- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
ya aslında istese dr yapar onu kalıbına uydurur.. çok zor bişey değilki onlar için ..ben mesela bikere ameliyat oldum yatmam gerekti çıktım ama para ödememe için yattı gösterildim yani dr istese o parayı bana çatır çatır ödetirdi ... bikerede estetik oldum ama dr gerekli görürse sigortam karşılayacaktı .. dr raporuna hastanın psikolojisini etkiliyor görünüm olarakta yapılması mecburidir yazmıştı :)) mecburimiydi değildi :)) işlerine gelince öylebi kalıbına uyduruyolarki .. dr la anlaşmaya bağlı gerçi bi çok hastane dr para kazanmak için bunu raconuna uydurur gibime geliyo .. sonuçta gittiğiniz hastane ler baya pahalı hastaneler ..5000 tl 1000 tl arası hep doğumları o parayı riske etmezler gibime geliyo.. nede olsa biz onlar için hasta değil müşteriyiz ..Sağol canımcığım hastane için, valla eşimle oturup konuşacağız bu hafta, nereye gitsek diye. Bu hastanede listemde tabii ki:) Doktor geç döllenme falan diyemiyormu ki yaaa, bunu sorsana canımcığım. Bazı hamileler özellikle SATından emin olmayanların başlangıç tarihi değiştiriliyor. Sana da birşey yapıversin amca :) sen deki amcaya, bak benim netten bir arkadaşım var, yapmazsan saçını başını yolar (proftu galiba, saçı varsa:)![]()
tabi benim dr um olsa bana kesin yardımcı olurdu .. benim sigortam gebelikle ilgili tedavi vs karşılamıyo aylarca tedavi falan gördüm onu kitabına uydurdu nasıl yaptıysa sigortama karşılattı .. ama gebeliğe gelince iş malesef sgk ya bildirmek zorunda oluyorlar onda hep sgk ile gittim .. ama öyle gün falan meselesi olsa onuda uydururdu eminimki kitabına ..