- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
selam herkese,
11 haftalik hamileyim placenta asagida dedi doktor ve cok korkuyorum, yazilanlari okudukca daha fazla panik oldum. zor elde edilmis bir gebelik bu.. sizce cikma ihtimali yuksek mi?
selam herkese,
11 haftalik hamileyim placenta asagida dedi doktor ve cok korkuyorum, yazilanlari okudukca daha fazla panik oldum. zor elde edilmis bir gebelik bu.. sizce cikma ihtimali yuksek mi?
Ohhh hazirliklar tam gaz devamediyor desene ne guzel... Ben daha hic bisey almadim kilik kiyafet adina...bir bakim cantasi aldim birde yan yatis yastigi... Bide ablamin musterisi oglusuma yelek ormus hediye etyi cok hosuma gitti... Ona hirka yelek patik vs siparis ettim.. Insallah alis verisinede agustosta baslamayi dusunuyorum... Bol bol yat dinlen belinin agrisi gecicrktir...herkese günaydın dün bütün gün bebeğimin cicilerin yıkadım kuruttum ütüledim dalan roxy ile yıkadım 30 derecede okadar güzel kokuyorki anlatamam rabbim kucağımıza alıp giydirmeyi nasip eder inşallah hepsi misafir odasında duruyordu kutu içinde dağınık yıkadım toparladım annemlerde geldi yorulmuşum belim çok ağrıyor bugün umarım geçer
herkese günaydın dün bütün gün bebeğimin cicilerin yıkadım kuruttum ütüledim dalan roxy ile yıkadım 30 derecede okadar güzel kokuyorki anlatamam rabbim kucağımıza alıp giydirmeyi nasip eder inşallah hepsi misafir odasında duruyordu kutu içinde dağınık yıkadım toparladım annemlerde geldi yorulmuşum belim çok ağrıyor bugün umarım geçer
benimde aşırı yokda sıkıntı geldi dağınık diye ütüledik ama henüz işler bitmiş değil zaten benim işim hiiiiiççç bitmez karnım ağrıyor belimde bütün gece kollaarım ve omuzlarım ağrımıştı zaten sanırım sıcaktan oldu biara klimayı açmıştım çarptı heralde heryer dağınık banagöre tabi yatıcam bugünOhhh hazirliklar tam gaz devamediyor desene ne guzel... Ben daha hic bisey almadim kilik kiyafet adina...bir bakim cantasi aldim birde yan yatis yastigi... Bide ablamin musterisi oglusuma yelek ormus hediye etyi cok hosuma gitti... Ona hirka yelek patik vs siparis ettim.. Insallah alis verisinede agustosta baslamayi dusunuyorum... Bol bol yat dinlen belinin agrisi gecicrktir...
amin canım çok yorulmadım ama biraz fazla gezindim sanırım yatarak geçer ağrılaarım inşallahGünaydın canım herkese hayırlı cumalar bu arada.bebeğinin cicileri inşallah bebeginin üstünde eskisin e mi?Allah hepsinin tadını aldırsın canım benim.ama rica edicem bunlarï başkasından rica et sen yapma.kendini yorma.
Benim de 27 haftalık ve kismi olarak kapatiyor. Sali gunu kanama goruldu. igne oldum. 3 gun yatak istirahitiydi kazasiz gecti ama 4 gun de evde dinlenmeye devam. Disari cikmak yasak. Hareketsizlik zor bir durum. Yuruyusler vs. yasaklandi zaten. Oturup sisiyorum bakalim. İnsallah 37. haftayi bulurum diye dua edip dikkatli olmaktan baska birsey yapamiyorum. Yuruyus yasak olunca disari ciksam da yapacak birsey yok zaten. Kizim var 4,5 yasinda o da benimle sıkıldı evde iyice.
merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim çok şükür yukarı çekmiş dedi ve et et ürünleri tüketmeye gayret et kaslarını güçlendirir daha güçlü çeker dedi Allah hepimizin yardımcısı olsun inşalalh sağlıkla doğururuz hepimiz bebeklerimizi ben birde sürekli şunu yaptım belki komik gelecek ama çaresizlikten artık herşey deniyordum hani derler ya banyo yapınca kaslar gevşer diye bende her banyodan sonra hemen ayaklarımı bayağı yukarı kaldırdım öyle uzandım yumurta yemeye dikakt ettim çok hareket etmedim hep ayağımın altına yastık koyarak uzandım gece gündüz ve ayetel kürsülerini hiç ihmal etmedim okurkende belki kızımla aramızdaki bağdan beni hisseder diye karnımın aşşağısından yukarısına doğru okşayarak okudum sanki kızım elimi takip eder diye düşündüm
yanlış anlaşılmak istemem kimseye bunları yapın demiyorum zaten kendi ürettiğim şeyler çoğu ama en azından yaptığım şeyleri sizlerle paylaşmak istedim
selam herkese,
herkese günaydın dün bütün gün bebeğimin cicilerin yıkadım kuruttum ütüledim dalan roxy ile yıkadım 30 derecede okadar güzel kokuyorki anlatamam rabbim kucağımıza alıp giydirmeyi nasip eder inşallah hepsi misafir odasında duruyordu kutu içinde dağınık yıkadım toparladım annemlerde geldi yorulmuşum belim çok ağrıyor bugün umarım geçer
Günaydın canım herkese hayırlı cumalar bu arada.bebeğinin cicileri inşallah bebeginin üstünde eskisin e mi?Allah hepsinin tadını aldırsın canım benim.ama rica edicem bunlarï başkasından rica et sen yapma.kendini yorma.
Benim de 27 haftalık ve kismi olarak kapatiyor. Sali gunu kanama goruldu. igne oldum. 3 gun yatak istirahitiydi kazasiz gecti ama 4 gun de evde dinlenmeye devam. Disari cikmak yasak. Hareketsizlik zor bir durum. Yuruyusler vs. yasaklandi zaten. Oturup sisiyorum bakalim. İnsallah 37. haftayi bulurum diye dua edip dikkatli olmaktan baska birsey yapamiyorum. Yuruyus yasak olunca disari ciksam da yapacak birsey yok zaten. Kizim var 4,5 yasinda o da benimle sıkıldı evde iyice.
merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim çok şükür yukarı çekmiş dedi ve et et ürünleri tüketmeye gayret et kaslarını güçlendirir daha güçlü çeker dedi Allah hepimizin yardımcısı olsun inşalalh sağlıkla doğururuz hepimiz bebeklerimizi ben birde sürekli şunu yaptım belki komik gelecek ama çaresizlikten artık herşey deniyordum hani derler ya banyo yapınca kaslar gevşer diye bende her banyodan sonra hemen ayaklarımı bayağı yukarı kaldırdım öyle uzandım yumurta yemeye dikakt ettim çok hareket etmedim hep ayağımın altına yastık koyarak uzandım gece gündüz ve ayetel kürsülerini hiç ihmal etmedim okurkende belki kızımla aramızdaki bağdan beni hisseder diye karnımın aşşağısından yukarısına doğru okşayarak okudum sanki kızım elimi takip eder diye düşündüm
yanlış anlaşılmak istemem kimseye bunları yapın demiyorum zaten kendi ürettiğim şeyler çoğu ama en azından yaptığım şeyleri sizlerle paylaşmak istedim
benimde öyle kısmi kapatıyor.. kanama oldunda bende yatıyorum sürekli .. geçen ayın 14 te oldu en son inşallah birdaha olmaz .. şuan için sürekli yatmıyorum . inşallah atlatırız bu durumu ..Benim de 27 haftalık ve kismi olarak kapatiyor. Sali gunu kanama goruldu. igne oldum. 3 gun yatak istirahitiydi kazasiz gecti ama 4 gun de evde dinlenmeye devam. Disari cikmak yasak. Hareketsizlik zor bir durum. Yuruyusler vs. yasaklandi zaten. Oturup sisiyorum bakalim. İnsallah 37. haftayi bulurum diye dua edip dikkatli olmaktan baska birsey yapamiyorum. Yuruyus yasak olunca disari ciksam da yapacak birsey yok zaten. Kizim var 4,5 yasinda o da benimle sıkıldı evde iyice.
neyse çok yorma kendini .. o işleri yapacak sana yardımcı olacak kimse yokmu? yorma okadar kendini allah korusun bişey mişey olur hiç istemeyiz öyle durumları ..benimde aşırı yokda sıkıntı geldi dağınık diye ütüledik ama henüz işler bitmiş değil zaten benim işim hiiiiiççç bitmez karnım ağrıyor belimde bütün gece kollaarım ve omuzlarım ağrımıştı zaten sanırım sıcaktan oldu biara klimayı açmıştım çarptı heralde heryer dağınık banagöre tabi yatıcam bugün
amin canım çok yorulmadım ama biraz fazla gezindim sanırım yatarak geçer ağrılaarım inşallah
benimde marjinal canım bende hep evvdeyim en son 5 ay önce eşim şehir dışına gezmeye götürmüştü napalım sağlık olsun allah beterinden korusun
ne güzel bi haber bu .. darısı bizim başımıza inşallh . benimde bakalım haftaya perşembe randevum ne dicek dr bana..merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim çok şükür yukarı çekmiş dedi ve et et ürünleri tüketmeye gayret et kaslarını güçlendirir daha güçlü çeker dedi Allah hepimizin yardımcısı olsun inşalalh sağlıkla doğururuz hepimiz bebeklerimizi ben birde sürekli şunu yaptım belki komik gelecek ama çaresizlikten artık herşey deniyordum hani derler ya banyo yapınca kaslar gevşer diye bende her banyodan sonra hemen ayaklarımı bayağı yukarı kaldırdım öyle uzandım yumurta yemeye dikakt ettim çok hareket etmedim hep ayağımın altına yastık koyarak uzandım gece gündüz ve ayetel kürsülerini hiç ihmal etmedim okurkende belki kızımla aramızdaki bağdan beni hisseder diye karnımın aşşağısından yukarısına doğru okşayarak okudum sanki kızım elimi takip eder diye düşündüm
çok sevindim canım inşalaah bizlerinkilerde çıkar yani bebekkmi onu yukarı çekecek güçlenip bana anlatsana daha detaylı etmi yemeliyim yani dahamı güçlü olur çeker benimde 23 haziran cumartesi randevum 1 hafta önce çıkmadı demişti busefer alttan bakacak net görmek için benimki marjinaldı hep yattınmı yani senb en baştan anlatsana bende deneyeyim
Hayırlı ve geçmiş olsun, çoook sevindim. Darısı bizlerin başına diyelim. Sen ve yavrucağın hep sağlıcakla kalın :)
ne güzel bi haber bu .. darısı bizim başımıza inşallh . benimde bakalım haftaya perşembe randevum ne dicek dr bana..
teşekkür ederim inşallah herkesin plasentası en yakın zamanda yukarı çıkar doktorum geçen gittiğimdede et ürünlerini yemeye özen göster demişti plasentayı bebk yukarı çekiyor ileri haftalardada çekebilir benim hangisi olduğunu söylememişti doktor hatta ben ilk başka bir doktora devam ediyordum o bana rahim aşağıda demişti ve bir daha lekenmen olursa gel dikiş atıcaz demişti ben sonra başka doktorlarada görğündüğüm zaman aşağıda olanın rahim değil bebeğin eşi olduğunu öğrendim bu gibi durumlarda doktor çok önemli lütfen sizi üzen doktorlarınız varsa değiştirin moral çok önemli benim ilk gittiğim doktor beni o kadar korkutmuştu ki 21. haftamdaydım çocuğum nasıl yaşıyacak diye psikolojim çok ciddi bozulmuştu çok şükür daha iyi bir doktor buldum ve daha rahat bir şekilde atlattım bu süreci doktorum okadar rahattıki ilk gittiğimde bebeğin eşi rahme çok yakın diye anlattı ama kötü sonuçlarından bahsetmedi ben netten araştırııken buldum ama doktorun rahatlığı benide rahatlattı bu konuda
ben hep uzandım sonuçta hiçbirşey bebeklerimizden kıymetli değil evimde çok detaylı temizlik yapmadım sadeece yemek ve günlük temizlik oda kendimi zorlamadan yavaş yavaş mesela bi süpürdüm 2 saat sonra tozları aldım uzanırkende hep ayağımın altında yastık vardı gecede asla yastık koymadasn uyumadım asla ağır kaldırmadım vejeteryan olmama rağmen et yemeye dikkat ettim ve çerez ama süt ve süt ürünlerini malesef tüketemiyorum günde bir yumurta yemeye çalıştım herzaman olmasada olabildiğince yedim dediğim gibi kendi uydurduğum bişey banyodan sonra hemen ayaklarımı yukarı kaldırdım bunuda şurdan düşündüm ilk gittiğim doktor bana rahim aşağıda demişti erken doğum riski vardı ve banyo yapmak biraz riskliydi kaslar yumuşadığı için bebek birden çıkabiliyormuş bende bende kendi kendime dedimki madem kaslar yumuşuyor ozaman yukarıda daha kolay çıkar diye hep banyodan sonra uzandım eşim hep dalga geçti güldü ama olsun ben pişman değilim :) hala devam edicem inşalalh ayın 23.de sendende güzel haberler alırız alttan muayene tehlikeli değilmi neden aşağıdan bakıyor doktorun
Naber arkadaşım bu ara pek konuşamadık. Kaç gündür yattığım yerden de olsa site işleriyle uğraşıyorum. Firma ara, teklif al v.s. İyisindir inşallah. Birazdan annemler gelecek ben de onları bekliyorum. Eşimin anne babası bu arada :) Müsait bir rada konuşalım. Eşin ne yaptı SGK yı aradı mı. Hiç haber yok sendenBu arada aazzrraa hem korkuyor hem de kendine hiç dikkat etmiyor, hayırlısı. Umarım sözümüzü dinler de bir daha üst üste iş yapmaz. Yorulmadım diyor ama, yorgunluktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?