Plasenta previa

telefonda konuşmadık canım ya da ben iyice mala bağladım hicbirşey hatırlamiyorum.yalnız bana kanserden bahsetseydin hatırlardım diye düşünüyorum.inşallah pis kanser geldiği gibi gider ya da hiç gelmemistir belki bazen doktorlar başka şeyleri kanserle karıstırabiliyorlar.ne olursa olsun benim içim rahat birsey olmayacak Allahın izniyle,gelecek sene de güzel haberlerini alicaz.

Sağol canım benim bugün biraz daha iyi çok şükür.evet yaa herhalde dünyanın en kötü işkencesi çocuğunun hasta olması ve senin elinden bisey gelmemesi.

aman aman daha iyi olsunda inşallah.. aynen elden bişey gelmeyince çok kötü oluyor gerçekten...

aaaa çok üzüldüm şimdi fıstığın için. Ateşli hastalıklar insanı tedirgin ediyor gerçekten. İyileşir inşallah bir tanem, annesiyle güzel güzel gezmelere gider. Yeğenimden biliyorum hep hasta olur, üzer bizi. Yeğenime annem bakıyor, sadece hafta sonları okul tatil olduğunda annesine babasına gidiyor, o da bazen. Oğlum anneannesini annesi sanıyor Annesine, babasına giderken gitmicem diye inat yapıyor. O hasta olduğu zaman anneannesiyle çok üzülürdük, insan helak oluyor, o iyileşsin ben hasta olayım diyor. İyileşsin, gezmeye götür, minik bir hastalık hediyesi al canım (toka, takı v.s.) , bak nasıl kendine geliyor o zaman :) :) Öpüyorum ikinizide.

ahh canım ahh yeri gelicek geçe uyutmayacak son aylarda .. uykuya hasret kalıcaz :)) benim oğlum çok hareketliydi uyuyamazdım hiç ama onlarda güzel anılar zaman geliyo insan özliyor o günlerini ...

Ah canım yaa sen mutluluğunu yazdıkça ben de burada mutlu oldum vallahi duygularına ortağım.bunlar gerçekten de mucizevi ancak yaşanırsa bilinebilecek deneyimler.Allah tüm isteyenlere yaşamayı nasip etsin.o tekmeler,hareketler muhtesem seyler.ben daha önce deneyimli olduğum için hissetmeye başladım diğer hareketlerden ayrıştirabiliyorum.insanin ici bir hoş oluyor herhalde annelik duygusu o anda şekillenmeye baslıyor.acıkçası kızımıkucağıma aldığımda hissettiklerim derin bir endişe,büyùk bir sorumluluk duygusu altında ezilme,asirı bir acıma ve merhemet duygusu idi.yani öyle deli gibi bir annelik içgudüsü olmadı bende.zamanla bebeğimle birşeyler paylaştıkça,anı biriktirmeye başladıkça oluştu annelik duygum.önceleri onun için korkuyordum ya bakamazsam,doyuramazsam,hasta olursa diye.ama yine de bu hislerin ötesinde muhteşem bir deneyim anne olmak...ayyy yaşasın güzel annelerim benim insallah hepinizin guzel haberlerini alıp sükredicem Rabbime.:2:

ahh canım ahh yeri gelicek geçe uyutmayacak son aylarda .. uykuya hasret kalıcaz :)) benim oğlum çok hareketliydi uyuyamazdım hiç ama onlarda güzel anılar zaman geliyo insan özliyor o günlerini ...

Doğsun, sağlıklı olsun, uyutmasın annesini. Ben uykusuzluğa çok dayanıklıyım, okul zamanımda 72 saatte sadece 2-3 saat uyduğumu bilirim ve o halle sınavlara girerdim. Şimdi de oğlum için uykusuzluğa hazırım. Aayyy bu hafta içim hep kıpır kıpır vallahi , hayırdır inşallah

Tabii ya mutluluk gibisi var mı :) yok plasentaymış yok kanamaymış ,yeteeeer artık Hepimiz isteyerek hamile kalmışız, içimizde bir mucize taşıyoruz, mutlu olmak varken üzülmek niye. Bugüne kadar öğreneceğimizi öğrendik, tüm araştırmalarımızı yaptık, eehhh kendimize iyide bakıyoruz. Daha ne yapalım? Mutlu olalıııııım
Ayyyy yarın doktora gideceğim için mi bu kadar polyanna oldum acep Hepinizi öpüyorum güzel anneler

oh be sonunda bizim topik de neşeli şeyler paylaşıyor.
ben de sadece mutlu,huzurlu olmaya çalışıyorum.Allah zorluk verdiyse kolaylığını da beraberinde verir.
bebişlerimiz sağlıkla doğar,ömürleri olursa canavar gibi olacak eminim.hayata şimdiden direniyorlar maaşALLAH.

Değil mi yaa, bu güne kadar karamsar karamsar bir şekilde geldik, ehhhh artık 20. haftalara geldik, yolun yarısı bitti, dağıtalım karamsarlıkları. Sadece hasta olan, hastanede olan arkadaşlarımız için dua edelim ki onlardan bir an önce aramıza geri dönsünler (hastanede olan Kamesdi galiba değil mi, evine döndümü acaba) hep beraber neşelenelim :) :)

evet canım kames.daha iyiyim demişti en son.akşam ona da dua ettim.zamanına kadar bir daha sıkıntı yaşamaz inşaALLAH.
evde boya vs. yapılıyor bu hafta.çocuklara ve kendi odama da perde yaptırıyorum.iş yerimin karşısındaki perdeciye gittim dün.yatağın üstünde pusette minik bir prenses uyuyordu.maaşALLAH ne tatlı bir şeydi.5 aylık falan sanırım.pembe bady,beyaz ayaklı pijama giymiş.minik suratıyla tam yemelik.:)

evet canım resimdeki benim gözlüklü yaramaz inatçı mı inatçı kızım. zaten inatçı olmasa hayatla olan savaşını kazanamazdı sanırsam. çok şükür allahıma bugünleri gösterdi bize. ismi de HÜMA NİLDA. Hüma: cennet kuşu, Nilda: savaşçı kadın ve mücize demek. benim küçük meleğim savaşı kazandı ve cennetten bize doğru uçarak geldi.
inşallah hepimiz için allahım buradaki çiçeği burnunda anne adaylarının ve bebeklerinin sağlığını versin inşallah.
canım senin bi tanede biraz büyükçe bebeişn var galiba kaç yaşında allah onu da sağlıkla size bağışlasın. hep sağlıkla diyorum çünkü ben doğumumdan sonra allahım onu bize ver her şekilde kabul ediyorum alma onu bizden die dua ederdim ama ne kadar yanlış yapmışım. ne kadar bencilce düşünmüşüm. şimdi ufak tefek problemleri var özel eğitime gidiyoruz, oralarda görüyorum birsürü anneleri allahım onların yardmcısı olsun. dua ederken çok dikkatli dua etmek lazım.

Evine dönmüştür, iyidir inşallah. Ben de dün gece hepimize dua ettim. Canım boya badana sana bebeğine zararlı, badanalı evde kullanılan boyaya göre 2-3 gün evde kalmamak lazım, özellikle hamileyken.Tabii ki biliyorsundur ama hatırlatayım dedim. Yerim o minik prensesi valla. Küçüklüğümden beri çocuklara bayılıyorum ben. Annem 45 yaşına gelene kadar ondan kardeş istemiştim hep Ama bu kadar çocuk sevmeme rağmen 33 oldum ilk çocuğum yeni olacak inşallah, geç olsun güç olmasın :)

Yanlış dua etmişim diye düşünme be canım, kaderinde varsa sıkıntı ne yapsan ne etsen boş. Eminim sizin için çok zordur, hem de Türkiye'de ne yazık ki. Avrupa'da gelişmiş bir ülkede yaşasak hiç sıkıntı değil ama Türkiye'de ne yazık ki özel eğitim sıkıntılı. Her anne baba bilinçli değil, öyle anne babaların çocukları da bilinçli olmuyor doğal olarak ve eminim onlar bile size sıkıntı olarak yansıyordur. Güzel kızımız kaç aylık doğmuştu canım, şu anki sıkıntısı her neyse inşallah zamanla düzelir. Her iki ismi de çok güzelmiş. Eminim ki Nilda ismine yakışır şekilde zamanlar tüm sıkıntıları atlatır. Allah sana ve babasına güç ve bol kazanç versin.

canım silikonlu plastik boya.
sağol canım hatırlattığın için.ben de beişleri çok severdim.yiğenlerimle çok uğraştım.ilk kızım doğunca çok çok mutlu oldum.evdeydim tüm gün ve hep onunla geçti 4 yılım.yorucu ama çok keyifli.oğlum da doğdu büyüdü.bu bebiş de pek hevesim kalmadı açıkcası ama şimdilerde beni kandırıyor yaramaz.ben çıkıyorum canım.yarın güzel haberlerle gel dr.dan.

Tiner kullanmasalar boya kokusu daha çabuk çıkar, ama özellikle tiner kokusu çok kalıcı. Bütün pencereleri 2 gün falan açık bırak canım, bırak her yer toz olsun :) Tiner kokusu burnuna çok gelirse en azından 1 gün başka yerde kalmayı düşün derim, uygunsa tabii. Ben de üçüncü çocuktum, ablamlar dalga geçerdi tekne kazıntısı diye Annem hep iyi ki doğur muşum seni, iyi ki der durur. Beni aldırmayı düşünmüş, jinekologdan randevusunu almış, yanında dursun diye komşusunu ayarlamış. Tam onlar doktora giderken başka bir komşu durdurmuş annemi caydırmış. Onun da kısmeti vardır, dokunma v.s. Annem de zaten pek istekli olmadığı için hemen vazgeçmiş. İyi ki vazgeçmiş canım annem, dert ortağım, herşeyim 10 çocuğum olsa onunun da tadı farklı olur eminim. Ayy kocacığım 10 çocuk falan duymasın, kalp krizi geçirir adamcağız

Allah kızını sana bağışlasın arkadaşımİsmi de çok güzelmiş maşallah kulağa çok hoş geliyor.sana katılıyorum dua ederken bile ağzımızdan çıkan kelimelere çok dikkat etmek lazım.mesela ben hiçbir zaman dua ederken sabır dilemem çünkü bilenlerden öğrendimki sabır istemek yaşadığın zorluğun çoğalmasına sebep olabilirmiş.yani zorluk devam eder ama senin sabrın da artar.o yüzden sabır değil o zorluğun hayırlısıyla son bulmasını isteyeceksin.hakkımızda neyin hayırlı neyin şerli olacağını blemeyeceğimiz icin birşeyi isterken körükorüne illa olsun dememeliyiz hep hayırlïsını istemeliyiz.senin yavrunun da alacağı nefes yaşayacağı ömür varmış canım.inşallah ufak tefek soruların üstesinden gelirsiniz de bugünler mazide kalır.benim yavrum 3 gün yaşadı once bana soylemediler ama vefat etmeden önce beyninde kanama olmuş,kanı pıhtılaşmıyormuş yani erken doğum komplikasyonları.kilosu haftasına göre iyi olmsına rağmen başaramadı.ben beyin kanaması geçirdiğini ve engelli olacağını öğrenince ağlayıp üzülmenin yanısıra hayırlısı için dua ettim.yaşaması onun ve bizim için hayırlıysa yaşasın yoksa al onu cennetine rahatlasın acı çekmesin daha fazla istedim.
12 yaşına yeni giren bir kızım var canım.Allah yavrularımızı bizlere bağışlsın inşallah.

Selam kızlar şimdi toriumdan geldim bizim burada dev bir avm,hiç hazzetmiyorum ama kazara ağzımdan seni götürcem lafı çıktımıydı kızımın elinden dilinden kurtulmak namümkün olduğu için biraz iyi gibi olunca ikiz arkadaşlarını da aramıza katıp avmye gittik tabi eşimin şoförlüünde.bana araba yasak(eşim yasakladı)
Neyse ben biliyodum tabi ama dinletemedim lafımï ece(kızım) belli etmemeye çalışsa da bindiği lunapark aletlerinden falan allak bullak oldu.gene de idare etti eğlendi sağlığı elverdiğince,şeker aldı,sevdiği grubun turne dvdsini aldı,arkadaşlarıyla yemek yedi falan.biz de bu arada eşimle takıldık.ama iki adım yürüdüm diye hemen bacaklarım ağrımaya basladı,çişim de geldi ayıptır söylemesiBenim sık sık wcye gitmem gerekiyor kizlar çok sinir oluyorum.heralde mesanem çok aşağıda normalde de böyleyim hamile olunca daha beter oluyor.neyse sonra eve geldik Ece dirak yatağa attı kendini,yine biraz ateşi çıktı calpol verdim uyuyor şimdi.bir atesini kontrol edeyim geliyorum.alnı sıcak biraz var gibi.aman midesi bulanmasın da buna da şükür Allah beterinden korusun.tüm yavrularımızı.
Mersennecim yarınki kontrolünden sonra eve gel,dinlen ve hemen haberlerini yetiştir sakın geçe kalma bizi merakta bırakma.ayy inşallah sevindirici haberlerle gelirsin.ben öyle umuyorum.sen maşallah soğukkanlı,cesur,gözüpek bi kızsın.hersey çok güzel olacak inşallah.
Kamescim sen de inşallah iyisindir acaba hastaneden çıktınmı?güzel haberlerini bekliyoruz canım.dualarımdasın sen de tüm arkadaşlarımın olduğu gibi.

Hoşgeldiniz şekerler :) Arkadaşlarıyla eğlenmişya şşimdi hasta da olsa mutludur o :) bir kaç güne birşeyciği kalmaz inşallah. Canım çiş durumu bende de aynı. Dışarıda su içmeye korkuyorum. Bir bardak su içsem en fazla 5 dk. sonra tuvalette alıyorum soluğu. Bu akşam iyi dinlen canım, AVM ler yoruyor insanı. Uzat bacakları, keyif yap. Yarın sabah 10:30 da randevum, bakalım neler olacak. Bu gece gözüme uyku girmez benim, heyecandan. Eeee bebeğimi görmeyeli 1 aydan fazla oldu :)

Guzel anneler merhaba

cok sukur evımdeyım .ınsallah bır daha doguma kadar gıtmem .hastaneye her gıttıgımde ozellıkle dogum katında kalmıyorum.dogumhane kapısında alkıslar ,fotograf cekımı,mınıcık seslerı ıle aglamalarını duyunca sınırlerım bozuluyor acıkcası.zaten doktorum promosyon yapıcak uc yatısa bır yatıs hedıye:)

tatıl hasretı ceken arkadaslar ben bu yaz suyu ancak bardakta gorurum.sayet dus bıle dakıkalı olunca banada bu sıcaklarda cınnet getırmek kalıyor.benı dusunun ve dua eden herkes ıcın tskler allah hepımızı bebeklerı ıle sagsalım kurtarsın.

Hoşgeldin canım. Sabah seni sordum ben de, haber alamayınca merak ettik. Bundan sonra inşallah sadece doğum için gidersin hastaneye. Bebeklerimiz iyi, sağlıklı buna da şükür olsun diyelim. İnşallah senin çektiğin bu eziyetlerin karşılığında sana çok güzel, minik bir hediye geliyor annesi, son 10-12 haftan. Seneye de ailecek güzel bir tatil yaparsınız :) Melekler seni ve bebeğini korusun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…