• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

hayırlı olsun canım klıman ama pahalıymıs gercekten benımde evımde yok hıc bır sogutucu .dun aksam netten ıkı tane uygun fıyatlı begendım sogutucu stoklarda yukenmıs.
esım zaten dalga gecırıyor ıkı kılo cocuk dogurcaksın bana kac mılyara mal oldunuz dıyor.
ah ahh sımdı ben ayaklanabılıyor olsaydım bu hafta sonu dogal klımalı bır yere kacardım.ama ben yakında hunı takacagım ıcın kafaya benıyakında orman ıcınde bır senetoryuma yatırcaklar.doktorum bıle aradı bugun ben tatıle gıdıyorum canım 10 gun yokum dedı .acıl bır durumda benımle ılgılenecek doktoru solemek ıcın aramıs mıs ah dedım ah sende bır tekme at dusenın dostu olmaz.
acılen tatıle cıkmalıyım uzerımden koca bır hamılelık gectı

canım doktorun süpermiş yaa ne kadar düşünceli adı neydi hangi hastanedeydi belki söyledin ama bende hafıza sıfır olduğundan anlatılanları aklımda iyi tutamıyorum.:52:
sabret şekerim bu günler gelip geçici seneye bebişinle çıkarsınız tatile inşallah:34:

canım doktorun süpermiş yaa ne kadar düşünceli adı neydi hangi hastanedeydi belki söyledin ama bende hafıza sıfır olduğundan anlatılanları aklımda iyi tutamıyorum.:52:
sabret şekerim bu günler gelip geçici seneye bebişinle çıkarsınız tatile inşallah:34:

doktorum gercekten cok ılgılı .dokto oldugunu fark ettirmıyor bıle sana avrasya hastanesı-özgür çetiner

ahh sekerim ogluma don aldim:1: ordan parka gittik ordan ev...
Valla bende bilemiyorum sekerim. Bi cihazda bakildi hepsine 30 dk surdu ellerine bakti parmaklarina ayaklarina yani herbiseyine bakti... Tabi ilk kordondan kan akisina ve plesentaya ... s beynine bakti ordan organlar sonra bebisi gosterdi bi ekranda sipa bide tekme atiyorki gorme.. anlican bi cihaza girdim butun bunları hem anlatarak aynı zamanda göstererek bakti.... Dr ilk cocukmu dedi bide oda iriydi dedim buda öyle olcak dedi hem tombik hem boylu poslu maşallah dedi...bide bisey orendim bu arada bu plesrntadaki kan akışı az olunca bu haftalarda değilde ileriki haftalarda Bebegin gelişimini etkiler dedi... Yani oyle gelişime bakıp bu haftada öyle w durumun varligindan sozedilmez dedi.... Ilk bebegimin dogum kilosunu boyunu sordu .. 1 aylık bebegin boy ve kilosuyla doğmuş dedi.. buda aşağıda kalmaz dedi... Bana yine sezeryanin yollari göründü... Plesenta duzelirse normal olabilir demişti drum.. diyet yapsam dedim dediki diyetle sen verirsin kiloyu o alacağını alır yine dedi... Nekadar çok normal dogum istiyordum aslında....

boşver canım önemli olan senin ve bebişinin sağlığı,eğer sezaryen gerekli görülürse yapacak birşey yok böylesi hayırlıymış dersin.ama daha doğuma çok var bakarsın plasenta rahim ağzından tamamen uzaklaşırsa normal yapmaman için hiçbir neden kalmaz.bekleyip görücez.:54:

doktorum gercekten cok ılgılı .dokto oldugunu fark ettirmıyor bıle sana avrasya hastanesı-özgür çetiner

canım inşallah doğum sonrası da doktoruna aynı hislerin devam eder de ömür boyu hayırla anarsın.sanırım bana uzak ama bir araştırıyım bakiim:44:

tebrik ederim canım anlaşılan herşey yolunda görünüyor.paniklerin boşunaymış tombişine 41 kere maşallah:nazar::nazar::nazar:
Evet canım aynen öyle boşa kurdum durdum... Bebisin maşallah biseyi yok...
Sen iyi anlarsın bu işlerden Plesenta ön duvar yerlesimli gibi bisi yazıyor raporda sormuştum ben yeri gayet iyi dedi suan.... Sanırım iyidir.. daha kendi dr cumla gorusemedim semineri toplantıları varmış yoğun biraz... Zaten hastaneye 3 saat geliyor.. yarın oda ins güzel şeyler söyler bana.... Bide bu hafta ileri gidiyor 2 haftacik acaba doğumu bu haftaya goremi hesaplicak acaba... Zaten sezeryan sart oldu bana yine... Sag salim dogsunda nasil olursa artik ona raziyim ben... Anlamadim bendemi visit var bu bebisler hep tombis benim...

Canim gecmis olsun... Ona pansuman yapmasi icin ilac yazmamismi dr.. anestol pomat surmesi gerekiyor agriyi hafifletiyor by sicaklarda isi zor Allah yardimcisi olsun...
yazmamış canım akşam dayanamadım artık aradım anestol pomad dedi bugün daha iyi şükür

evet canim yeni geldim.... Super biseymis by doppler baya uzun surdu cok bakistik tombisimle tombisim diyorum 670 gr ciktik boyu uzun dedi sormayi unuttum kac diye... Haftasi 24+1 cikti sata gore ilerde gidiyor dedi 8 gundu neredeyse 2 hafta ileri olmus simdi.... Plesentayi sordum yeri iyi dedi rapordada soyle yaziyor plesenta on duvar yerlesimli olup maturasyonu grade 1 dir... Umarim iyi biseydir...
Bide raporda centik mentik bisiler yaziyo uterde fizyolojik olarak kapanmis vs.

Benim Dr cum semineri varnish bugun bide toplantisi normalde haftada bir gun olmaz ama bu hafta yogunmus programi... 5 te gelicekti isi uzamis aradi gelemedi yarina kaldi benim dr isi... Ama doppleri ceken kan akisina baktim iyi dedi .. organlarda sorun yok dedi... Bisey yok dedi yani... Bakalim dr ne dicek yarina...
maşallah canım inşallah doktorda iyi haberlerle yorumlar
Kızlar sonunda 30. hafta dedim biraz daha rahatlar gibi oldum. Yarın alışverişe çıkıcaktım havalar daha da kaynamadan, hala biraz daha yürüyebiliyoken. Vazgeçtim. Kızım kolunu kırmıştı pazartesi kontrolu var. Aklım onda kalacak şimdi.
Doktor serbest bıraktığı 30 dakikalık yürüyüşü de kaldırırsa artık internete talim ne yapayım. Aklımda kızımla alışverişe çıkamıycam. Bu arada dualarınızı esirgemeyin ne olur kolu doğru kaynasın.

Birde plasenta önde ve yapışık olunca diğer riskleri geçtik hadi, ağrı durumu nasıl oluyormus bileniniz soruşturanız var mı? Normal szeryan ağrılarından farklı oluyormuymuş. Ayın 14. de benim kontrol bu sefer detaylı öğrenicem. Doktor bir önceki kontrolde kafanı takma bunlara demişti. Az bir kanama görününce iğne vs. vurulmuştum gerilmiştik zaten.
allah şifalar versin canım
kızlar hafta sonu giremem sanırım.pazar akşam düğün var.bu arada gelin bizim evden çıkacakmış dün öğrendim.:44:burdaki tek akrabaları biziz.eşimin abisinin kızı.

güzel,sağlıklı haberlerle buluşalım p.tesi inşaALLAH .
iyi eğlenceler canım
Kizlar seker yuklememi yaptirdim sabah sabah ac karnina hic cekilmiyor.. icim disima cikti adam gibi kahvalti edemedim bile.

Seker yukleme oncesi degerim 90 cikti o normalde seker yuklemeden sonraki 165 sizce yuksekmi... Oglumda yaptirmistim ustunden 5 sene gecti unuttum simdi tabi degerleri....

canım sabah sağlık ocağına gittim doktorum orda yaptır demişti kendi özel astanede doğum yaptırıyor ama masraf etmeyelim diye sağlık ocağında yyaptırın diyor sağlık ocağındaki doktor testlere baktı şeker falan yok sende dedi açlık 83 tokluk 179 çıkmıştı 15 gündür diyetteydim bugün açlık tekrar yapıldı 57 çıktı çok şükür abartmadan herşey yiyebilirsn dedi ama kendi doktorumu aradım diyete devam edeyimmi diye oda yokmuş eşimde iyileşmedi diye gidemedim hafta ya kaldı yani ama yinede dikkat edicem :56::56::56:

boşver canım önemli olan senin ve bebişinin sağlığı,eğer sezaryen gerekli görülürse yapacak birşey yok böylesi hayırlıymış dersin.ama daha doğuma çok var bakarsın plasenta rahim ağzından tamamen uzaklaşırsa normal yapmaman için hiçbir neden kalmaz.bekleyip görücez.:54:

Aynen canim sekli onemli degil artik yeterki sag salim dogsunda... Benim icimde kalan n dogum olayini yasayamamam..

Benimde oyle bi Dr vardi acibademde 2 senemi yedi sagolsun... Simdiki drum cok yogun seminer toplanti unv hast hocaligi muayenehane acmis bide. hastasida cok hanging birine bakicani sasiriyor Adam saclarda gitti adamin keltos oldu 7 senede bazen aciyorum haline... Ama kaprisli degil allahtan hastalarini gecede olsa kendi dogurtuyor el ucret takeout etmiyor... Ins ilgili oldugu kadarda isindede basarilidir.... Bizim icin en onemliside bu...

yazmamış canım akşam dayanamadım artık aradım anestol pomad dedi bugün daha iyi şükür

maşallah canım inşallah doktorda iyi haberlerle yorumlar

allah şifalar versin canım

iyi eğlenceler canım

canım sabah sağlık ocağına gittim doktorum orda yaptır demişti kendi özel astanede doğum yaptırıyor ama masraf etmeyelim diye sağlık ocağında yyaptırın diyor sağlık ocağındaki doktor testlere baktı şeker falan yok sende dedi açlık 83 tokluk 179 çıkmıştı 15 gündür diyetteydim bugün açlık tekrar yapıldı 57 çıktı çok şükür abartmadan herşey yiyebilirsn dedi ama kendi doktorumu aradım diyete devam edeyimmi diye oda yokmuş eşimde iyileşmedi diye gidemedim hafta ya kaldı yani ama yinede dikkat edicem :56::56::56:

Canim esine pansuman yapmasi icin baticon vermesi lazimdi bide wc ye rahat cikmasi icin duphalac... Anestol pomat sart zaten canim o baslica ilaci zaten agriyi aliyor... Onuda umarim soylemistir Dr nasil surceni biraz ayip kacicak ama icinede surecek.. sizin Dr enteresan nasil bastan vermemis ilaci adamcagiz cekip duruyor... Ben iyi Dr dustum canim cok sukur kolayca atlattim...

Canim geriden geldim sizi yakaliyorum hafta olarak 8 gundu fark 2 hafta oldu simdi...24+1 guncuk ciktik .. bakalim drum ne dicek bakalim...

ahh sekerim ogluma don aldim:1: ordan parka gittik ordan ev...
Valla bende bilemiyorum sekerim. Bi cihazda bakildi hepsine 30 dk surdu ellerine bakti parmaklarina ayaklarina yani herbiseyine bakti... Tabi ilk kordondan kan akisina ve plesentaya ... s beynine bakti ordan organlar sonra bebisi gosterdi bi ekranda sipa bide tekme atiyorki gorme.. anlican bi cihaza girdim butun bunları hem anlatarak aynı zamanda göstererek bakti.... Dr ilk cocukmu dedi bide oda iriydi dedim buda öyle olcak dedi hem tombik hem boylu poslu maşallah dedi...bide bisey orendim bu arada bu plesrntadaki kan akışı az olunca bu haftalarda değilde ileriki haftalarda Bebegin gelişimini etkiler dedi... Yani oyle gelişime bakıp bu haftada öyle w durumun varligindan sozedilmez dedi.... Ilk bebegimin dogum kilosunu boyunu sordu .. 1 aylık bebegin boy ve kilosuyla doğmuş dedi.. buda aşağıda kalmaz dedi... Bana yine sezeryanin yollari göründü... Plesenta duzelirse normal olabilir demişti drum.. diyet yapsam dedim dediki diyetle sen verirsin kiloyu o alacağını alır yine dedi... Nekadar çok normal dogum istiyordum aslında....

Bak bunu bilmiyordum canım, bebek biraz daha büyük olunca normal doğum olmuyor mu?

ok cicim ben de pzt arayıp sorayım en iyisi.bu dr paragöz değil gibi inşallah detaylı yapıcam sadece onu öde der de daha çok gözüme girer.paragöz ,kendini uyanık karşındakini de yolunacak kaz gibi gören insanlardan nefret ediyorum.
öf demin eşime kızdım gitmiş bana sormadan 1400 tlye klima almış.insan bir sorar danışır deyince senin için almıştım diye zeytinyağlık yaptı.güya 1900 müş te 1400e indirmiş.ohaayaa çok geldi bana.:45:

Şiiissst, o araba paraları benim yeğenim için değil miydi , harcamayın bol keseden :52:Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın canım. Bak kocacığın ne güzel seni düşünmüş, kızma ona :) Hem sen hem kızın rahat edersiniz şimdi.

hayırlı olsun canım klıman ama pahalıymıs gercekten benımde evımde yok hıc bır sogutucu .dun aksam netten ıkı tane uygun fıyatlı begendım sogutucu stoklarda yukenmıs.
esım zaten dalga gecırıyor ıkı kılo cocuk dogurcaksın bana kac mılyara mal oldunuz dıyor.
ah ahh sımdı ben ayaklanabılıyor olsaydım bu hafta sonu dogal klımalı bır yere kacardım.ama ben yakında hunı takacagım ıcın kafaya benıyakında orman ıcınde bır senetoryuma yatırcaklar.doktorum bıle aradı bugun ben tatıle gıdıyorum canım 10 gun yokum dedı .acıl bır durumda benımle ılgılenecek doktoru solemek ıcın aramıs mıs ah dedım ah sende bır tekme at dusenın dostu olmaz.
acılen tatıle cıkmalıyım uzerımden koca bır hamılelık gectı

Doktorun gerçekten süper düşünceliymiş canım, niye sen de bir tekme at dedin anlamadım:44:, vardır bir bildiğin:) Benim memorialdaki doktorum 16. haftamda 4 hafta sonrasına detaylı ultrason için gel demişti. Randevu almak için aradığımda o hafta izinde olduğunu öğrendim. Arayıp haber vermesini beklemem ama en azından o haftaya randevu vermeseydi. Bazen diyorum ki, gözümü kapatıp uyusam, uyandığımda doğum yapmış olsam, kızımı kucağıma alsam :52:

Bak bunu bilmiyordum caným, bebek biraz daha büyük olunca normal doðum olmuyor mu?

Þiiissst, o araba paralarý benim yeðenim için deðil miydi , harcamayýn bol keseden :52:Hayýrlý olsun, iyi günlerde kullanýn caným. Bak koacýðýn ne güzel seni düþünmüþ, kýzma ona :) Hem sen hem kýzýn rahat edersiniz þimdi.
W

Doktorun gerçekten süper düþünceliymiþ caným, niye sen de bir tekme at dedin anlamadým:44:, vardýr bir bildiðin:) Benim memorialdaki doktorum 16. haftamda hafta sonrasýna detaylý ultrason için gel demiþti. Randevu almak için aradýðýmda o hafta izinde olduðunu öðrendim. Arayýp haber vermesini beklemem ama en azýndan o haftaya randevu vermeseydi. Bazen diyorum ki, gözümü kapatýp uyusam, uyandýðýmda doðum yapmýþ olsam, kýzýmý kucaðýma alsam :52:

Canim devlet ozel farketmiyornereye gidersen oyle iri bebek olunca normal dogurtmuyorlar... Gorumcem sancilanmis doguma gitmis bebek 4 kilo dogumu zor olur riske atamayiz demisler sezeryan olmus...gorele devlet hastnesinde... Benim oglum 4 kilo 100 gr di ve daha vardi baya dogumuma 5.5 kiloyu gecer dedi Dr birakirsak normal dogum zamaninda.. o yuzden sezeryan oldum bende... Hakkatten iriydi bebekleri bakima gotururlerdi sabahlari tan yana koyar ... Benimki iclerinden secilirdi hemen o koyduklari seyde bacaklari bukulu kalirdi garibimin...0. 3 ay tulumlari olmazdi ustune....

Son düzenleme:
Kızlar sonunda 30. hafta dedim biraz daha rahatlar gibi oldum. Yarın alışverişe çıkıcaktım havalar daha da kaynamadan, hala biraz daha yürüyebiliyoken. Vazgeçtim. Kızım kolunu kırmıştı pazartesi kontrolu var. Aklım onda kalacak şimdi.
Doktor serbest bıraktığı 30 dakikalık yürüyüşü de kaldırırsa artık internete talim ne yapayım. Aklımda kızımla alışverişe çıkamıycam. Bu arada dualarınızı esirgemeyin ne olur kolu doğru kaynasın.

Birde plasenta önde ve yapışık olunca diğer riskleri geçtik hadi, ağrı durumu nasıl oluyormus bileniniz soruşturanız var mı? Normal szeryan ağrılarından farklı oluyormuymuş. Ayın 14. de benim kontrol bu sefer detaylı öğrenicem. Doktor bir önceki kontrolde kafanı takma bunlara demişti. Az bir kanama görününce iğne vs. vurulmuştum gerilmiştik zaten.

Geçmiş olsun kızına canım. Çocuklarda kırık kemik çabuk kaynar, yaşlıların aksine :) Güzel kızın tez zamanda ağrısız, sızısız atlatır inşallah bu durumu. Hazır yürüyebiliyorken bir ara alışverişe çıkıp önemli şeylerini al canım, hastane çıkış seti, kendine kıyafet v.s. İnternetten beğendiğim şeylerin kumaş kalitesini bilemediğimden ben pek almak istemiyorum. En azından bebeğimin ilk haftalarda giyeceği kıyafetleri ve kendime gecelik v.s. bakarak almak istiyorum. Aslında çok kilo almadım,21. haftamdayım ve 5 kilo aldım ama hareketlerim çok hantallaştı, 30. haftalarda zor yürürüm gibi geliyor, tabii bilemiyorum, bu ilk hamilelik. Koltuktan kalkarken eşimden yardım alıyorum bazen:52: 30. haftamda alışverişe gidebilir miyim şüpheliyim. Amaaan her şey yolunda olsunda bebeğimiz ve bizim için, alışveriş v.s. bir şekilde olur herhalde:)

Canim devlet ozel farketmiyor Meerut gidersen oyle iri bebek olunca normal dogurtmuyorlar... Gorumcem sancilanmis doguma gitmis bebek 4 kilo dogumu zor olur riske atamayiz demisler sezeryan olmus...gorele devlet hastnesinde... Benim oglum 4 kilo 100 gr di ve daha vardi baya dogumuma 5.5 kiloyu gecer dedi Dr birakirsak normal dogum zamaninda.. o yuzden sezeryan oldum bende... Hakkatten iriydi bebekleri bakima gotururlerdi sabahlari tan yana koyar ... Benimki iclerinden secilirdi hemen o koyduklari seyde bacaklari bukulu kalirdi garibimin...0. 3 ay tulumlari olmazdi ustune....

Bakalım bizim zilli nasıl doğacak :52:boyuna göre bir hafta önde bizimki, kilosu normal şimdilik. Eğer işin işinde genetikle ilgili bir şey varsa bizim zilli 3.5 kilo civarı doğar gibi. Biz 3 kardeşiz, üçümüzde yaklaşık 3,5 kilo civarı doğmuşuz. İki yeğenim var, onlarda o civarda. Bakalım bizimki nasıl olacak. Sağlıklı olsunda ister sıska ister tombik olsun. Ben de normal doğum çok istiyorum ama bakalım hayırlısı, inşallah her şey yolunda gider yaparım. Olmazsa ameliyat masası, ne yapalım :)

fburak cnm benım herşey yolunda gözukuyo sanırım ınşalla kendı dr unda aynıalrını söler tatlım gecmış olsun

Bakalım bizim zilli nasıl doğacak :52:boyuna göre bir hafta önde bizimki, kilosu normal şimdilik. Eğer işin işinde genetikle ilgili bir şey varsa bizim zilli 3.5 kilo civarı doğar gibi. Biz 3 kardeşiz, üçümüzde yaklaşık 3,5 kilo civarı doğmuşuz. İki yeğenim var, onlarda o civarda. Bakalım bizimki nasıl olacak. Sağlıklı olsunda ister sıska ister tombik olsun. Ben de normal doğum çok istiyorum ama bakalım hayırlısı, inşallah her şey yolunda gider yaparım. Olmazsa ameliyat masası, ne yapalım :)

Canim benim ins oyle olur... 4 olmadikca baskada bi sorun olmazsa ins normal yaparsin... Benimde ablam zamaninda premature 1 kilo 200 gr ben 5 kilo tosun erkek kardesim 3kilo 800 gr.. artik genetigini bilemicem olayin... Tabi ben en zor dogumu olmusum annemin hatta morarmisim oluyormusum... Beyin tramvasi gecirmisim Dr ole demis oksijen gitmemis beynime... Zihinsel engelli olur demisler benim icin...cok sukur biseyim yok tabi allah korumus...

Son düzenleme:
fburak cnm benım herşey yolunda gözukuyo sanırım ınşalla kendı dr unda aynıalrını söler tatlım gecmış olsun

Sagol canim benim... Biliyorsun gecen cok pozitiftim attim aklimdan bu durumu... Sende oyle yap canim.. sonuclarimi Dr yarina bakicak ama zaten doppleri ceken dr artik korkma dedi plesentanin yeri iyi dedi...yani dr un dedigi gibi oldu bebek gelidtikce cikti... Bide agrilarim kanamalarim gecti cok sukur.. darisi senin basina canim... Insallah seninkide cikicak. Hic canini sikma...

Son düzenleme:
Şiiissst, o araba paraları benim yeğenim için değil miydi , harcamayın bol keseden :52:Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın canım. Bak kocacığın ne güzel seni düşünmüş, kızma ona :) Hem sen hem kızın rahat edersiniz şimdi.

Doktorun gerçekten süper düşünceliymiş canım, niye sen de bir tekme at dedin anlamadım:44:, vardır bir bildiğin:) Benim memorialdaki doktorum 16. haftamda 4 hafta sonrasına detaylı ultrason için gel demişti. Randevu almak için aradığımda o hafta izinde olduğunu öğrendim. Arayıp haber vermesini beklemem ama en azından o haftaya randevu vermeseydi. Bazen diyorum ki, gözümü kapatıp uyusam, uyandığımda doğum yapmış olsam, kızımı kucağıma alsam :52:

sorma canım gerçi dün akşam uyuyamadım sıcaktan diye sabah şikayet ettim alsak diye konuştuk ama gidip te hemen en kazığından al demedimdi.ama neyse oldu bir kere inşallah ömür oldukça kullanïriz.su an hava güzel gibi bunalmıyorum çok mutluyum hep boyle olsa.yaa benim sağ kaburgamın altında bişey var batıyor gibi kaburgama.bazen rahatsız oluyorum.ileriki haftalarda olsam bebek dicem ama su an çok erken ,yine var simdi.
Ben de onu istiyorum günler hemen geçse sonbahar gelse zaman geçmek bilmiyor.şu an kızım karşıma geçmiş sarkı soyleyip dans ediyor.zaten uyanık olduğu zamanlar her ne yaparsa yapsın,tuvalette,duşta,tv izlerken,otururken,ayaktayken her pozisyonda şarkı söylüyor.bazen sus diyesim geliyor ama kıyamıyorum özgürce söylesin.ama anacım hep ecnebi türküleri söylüyo.ne çabuk büyüdü bu kız yeni yeni memisleri çıkıyor mıncıklamamak için zor tutuyorum kendimi babasıyla çok mutlu oluyoruz büyüdüğune şahit oldukça.inşallah sen de bu guzel duyguları yaşayacaksın geçen gün parkta oturuyorduk etraftaki çocuklara bakıyorduk eşim de bebek ve çocuk hastasıdr görmemiş gibi cocuklara bakıp keyiflenirken bir baktık etrafta aynı yaşlarda dolanan 3 sevimli,2 yaslarında çocuk.üçüzlermiş.minicik bir anneleri vardı.tek başına büyütùyormuş hiç yardımcısı yokmuş şok oldum yaa.biz bitanesiyle anca başettik kadın 3 taneye nasıl bakıyor.bana tuhaf geldi bu insanüstü bişey,bence bakımlarını aksatıyordur.hemen de çirkefe bağladım
Yazık naapsın kadın anası bacısı yoksa:53:

Sagol canim benim... Biliyorsun gecen cok pozitiftim attim aklimdan bu durumu... Sende oyle yap canim.. sonuclarimi Dr yarina bakicak ama zaten doppleri ceken dr artik korkma dedi plesentanin yeri iyi dedi...yani dr un dedigi gibi oldu bebek gelidtikce cikti... Bide agrilarim kanamalarim gecti cok sukur.. darisi senin basina canim... Insallah seninkide cikicak. Hic canini sikma...

inşalla ttalım darısı hepimıze ya nedense bende öle olacagına ınanaıyorum zaten kanama ağrı hıcbışeyımde olmadı dr dan gelnce yaz mutlaka

sorma canım gerçi dün akşam uyuyamadım sıcaktan diye sabah şikayet ettim alsak diye konuştuk ama gidip te hemen en kazığından al demedimdi.ama neyse oldu bir kere inşallah ömür oldukça kullanïriz.su an hava güzel gibi bunalmıyorum çok mutluyum hep boyle olsa.yaa benim sağ kaburgamın altında bişey var batıyor gibi kaburgama.bazen rahatsız oluyorum.ileriki haftalarda olsam bebek dicem ama su an çok erken ,yine var simdi.
Ben de onu istiyorum günler hemen geçse sonbahar gelse zaman geçmek bilmiyor.şu an kızım karşıma geçmiş sarkı soyleyip dans ediyor.zaten uyanık olduğu zamanlar her ne yaparsa yapsın,tuvalette,duşta,tv izlerken,otururken,ayaktayken her pozisyonda şarkı söylüyor.bazen sus diyesim geliyor ama kıyamıyorum özgürce söylesin.ama anacım hep ecnebi türküleri söylüyo.ne çabuk büyüdü bu kız yeni yeni memisleri çıkıyor mıncıklamamak için zor tutuyorum kendimi babasıyla çok mutlu oluyoruz büyüdüğune şahit oldukça.inşallah sen de bu guzel duyguları yaşayacaksın geçen gün parkta oturuyorduk etraftaki çocuklara bakıyorduk eşim de bebek ve çocuk hastasıdr görmemiş gibi cocuklara bakıp keyiflenirken bir baktık etrafta aynı yaşlarda dolanan 3 sevimli,2 yaslarında çocuk.üçüzlermiş.minicik bir anneleri vardı.tek başına büyütùyormuş hiç yardımcısı yokmuş şok oldum yaa.biz bitanesiyle anca başettik kadın 3 taneye nasıl bakıyor.bana tuhaf geldi bu insanüstü bişey,bence bakımlarını aksatıyordur.hemen de çirkefe bağladım
Yazık naapsın kadın anası bacısı yoksa:53:
canim klimalanmissin hayirli olsun... Bu adamlar yaranamiyor bize alsalar dert almasalar dert.

Canim kiz cocuklari oyle olur ben de onun gibi cok sarki soylerdim. Sokakta bile delulukk...

Back