Plasenta previa

Canm allah yardmcn olsn ama demk risk görülmmş sende yoksa bu kadar işe güce gezmye sorun çıkardı bn kç kz knma geçirdm maşallh sana

Canım seninde marginalis mı yoksa daha ileti boyutlu mu
Mrb benim 16 haftada plasenta rahme yakın dendi kanama oldu 28. Haftaya kadar şimdi yukarı çıktı ön duvarda görünüor 35 haftalık olduk 3 haftadır evin içinde geZiniprm progestanı 34. Haftaya kadr kullandım prolutonu 32. Haftaya kadar kullandım siz herhangi bi ilaç kullndnz mı

Kızlar öncelikle hepinize merhaba

9+6 günlük hamileyim, şükürler olsun. Ama hamileliğini öğrendikten 2 gün sonrasından beri yaklaşık 37 gündür hergün kanamalarım var. Cok asırı olmada da iç çamaşırımı pisletecek kadar köyü. Günde 3 kere progestan 200 mg kullanıyorum. 3 kere igne ve serum yaptırdım hastanede doktorum yazdı. En sonunda doktorum gecen hafta plesanta previa teşhisi koydu her kanama da kendimi cok kötü hissediyorum, sürekli kötü bişey olucak korkusu

Böyle benim gibi hamileliği boyunca kanama geçiren arkadaslar var mı acaba gercekten güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Evet benim doktorumda yasakladi cuma kontrolüm vardi biraz yukari cıkmış görünüyor dedi. Umarim saglikli bebişlerimiz olur hala yatiyorum bende ama onlar için değer ☺ İçimde hareketlerini hissetmek bile büyük mutluluk

Benimde kontrol haftaya insallah cikmistir yukari sevndm senin adina izne ayrilinca bende paso yatarm heralde :)

Benimde kontrol haftaya insallah cikmistir yukari sevndm senin adina izne ayrilinca bende paso yatarm heralde :)
merhaba Burcu hanım bende de hme plesanta previa var hemde mayıs annesi olacağım inşallah. kontrollerinize özel hastanedemi devam ediyorsunuz? bir de doğumu devlettemi yoksa özel de mi düşünüyorsunuz? az bir zaman kaldı ama benim aklımda hala bu sorular var. bu arada bende hala özelde ki dr umda devam ediyorum. kendisi sıkıntı olmayacağını söylüyor ama bilemiyorum. inşallah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar..

Selam canm.ben de bu hafta öğrendim.20 .haftamdayimis tapinca belinden dogrulamiyorum.adim atinca bacagim tutuluyor .bütün bunlar es adagida olduğundan mi oluyor bilmiyorum.bebek de asagida hareketleri oluyor. Senin de öyle mi .simdi nasilsin.plesenta yerin nerde.

Merhaba canim benim su an kontroller ozelde devam ediyor dogumda orda olacak. Plasenta durumunda tecrubeli bir doktor olmasi onemli dediler arastirarak buldum doktorumu baya deneyimli umarim skntisiz atlatiriz. Onemli olan doktor diye dusunuyorum

Merhaba canim benim su an kontroller ozelde devam ediyor dogumda orda olacak. Plasenta durumunda tecrubeli bir doktor olmasi onemli dediler arastirarak buldum doktorumu baya deneyimli umarim skntisiz atlatiriz. Onemli olan doktor diye dusunuyorum
benim dr um da riskli gebelikte uzman ama bilemiyorum bende devlet hastanesinde ekip olarak giriyolarmış sanırım ameliyata. hangi şehirdesin canım?

Bende previa totaldim ve hastande 2 ay yattim kotu tecrubelerimu anlatmicam ama dikkat edilmesi gereken bir durum 2 ay wc haticinde hic ayaga kalkmadim oglum 35de dogdu sukur saglikli dr ayaga kalkta dese siz yatin tecrubeyle sabittir

Bende previa totaldim ve hastande 2 ay yattim kotu tecrubelerimu anlatmicam ama dikkat edilmesi gereken bir durum 2 ay wc haticinde hic ayaga kalkmadim oglum 35de dogdu sukur saglikli dr ayaga kalkta dese siz yatin tecrubeyle sabittir

Canim sana da geçmiş olsun.yavrunu saglikla buyut.total olunca düzelme olmuyor mu acaba .bana d . Previa dendi .ben günlük işlerini yapiyorum .disari ciki yorum.ama agrim çok oluyor ozaman kalça m tutuluyor.yuruyeemiyirum çok yorulunca .es asagida olduğundan mi böyle agri oluyor acaba..bebeğimi asagida hissediyorum bir de .

ben de 18. haftamdayim. iki haftada bir rahimde sanci goruluyor diye yatis verildi bana iki kere.. bugun dr a sormayi akil ettim plesenta asagida mi diye, ki oyleymis. acaba bu sebeple mi agrilar sancilar oluyor bilemedim.. iliskiye de 2 aydir girmiyoruz zaten, mutemadiyen yatiyorum.. ne zamana kadar boyle devam edicek acaba?

Cok gecmis olsun cnm bol bol yat dinlen benimki 32. Haftadaki muayenede yukari cikti yalniz doktorlar bu taniyi belli bir haftadan sonra koyuyorlar senin icin biraz erken gibi 24. Haftadan sonra koyuyorlar diye biliyorum

Cok gecmis olsun cnm bol bol yat dinlen benimki 32. Haftadaki muayenede yukari cikti yalniz doktorlar bu taniyi belli bir haftadan sonra koyuyorlar senin icin biraz erken gibi 24. Haftadan sonra koyuyorlar diye biliyorum

Merabalar.benim de kasıklarına ağrı vurdu bugün.fırsat buldukça yattım ağrıdan.Dr da giymeye korktum yatış verir diye .evde istirahat ettim . sizin total miydi .benim de aşağıda inşallah çıkar yukarı.

Total duzelmio sanirim cnm ya benim duzelmedi belkide duzelenler vardir bilemiorum onemli olan sonuc bebisim saglikli sukur okadar kanama ameliyat sobrasi 6 unite kana ragmen mutlu son bir arkadasa dr totalis dedi fıldır fıldır geziodu kanaması olmadı ben sürekli yattim kanamam oluodu demekki nasip isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…