- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.001
Kızlar, son günlerde benim mi hormonlarımda bir sorun var bilmiyorum ama şöyle diyaloglar yapanlara sinir oluyorum
"aaa bizim bir komşu vardı o da yatarak geçirdi, hiçbir şey olmadı zamanında doğurdu,önemli birşey olmadı"
Cevabım: Rahatsızlığı neydi acaba? bir sürü yatma sebebi var, benim ki bildiğin gibi şu sebepten dolayı diyorum ve bu durumda 24 hafta doğuranda var 40 hafta doğuran da ya da ....
1-2 hafta sonra aynı insan
"aaa bizim bir akrabanın gelini vardı o da yatarak geçirdi, zamanında doğurdu"
Bende mi sorun var bilmiyorum. Bu söylemlere çooook gıcık oluyorum. Şeye benziyor bu, çocuk elini keser, kanar siz de birşey yok, acımaz, geçer dersiniz, bu da aynı derece önemsememezlik.
Ama bir kişi kalkıp yanınıza gelip, aaa senin yorulmaman lazım, gelip yardımm ediyim, azcık yemek yapıyım demez. O yatarak hamilelik geçiren akrabalar ya da komşular da benim gibi yalnız mıydı acaba?
Şimdi fburak'ıda okuyunca 20.haftadan sonra bizde hassaslık mı artıyor acaba diyorum.
Aynen canım bizim hormonlarımızda birşey olduğu kesin ama insanlar da bir gicık yani.inan düşenin dostu olmaz dedikleri doğru,Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.hamileleiğimin başlarında düşük tehdidi yaşadım.feci iğneler oluyodum her gün yan etkileri beni mahvediyordu ve hep yatıyordum inan bildikleri halde bir komşu da kapımı çalıp bir kap yemek getirmedi.hazır yemek yemekten illallah ettim.zaten herseyi yiyemiyordum.cumaları toplanıp kuran okuyup çay ictiğimiz bir komsu grubum vardı birisi bile gelmedi.oysa ben aralarında bir kadın ameliyat olduğu valit iki tencere yemek yapıp kadına götürmüştüm halini hatırını surekli sormuştum.ama karı bir alo bile demedi.amaaann umurumda değil yine de ben karşılık beklememiştim zaten.yine de insan içerliyor.demekki benim verdiğim değeri onlar bana vermemişler.anca yolda gördükleri zaman seni esir edip soru bombardımanına tutup öğütler veririler.ayol benim öğüde ihtiyacım yok be kadın senden daha fazla biliyorum.bir de cinsiyetini öğrenmek isteyen gereksiz tiplere sinir oluyorum.erkek olduğunu duyunca ayrıca sevinenleri dövmek istiyorum marifetmiş gibi.ulan onca rezillik yaşamışım çok ta umurumda erkek olması.ki ben kız bebek hastasıyımdır.
Şekerim arkadaşımla konuştum eski jfkyı sordum.doktorlarının değişmediğini sadece el değiştirip acıbademe dahil olduğunu ama kalitenin acıbaden ayarinda olmadığını söyledi.3 hastane arasından seçim yapacaksan medical parkı önerdi.bir de şöyle bir öneri getirdi.memorialdeki doktorunu birakmasın,anlaşırsa adam doğum esnasında medical parka gelsin doğumunu o yapsın dedi.doktorlar kaçaka olarak başka doktorun adı altında ameliyatı yapıyorlarmış.benim arkadasım zorunlu kurtaj olacaktı medicana bahcelievlerde kendi profu yaptı kürtajını,hastanedeki başka bir doktorun yerine.eğer doktorun medicalde bir doktoru tanıyorsa bunu yapabilir.