- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim çok şükür yukarı çekmiş dedi ve et et ürünleri tüketmeye gayret et kaslarını güçlendirir daha güçlü çeker dedi Allah hepimizin yardımcısı olsun inşalalh sağlıkla doğururuz hepimiz bebeklerimizi ben birde sürekli şunu yaptım belki komik gelecek ama çaresizlikten artık herşey deniyordum hani derler ya banyo yapınca kaslar gevşer diye bende her banyodan sonra hemen ayaklarımı bayağı yukarı kaldırdım öyle uzandım yumurta yemeye dikakt ettim çok hareket etmedim hep ayağımın altına yastık koyarak uzandım gece gündüz ve ayetel kürsülerini hiç ihmal etmedim okurkende belki kızımla aramızdaki bağdan beni hisseder diye karnımın aşşağısından yukarısına doğru okşayarak okudum sanki kızım elimi takip eder diye düşündüm
yanlış anlaşılmak istemem kimseye bunları yapın demiyorum zaten kendi ürettiğim şeyler çoğu ama en azından yaptığım şeyleri sizlerle paylaşmak istedim
amin inşallah darısı başınıza Allahım hepsini korusun güzel haberlerinizi alırız inşalalh
merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim çok şükür yukarı çekmiş dedi ve et et ürünleri tüketmeye gayret et kaslarını güçlendirir daha güçlü çeker dedi Allah hepimizin yardımcısı olsun inşalalh sağlıkla doğururuz hepimiz bebeklerimizi ben birde sürekli şunu yaptım belki komik gelecek ama çaresizlikten artık herşey deniyordum hani derler ya banyo yapınca kaslar gevşer diye bende her banyodan sonra hemen ayaklarımı bayağı yukarı kaldırdım öyle uzandım yumurta yemeye dikakt ettim çok hareket etmedim hep ayağımın altına yastık koyarak uzandım gece gündüz ve ayetel kürsülerini hiç ihmal etmedim okurkende belki kızımla aramızdaki bağdan beni hisseder diye karnımın aşşağısından yukarısına doğru okşayarak okudum sanki kızım elimi takip eder diye düşündüm
yanlış anlaşılmak istemem kimseye bunları yapın demiyorum zaten kendi ürettiğim şeyler çoğu ama en azından yaptığım şeyleri sizlerle paylaşmak istedim
Merhaba canım ay çok čok čok sevindim bu güzel habereYuppiii valla çok sevindim ne güzel yaaa.bana moral oldu maşallah nazar deymesin canım.sen yine de dikkati elden bırakma ne melazım.
Yazdıkların yani yaptıkların bana hiç saçma gelmedi.bence bunları yaparak beynine olumlu komutlar vermişsin.ben de öyle yapıcam.et yemeye başlıyayım bari.hič yemiyorum gibi bişey.
ay inanmıorum ya ben de sizle aynı haftadayım çok sevindim adınıza benimde çıkarmı acaba ümit doldum resmen ya!!
sağol canım her güt et yemiyorum açıkcası ayda 3 -4 kere anca ama bu hafta full yicem inşallah ne bileyim ucu aşağıda diyor ondan daha net görmek için bakıyor çok fazla sokmuyor ucundan bakıp çekiyor hemen kanamam olmadı hiç hamd olsun inşallah da olmaz bakalım ne diyecek 3 hafta önce çıkmaz artık demişti ultrasonla bakarken palasenta preia devaem ediyor 15 gün sonra alttan akıcam dedi ne bileyim dur bakma olmaz desem 1 yıldır gittiğim doktor napalım hayırlısı inşallah tasiye için teşekkürler cnm
rica ederim ne demek Allah meleğini sana seni meleğine bağışlasın inşalalh
bende ağrı değilde adet sancısı gibi sancı oluyor kasıklarımda .. perşembe gidicem doktora sorracağım bakalım..amin canım dün bugün hep karnım ağrıyor adet ağrısı gibi ilk hamile kaldığım dönemlerdeki gibi sizdede oluyormu:26::26::26:
merhabalar hepınıze
gecen hafta hastaneden yenı cıkmıstım.dort gun olmustukı gelelı eve gece kan golunun ortasında uyandım resmen .asırı kırmızı renklı kanamam baslamıstı.apar topar hastaneye gıttık.yıne yatıs.ılaclarla kanamam durduruldu.ama bu arada cok fazla ılac aldım .sakınlestırıcı ıgne.antıbıyotık,ve bebıse erken doguma karsı cıgerlerı gelıstırıcı ıgne yapıldı.kanamam su a n durdu.evde yatıyorum kalkmadan.progestan ıcıyorum.aldıgım ılaclar ve ıgneler benı sersem ettı cok korkuyorum bebege bırsey olcauk dıye .2.duzey ultroson yapıldıcok sukur sorun yoktu.sadece sezeryan durumunda en az ıkı hekımın amelıyata gırmesı gerektıgı,acıl durum ıcın kan bulmamız falan gerektıgı soylendı.
hastanede gunluk dozda progestan ıgne yapıldı.doktorum cıkarken bunun haftalıkj olanı yapmak ıstedı fakat bunyen kaldırmayabılır reaksıyon gosterebılırzın dedı.bende olmak ıstemedım.zaten gunluk yapılanda bıle baygınlık gecırdım uc gun.bunun uzerıne ben bu bebegı kurtaramam dogarsa yasamaz daha850 gram bebekj dedı cok moralım bozuldu. benım gıbı ıgne olan var mı aranızda acaba?
allah bır an once su sıkıntıllı gunlerı gecırse.sıcaklarda stres ıle bırlıkte yataga mahkum olmak o kadar kotukı
merhabalar hepınıze
gecen hafta hastaneden yenı cıkmıstım.dort gun olmustukı gelelı eve gece kan golunun ortasında uyandım resmen .asırı kırmızı renklı kanamam baslamıstı.apar topar hastaneye gıttık.yıne yatıs.ılaclarla kanamam durduruldu.ama bu arada cok fazla ılac aldım .sakınlestırıcı ıgne.antıbıyotık,ve bebıse erken doguma karsı cıgerlerı gelıstırıcı ıgne yapıldı.kanamam su a n durdu.evde yatıyorum kalkmadan.progestan ıcıyorum.aldıgım ılaclar ve ıgneler benı sersem ettı cok korkuyorum bebege bırsey olcauk dıye .2.duzey ultroson yapıldıcok sukur sorun yoktu.sadece sezeryan durumunda en az ıkı hekımın amelıyata gırmesı gerektıgı,acıl durum ıcın kan bulmamız falan gerektıgı soylendı.
hastanede gunluk dozda progestan ıgne yapıldı.doktorum cıkarken bunun haftalıkj olanı yapmak ıstedı fakat bunyen kaldırmayabılır reaksıyon gosterebılırzın dedı.bende olmak ıstemedım.zaten gunluk yapılanda bıle baygınlık gecırdım uc gun.bunun uzerıne ben bu bebegı kurtaramam dogarsa yasamaz daha850 gram bebekj dedı cok moralım bozuldu. benım gıbı ıgne olan var mı aranızda acaba?
allah bır an once su sıkıntıllı gunlerı gecırse.sıcaklarda stres ıle bırlıkte yataga mahkum olmak o kadar kotukı
merhabalar hepınıze
çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu kanamadan önce ağrı sancı oluyormu?2 gündür ara ara gelen adet sancısı gibi ağrılarım var korkuyorum:18::18::18:
kanamadan once belımde ve karnımda sancılarım oluyor.aynı adet sancısı gıbı mıde bulantısıda buluyor ama belkı stresten oluyordur o.ınsallah bırsey olmaz ıyı dusunmeye calısalım
Ah canım benim çok gečmiş olsun ucuz atlatmişsın inşallah bir daha yaşamazsın.senin totalismiydi? Benim de 27. Haftamda kanamam olmuştu ama durdurulamadı sezaryene alınmak zorunda kaldım.aslinda evde değil de hastanede olsan bu donemde bence çok daha iyi olur.doktorun neden yatiş vermediki? Evde ne kadar yatsan de wcye kalkıyorsundur.hastanede wc ihtiyacını hemşireler gördürürler hiç kalkmazsın.az kalmış canım ha gayret.bebiş bir gün daha karninda kalsa kardır.sabırlı ol olumlu düşünmeye čalış.sona yaklaştıkça bu kanamaların olması. Ormal.biliyorum çok korkutucu kan gölünün ortasına uyanmak kabus gibi.seni en iyi anlayabilecek senin yaşadığını yaşayandır.dualarım seninle canım benim.
hastnede uc gun yattım kanamam kesılınce cıktım evde de yatıyorum zaten kalkmadan. bebek alındıktan sonra ne oldu pekı? yuzup yuzup kuyruguna gelmek ve sonra acııle karsılasmak cok zor ınsalalh bıraz daha dayanırız
Acaba bende de mi var bu sorun.. Korkmaya başladım.. İnşallah cuma günü doktora gidnce sorcam bi..
merhaba arkadaşlar,4 gündür yoktum.oğlum suçiçeği olmuştu.şimdi daha iyi çok şükür.
işteyim,son sayfaları çok hızlı okudum.plesantası yukarı çıkan arkadaşım adına çok sevindim.Allah hepimize nasip etsin inşaALLAH.
azraa sancın için doktorunla görüşmen daha sağlıklı olur bitanem.
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?
bebişine ciciler alanlar var sanırım.benim içimde henüz öyle bir heves yok nedense.belki de diğer çocukların kalabalıklarından bunaldığım içindir.geçen yıl oğlumun yatağı da dahil tüm kıyafetlerini çıkardım evden.
bebeğime hastane çıkışı,çorap ve bady dışında pek bir şey almayı düşünmüyorum.bir de bakım çantası.
dört gündür evdeydim ve kendimi yordum gerçekten.ama kamer arkadaşımı okuyunca bundan sonra hiç bir şeyle uğraşmamaya karar verdim.banyodann sonra ayakları dikmek mantıklı geldi bana.ben de son zamanlarda yapmıyorum ama işten eve gidince ayaklarımı hep dikerek yatıyordum.işte ayağımı çöp kutusunun üstüne uzatıyorum.ancak yapabileceğim tek şey.Allah burdaki herkese yardım etsin.çok çok kolay doğumlar yapmayı nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?