kuzuuum buralardayım ama yüreğim ağzımda, kapı ardından laf dinleyenler gibi gizli, sessiz takip ediyordum seni. biliyorsun kendimi seninle çok özdeşleştirdim. sanki sen ne yaşarsan ben de aynısını yaşayacakmışım gibi geliyor. o yüzden bu haftada marjinalisse kesin yukarı çıkar diye düşünüp ağladım, erkek olduğu için ağladım. yani sizin ağlamanız çok normal tatlım. eşin de ne yapsın.. önceki oğlanı sen kucağına almayı hayal ettin, eşin ise koşup, güreşip, maç yapmayı

. tabi bir oğlu olsun ister...
geçen cuma dr.a gittim .yine bebiş yasak bana. hoş serbest dese bile şu kanser olayı netleşmeden gebe kalmak istemiyorum canım. ama enteresan gelişmeler var.. sen 9. ayda gebe kalmıştın değil mi canım? ben dr. ne zaman izin verirse o zaman düşünüyorum ama en az 1 yılı tamamlarım..
ya bu arada senin prenses resmen genç kız olmuş yahu.

pek bi özeniyorum gördükçe.

allah hepimizin yüzünü güldürsün kuzum. dualarınızda olmak dileğiyle

benimki kızdı

ve ilk gebelikti. ne şans ama değil mi???

canım normalde 24-26. hafta diyorlar ama benim dr. 30a kadar yükselme ihtimali var demişti. bizim bir arkadaşın 27. haftadan sonra marjinale dönmüştü. umutsuz olma lütfen

...
çok geçmiş olsun canım, ilaçlarla da olsa allahın izniyle 35i geçeceksin inşallah...
canııım, sen hiiç yorulma, biz yolarız onu

daaa.. arada seni de yolarız!!! ya niye kendini yıpratıyorsun sen? değmeyen insanlar için canını üzüyorsun. yazık kızcağız havandan savrulmuş, kompleks yapmış işte. havan varsa da ohhhh, sefan olsun canım! kendine iyi bak moralini düzelt lütfen. inan senden ve bebeğinden daha değerli bir şey yok tatlım!!
uzun yazdım kızlar kusura bakmayın... öpüyorum hepinizi