmisti doktor.sonra normale donmustu sukur.
Alinacak acil seyler icin de koca var ana baba var. Alip alip kuculdu diye giydiremeyip dagitmistim. benden sonra ablam dogum yapmisti ona yaramisti :)
Bez indirimdeydi 2 pk. aldim kaldirdim. yenidogan almadim. kilosu dusuk olursa 1 paket alirim. fazla kullanmamistim kizimda. 1 paket fazla gelmisti.
Hicbirsey eksik kalmiyo o kesin.:)
Gecici bir yatak ayarliycaz. sona kizimin yatak odasi ona,kizima da istedigi odayi yapicam. Bebis de kullansin 5 sene sona ona da yenisini aliriz.
Saglikli olsunlarda