- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.381
Şekerim ben kızımda hepkısa kollu body kullanmıştım uzun kollular çok kullanişsız geldiydi.kisa kolluyu giydirdikten sonra tulum giydirirdim ustüne de gerekirse yelek ya da hırka mevsimine göre.kat kat giydirmek daha mantıklı.doktorlar da kalın olup tek kat olacağına ince ve birkaç kat giysinin soguktan daha iyi koruduğunu söylüyorlar.uzun kollu da alıcam artık bakalım bu evim biraz soğuk oluyor erkek bebeği de çok giydirmemek lazımmış galiba.yaşayïp görcez artik.Allahım ilk defa bebeğimin ihtiyaçlarından konusuyorum hep umutsuzdum yine kucağıma alamam diye aklıma bile getirmiyordum.inşallah şimdikinde herşey yolunda gider yaaaa.umutlarım sayesnizde yeşermeye başladı kızlar Allah hepinizden teker teker razı olsun canlarım benim![]()
Canim benim ogluma hep kisin uzun kollu giydirdim cok soguklatda hirka normalde yelek giydirdim ... Genelde yelek daha rahat oluyor.. erkek bebek sikintiya gelmez o hirkalar o sebepten cok divulge olmadikca kullanmamak daha iyi.. kollu body yelek daha mantikli sirti sicak olsun zaten kollar okadar usumez... Tabi herkezin kendi tercihi... Senin wc soguksa madem ozaman sana dart o sekil...
Bide eldivenler durmuyo elde o yuzden kendinden eldivenli tulumlar var onlar mantikli...