Plasenta previa

Merhaba canım ay çok čok čok sevindim bu güzel habereYuppiii valla çok sevindim ne güzel yaaa.bana moral oldu maşallah nazar deymesin canım.sen yine de dikkati elden bırakma ne melazım.
Yazdıkların yani yaptıkların bana hiç saçma gelmedi.bence bunları yaparak beynine olumlu komutlar vermişsin.ben de öyle yapıcam.et yemeye başlıyayım bari.hič yemiyorum gibi bişey.

ay inanmıorum ya ben de sizle aynı haftadayım çok sevindim adınıza benimde çıkarmı acaba ümit doldum resmen ya!!

teşekkür ederim arkadaşım yine dikkatli davranacağım inşalalh bende inanıyorum insnaın inanınca herşeyi başarabileceğine ben çok abartı et yemedim ama doktorum gerekli diyince normalde asla et tüketmezdim ondan sonra haftada 1 yada 2 kere yemeye özen gösterdim Allah hepimizi meleklerimize sağlıkla kavuşturur inşalalh

ay inanmıorum ya ben de sizle aynı haftadayım çok sevindim adınıza benimde çıkarmı acaba ümit doldum resmen ya!!

inşalalh arkadaşım umudunuzu yitirmeyin moralinizi yüksek tutun size tavsiyem dün doktorum haftan ilerledi artık bebek büyümeye başladı sırtüstü yatma ya sağa ya da sola dönerek uyu dedi oksijen daha rahat gidiyormuş bebeğe inşalalh sizinde güzel haberlerinizi alırız hem şunuda söylemek istiyorum öncedende yazmıştım okudunuzmu bilmiyorum ama yukarı çıkmasa bile kendinize dikkat ettiğiniz sürece herhangi bir sorun olmayacaktır çünkü plasentası yukarı çıkmayan ama zamanında doğum yapan arkadaşlarım var üstelik teki şuanda 2.kez hamile ve 2. hamileliği plasenta previalı değil ben uzandığım yerde hep şunu düşünüyorum bebğim doğduğu zaman kendime pek vaktim kalmayacak ona daha iyi zaman ayırabilmek için dinleniyorum şuanda hem bir daha böyle dinlenme fırsatı bulamayacaksınız herşeyden önemlisi moral belki birkaç kötü örnek olmuş olabilir hatta kendi geçmişimizde de yaşamış olabiliriz ama bir annenin 2 hamileliği bile birbirinden tamamen farklıyken başkalarıyla yada geçmiş hamileliğimizle kendimizi kıyaslamayalım bence

rica ederim ne demek Allah meleğini sana seni meleğine bağışlasın inşalalh

amin canım dün bugün hep karnım ağrıyor adet ağrısı gibi ilk hamile kaldığım dönemlerdeki gibi sizdede oluyormu:26::26::26:
bende ağrı değilde adet sancısı gibi sancı oluyor kasıklarımda .. perşembe gidicem doktora sorracağım bakalım..

merhabalar hepınıze
gecen hafta hastaneden yenı cıkmıstım.dort gun olmustukı gelelı eve gece kan golunun ortasında uyandım resmen .asırı kırmızı renklı kanamam baslamıstı.apar topar hastaneye gıttık.yıne yatıs.ılaclarla kanamam durduruldu.ama bu arada cok fazla ılac aldım .sakınlestırıcı ıgne.antıbıyotık,ve bebıse erken doguma karsı cıgerlerı gelıstırıcı ıgne yapıldı.kanamam su a n durdu.evde yatıyorum kalkmadan.progestan ıcıyorum.aldıgım ılaclar ve ıgneler benı sersem ettı cok korkuyorum bebege bırsey olcauk dıye .2.duzey ultroson yapıldıcok sukur sorun yoktu.sadece sezeryan durumunda en az ıkı hekımın amelıyata gırmesı gerektıgı,acıl durum ıcın kan bulmamız falan gerektıgı soylendı.

hastanede gunluk dozda progestan ıgne yapıldı.doktorum cıkarken bunun haftalıkj olanı yapmak ıstedı fakat bunyen kaldırmayabılır reaksıyon gosterebılırzın dedı.bende olmak ıstemedım.zaten gunluk yapılanda bıle baygınlık gecırdım uc gun.bunun uzerıne ben bu bebegı kurtaramam dogarsa yasamaz daha850 gram bebekj dedı cok moralım bozuldu. benım gıbı ıgne olan var mı aranızda acaba?
allah bır an once su sıkıntıllı gunlerı gecırse.sıcaklarda stres ıle bırlıkte yataga mahkum olmak o kadar kotukı

Çok geçmiş olsun canım. Sen bebeği düşünüp korkuyorsun ve korkmakta kesinlikle haklısın tabii ki. Ama bebek bu aralar gergindir zaten, sen bir de daha fazladan stres yükleme ona. Doktorlar bebeğe zararlı olan hiç bir ilacı vermezler, o yüzden bu konuda için rahat olsun. Abimin arkadaşının çocuğu 500 gr. doğdu ve Allah'a şükür şu an turp gibi canım. Umarım senin bebeğin de sağlıklı doğup, büyüyecek. Böyle güzel şeyler düşünüp kendini sakinleştirmeye çalış, aklına kötü şeyler getirme. Umarım ev işlerinde yardımcı olacak bir yakının vardır çevrende, hiç ayağa kalkma. Bu forumlardan okuduğum kadarıyla ciğer geliştirirci yapılan bebekler çok erken doğsa bile hayatta kalma şansları çok yüksek. Bu mübarek günde Allah tüm dualarını kabul etsin, seni ve bebeğini korusun canım.

çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu kanamadan önce ağrı sancı oluyormu?2 gündür ara ara gelen adet sancısı gibi ağrılarım var korkuyorum:18::18::18:

cok gecmis olsun... Valla cok uzuldum simdi .. benim simdilik oyle kanamam olmadi..daha once ufak tefek oldu progestan kullandim ignesini hic olmadim... Insallah biraz daha dayanirsin biliyorum by sicaklarda yatmak cok zor biraz daha sabret Insallah bu durumu atlatip sag salim kavusursun bebegine..

kanamadan once belımde ve karnımda sancılarım oluyor.aynı adet sancısı gıbı mıde bulantısıda buluyor ama belkı stresten oluyordur o.ınsallah bırsey olmaz ıyı dusunmeye calısalım

kanamadan once belımde ve karnımda sancılarım oluyor.aynı adet sancısı gıbı mıde bulantısıda buluyor ama belkı stresten oluyordur o.ınsallah bırsey olmaz ıyı dusunmeye calısalım

Ah canım benim çok gečmiş olsun ucuz atlatmişsın inşallah bir daha yaşamazsın.senin totalismiydi? Benim de 27. Haftamda kanamam olmuştu ama durdurulamadı sezaryene alınmak zorunda kaldım.aslinda evde değil de hastanede olsan bu donemde bence çok daha iyi olur.doktorun neden yatiş vermediki? Evde ne kadar yatsan de wcye kalkıyorsundur.hastanede wc ihtiyacını hemşireler gördürürler hiç kalkmazsın.az kalmış canım ha gayret.bebiş bir gün daha karninda kalsa kardır.sabırlı ol olumlu düşünmeye čalış.sona yaklaştıkça bu kanamaların olması. Ormal.biliyorum çok korkutucu kan gölünün ortasına uyanmak kabus gibi.seni en iyi anlayabilecek senin yaşadığını yaşayandır.dualarım seninle canım benim.

hastnede uc gun yattım kanamam kesılınce cıktım evde de yatıyorum zaten kalkmadan. bebek alındıktan sonra ne oldu pekı? yuzup yuzup kuyruguna gelmek ve sonra acııle karsılasmak cok zor ınsalalh bıraz daha dayanırız

Malesef 3 gün kuvözde kaldıktan sonra kaybettik.beyin kanaması oldu.kanı pıhtïlaşmıyordu neticede erken doğmaya dayanamadı.ama sen moralini bozma bana bakıp.ben profa gittiğim halde bana yat dinlen demedi.ben de temizlik yaptım,önce kahverengi leke geldi 2 gün sonra kan boşalması.

Acaba bende de mi var bu sorun.. Korkmaya başladım.. İnşallah cuma günü doktora gidnce sorcam bi..

Nereden çıkardınncanım?ilk 3 ayda olan kanamalı düşük riskiyle previanın alakası yok.previa 16 haftadan sonra teşhis esiliyor.sen bunları düşünùp te canını sıkma

merhaba arkadaşlar,4 gündür yoktum.oğlum suçiçeği olmuştu.şimdi daha iyi çok şükür.
işteyim,son sayfaları çok hızlı okudum.plesantası yukarı çıkan arkadaşım adına çok sevindim.Allah hepimize nasip etsin inşaALLAH.
azraa sancın için doktorunla görüşmen daha sağlıklı olur bitanem.
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?
bebişine ciciler alanlar var sanırım.benim içimde henüz öyle bir heves yok nedense.belki de diğer çocukların kalabalıklarından bunaldığım içindir.geçen yıl oğlumun yatağı da dahil tüm kıyafetlerini çıkardım evden.
bebeğime hastane çıkışı,çorap ve bady dışında pek bir şey almayı düşünmüyorum.bir de bakım çantası.
dört gündür evdeydim ve kendimi yordum gerçekten.ama kamer arkadaşımı okuyunca bundan sonra hiç bir şeyle uğraşmamaya karar verdim.banyodann sonra ayakları dikmek mantıklı geldi bana.ben de son zamanlarda yapmıyorum ama işten eve gidince ayaklarımı hep dikerek yatıyordum.işte ayağımı çöp kutusunun üstüne uzatıyorum.ancak yapabileceğim tek şey.Allah burdaki herkese yardım etsin.çok çok kolay doğumlar yapmayı nasip eylesin.

mrb canım şükür bugün ağrımıyor acaba diyorum sıcak diye hep gecelikle yatmıştım dün aklıma geldi pijama giydimde yattım üşüttümde ondanmı ağrıdı okadar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…