- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.301
kızlar bu akşam yakında bir avm ye gitmeyi düşünüyorum.sonraki haftalar pek çıkamayacağım malum.kızıma annesinden ilk hediyesini almak istiyorum.sizce ne alayım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu akşam yakında bir avm ye gitmeyi düşünüyorum.sonraki haftalar pek çıkamayacağım malum.kızıma annesinden ilk hediyesini almak istiyorum.sizce ne alayım?![]()
Canim butceni bilemicem.... Hic bisey almadiysan hastane cikisi alabilirsin.....
kızlar eşimin inlemesinden okuyamıyorum sizleri doktor krem vermemiş oturma banyosundan sonra arayıp soralım diyorum hayır diyor napıcaz bilmem akşama kadar su kaynatıyorum ketılda oturuyor hep![]()
kızlar eşimin inlemesinden okuyamıyorum sizleri doktor krem vermemiş oturma banyosundan sonra arayıp soralım diyorum hayır diyor napıcaz bilmem akşama kadar su kaynatıyorum ketılda oturuyor hep![]()
Kizlar seker yuklememi yaptirdim sabah sabah ac karnina hic cekilmiyor.. icim disima cikti adam gibi kahvalti edemedim bile.
Seker yukleme oncesi degerim 90 cikti o normalde seker yuklemeden sonraki 165 sizce yuksekmi... Oglumda yaptirmistim ustunden 5 sene gecti unuttum simdi tabi degerleri....
Canım test sonucunu aldıysan, senin değerinin yanında 165 in sağ tarafında referans değerler vardır, orada ki değerler olması gereken min. ve max değerlerdir. Ben 5 haftalıkken yaptırmıştım tokluk kan şekeri min. 70 max. 160 diyor. Açlık kan şekeri 75'e 115 diyor. Ama belki hamileliğin bu dönemlerinde min. ve max. değerler farklıdır. Sen test kağıdına bak canım. İnşallah diyete gerek kalmaz. Sonuçları bize bildir canım.
Azraaaa da bugün doktora gidiyordu, ondan da iyi sonuçlar gelir inşallah.
Seker aclikta yani yuklemeden oncekind yaziyor 75 ile 110 o tamam 90 cikti..
Yuklemeden sonraki referans araliginda bisey yazmiyor ... Neysr 15:30 doppler var bakalim ikisinin domicile ile dr a gidecegim... Insallah normal der... Diyet verirmi bilmem... Zaten ben seker kullanmiyorum normalde.... Hayirlisi olsun... Zaten 50 mg yaptik seker yukkemeyi 75 veya 100 luk veriyolar ben istemedim onuda... Eziyet sabah ac ac istemiyorum yapilmasini dr ills yapyiricaksin gormem lazim dedi.. eve zor geldim valla fenalik geldi by seker yuklemeden.... Sanirim sendende by kontrolunde ister seker yukkemeyi... Neyseki Ben atlattim cok sukur...
Senin açlık kan şekerinin referansı benimki ile aynı, muhtemelen toklukta aynıdır. Yani olması gereken 160 senin ki 165. Çok az geçmiş, inşallah bir şey demez. Ben daha önce hiç şeker yüklemesi yaptırmadım, inşallah çok kötü değildir :)Benim randevu 2 hafta sonra, olmadı doktora gitmeden önce telefonla sorarım, testi yaptırıp geleyim mi diye.
Canim Benimkide ayin 9 u ve 13 u arasinda dedi aslinda sonra dopplerde o gune alamadim gunu onuda dopplere gittiginde yaptir dedi... Daha zamani var ... Istersen sende dedigin gibi ara... Ben farkli topiclerde rastladim canim doppler istenenler var belki senin dr da ister...gecen biri cektirmis bebege giden kan akisina bakiyolar yeterli degilmis kan sulandirici vermisler falan.... Sanirim by dopplerde onemli... Bide bisey okumustum kordondaki kan akisi sorunluysa bebege kordon dolanabiliyormus.... Kan akisindaki tazik onemliymis tazikli oldugunda kordon dolanmazmis bebege... Insallah doppler sonucum iyi cikarda icim rahat eder....
İnşallah problem görülmez canım dopplerde, endişelenme. Ben doktoruma doppleri değil de şeker ölçümünü soracağım, gelmeden yaptırayım mı diye. Hepsini aynı gün aradan çıkartmış olurum diye düşündüm. Şeker ölçümü 24. haftada yapılıyormuş, olmadı doktorla randevumu 1 hafta daha bekletirim, şekerimi ölçtürüp öyle giderim. Sıcaklarda bir yere gitmek çoook zor bana. Yazdan nefret ediyorum, ben kış çocuğuyum :)
Canim Benimkide ayin 9 u ve 13 u arasinda dedi aslinda sonra dopplerde o gune alamadim gunu onuda dopplere gittiginde yaptir dedi... Daha zamani var ... Istersen sende dedigin gibi ara... Ben farkli topiclerde rastladim canim doppler istenenler var belki senin dr da ister...gecen biri cektirmis bebege giden kan akisina bakiyolar yeterli degilmis kan sulandirici vermisler falan.... Sanirim by dopplerde onemli... Bide bisey okumustum kordondaki kan akisi sorunluysa bebege kordon dolanabiliyormus.... Kan akisindaki tazik onemliymis tazikli oldugunda kordon dolanmazmis bebege... Insallah doppler sonucum iyi cikarda icim rahat eder....
merhaba tombiş göbişliler hayırlı cumalar sevgiler saygılar...dün gece sıcaktan gözüme uyku girmedi şu anda da pek rahat olduğum söylenemez.ben de hiç ama hiç sevmiyorum sıcağı.eğer deniz kenarında değilsem tabi..ama işin garibi soğuğu da sevmiyorum.kışın elim ayağım buz gibi olur yazın da ateş gibi yanar.ağustos doğumluyum ama galiba ben de bahar kızıyım.malesef artık bahar ayları yaşanmıyor istanbulda..
fburakçım ben değerlerden birşey anlamadım ama sanırım değerlerin normal,içimden öyle geldi.zaten dr gerekeni söyler.ben geçen sene yaptırmıştım şeker yüklemesi,mersennecim bir bardak ılık suya bir sürü şeker atmışlardı iğrenerek içtim
,rezil birşey.ama katlanılmıcak gibi de değil.bu beden ne eziyetler gördü:2:
ben şu an 18 haftayı birkaç gün geçtim sanırım,salı günü de randevum var gitmeden önce doktoru arayıp sorsammı acaba normal muayene mi yoksa detaylı zamanımı diye?ona göre vezneye ödeme yapsam diyorum.bir daha detaylı için gitmiyim gitmişken yapıversin.yoksa gittiğimde muayene parası vericem belki 2 hafta sora gel detaylıiçin derse bu sefer ona da ayrı vericem neredeyse 600 kaat.detaylı usg 18 haftadan itibaren yapılıyor sanırsam.sizin fikriniz var mı kızlar?aramadan mı gidiyim yoksa?
merhaba tombiş göbişliler hayırlı cumalar sevgiler saygılar...dün gece sıcaktan gözüme uyku girmedi şu anda da pek rahat olduğum söylenemez.ben de hiç ama hiç sevmiyorum sıcağı.eğer deniz kenarında değilsem tabi..ama işin garibi soğuğu da sevmiyorum.kışın elim ayağım buz gibi olur yazın da ateş gibi yanar.ağustos doğumluyum ama galiba ben de bahar kızıyım.malesef artık bahar ayları yaşanmıyor istanbulda..
fburakçım ben değerlerden birşey anlamadım ama sanırım değerlerin normal,içimden öyle geldi.zaten dr gerekeni söyler.ben geçen sene yaptırmıştım şeker yüklemesi,mersennecim bir bardak ılık suya bir sürü şeker atmışlardı iğrenerek içtim
ben şu an 18 haftayı birkaç gün geçtim sanırım,salı günü de randevum var gitmeden önce doktoru arayıp sorsammı acaba normal muayene mi yoksa detaylı zamanımı diye?ona göre vezneye ödeme yapsam diyorum.bir daha detaylı için gitmiyim gitmişken yapıversin.yoksa gittiğimde muayene parası vericem belki 2 hafta sora gel detaylıiçin derse bu sefer ona da ayrı vericem neredeyse 600 kaat.detaylı usg 18 haftadan itibaren yapılıyor sanırsam.sizin fikriniz var mı kızlar?aramadan mı gidiyim yoksa?
hayırlı cumalar canım.ben de sıcaktan çok muzdarip oldum gece.sabah duş alıp geldim işe.merhaba tombiş göbişliler hayırlı cumalar sevgiler saygılar...dün gece sıcaktan gözüme uyku girmedi şu anda da pek rahat olduğum söylenemez.ben de hiç ama hiç sevmiyorum sıcağı.eğer deniz kenarında değilsem tabi..ama işin garibi soğuğu da sevmiyorum.kışın elim ayağım buz gibi olur yazın da ateş gibi yanar.ağustos doğumluyum ama galiba ben de bahar kızıyım.malesef artık bahar ayları yaşanmıyor istanbulda..
hayırlı cumalar canım.doktordasın sanırım.23.haftadan itibaren dedi benim doktorum.ben geç kalmıştım 2-3 hafta.Canim Benimkide ayin 9 u ve 13 u arasinda dedi aslinda sonra dopplerde o gune alamadim gunu onuda dopplere gittiginde yaptir dedi... Daha zamani var ... Istersen sende dedigin gibi ara... Ben farkli topiclerde rastladim canim doppler istenenler var belki senin dr da ister...gecen biri cektirmis bebege giden kan akisina bakiyolar yeterli degilmis kan sulandirici vermisler falan.... Sanirim by dopplerde onemli... Bide bisey okumustum kordondaki kan akisi sorunluysa bebege kordon dolanabiliyormus.... Kan akisindaki tazik onemliymis tazikli oldugunda kordon dolanmazmis bebege... Insallah doppler sonucum iyi cikarda icim rahat eder....
hayırlı cumalar canım.ben de sıcaktan çok muzdarip oldum gece.sabah duş alıp geldim işe.
misafirler olduğu için akşam bir şey yapmasam da uzanamadım pek.
ben de ne çok soğuğu ne de çok sıcağı sevmiyorum.içanadoluluyum,serin ferah yazlarıa hasret kaldım burda.nemden insan gözünü açamıyor ki yazı yaşasın.:)
ben de şeker yüklemesi daha yaptırmadım.işe aç gelmem ve 3 saat aç kalmam gerkiyormuş.erken kalktığım için bu süre bana çok geliyor.
doplere benim dr. 23.haftada yapılması lazım demişti ama senin dr. ne der bilemiyorum.
hayırlı cumalar canım.doktordasın sanırım.23.haftadan itibaren dedi benim doktorum.ben geç kalmıştım 2-3 hafta.
doplerde bebğin tüm organları inceleniyor.kan akışı,beyni vs.ben oğlumda 4 boyutluya girmiştim doplere değil.o daha detaylı ve güzeldi.yüzünü daha net görmüştük keratanın.
bebeklerimiz Allah'a emanet,kötü şeyler düşünme canım.