Plasenta previa

selam ben de 20. haftamdayım bana da plasenta previa total teşhisi kondu. günlerce agladım kendime gelemedim.bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum.

selam ben de 20. haftamdayım bana da plasenta previa total teşhisi kondu. günlerce agladım kendime gelemedim.bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum.
Hic skma canini bende 26. Haftadayim herseyin basi moral dusunmemeye calisiyorum sen uzulursen hisseder kendini motive et fazla yorma Allahin izniyle saglikla aliriz kucagimiza burada kanamasi olup saglikli bebeklerini kucagina alan cok kisi var artik tipta cok ilerideyiz

Hic skma canini bende 26. Haftadayim herseyin basi moral dusunmemeye calisiyorum sen uzulursen hisseder kendini motive et fazla yorma Allahin izniyle saglikla aliriz kucagimiza burada kanamasi olup saglikli bebeklerini kucagina alan cok kisi var artik tipta cok ilerideyiz
İNŞALLAH biz de atlatırız ve bebeklerimize kavuşuruz. her günü korkuyla geçirmek çok kötü.

İNŞALLAH biz de atlatırız ve bebeklerimize kavuşuruz. her günü korkuyla geçirmek çok kötü.
Ilk duydugumda benimde cok moralim bozulmustu ama burada okudugum bircok yazi beni motive etti ve cevremdekiler
ben inaniyorum saglikli olacaklarina sen de inan cnm hep iyi olani dusun kotuyu dusunme

kızlar bende de bebeğin eşi aşağıda hep tedirginim 2 gündürde kasıklarm müthiş ağrıyor adımlarımı çekemiyorum oturunca veyahut yatınca sorun yok ama ayağa kalkıp adım atmak tam bir işkence :( moralim çok bozuk benim gibi olan var mı aranızda daha 20. haftalk oğlum morale çok ihtiyacım var :(((

Kizlar sikmayin canlarinizi ben de 20 haftalikken fln ogrenmistim doktorum hep olumlu yukari cikar mutlaka rahim buyuyunce dedi kanama olursa da hic panik yapma dedi tek caresi istirahat diye dusunuyirum fazla yormamak lazim bebek baski yaptikca kanama riski artiyor heralde agirlastikca cok yavas hareket edin agir kaldirmayin

Mersinde olupta plesanta previa teşhisi konan var mi .hangi dr gittiniz hangi hastahane daha iyi bilgisi olan lütfen oaylassin

benim plesantam aşağı da idi..
tam olarak bu teşhisi koymadı..
çok şükür biraz yukarı çıktığını söylemişti..
10 gün önce doktorum...
doktorum ARZU DORUK ..
ortadoğu hastanesinde memnunum gayette..
soalsun her defasında çok yardımcı oluyor..

senin gittiğin doktor kim mersin de

17.haftamda bana da aynı teşhis konuldu. Gittiğim 2 doktorda düzelmesinin imkansız olduğunu sürekli istirahat etmemi söylediler çok moralim bozuldu. Fakat biraz internetten araştırdım sonra başka bir doktora daha gittim 25.haftaya kadar düzelebilir yukarı çıkabilir tekrar dediler bana büyük bir umut oldu. İki gün sonra kontrolüm var inşallah düzelmeye başlamıştır. Burayı da okuyunca daha da umutlandım Rabbim herkese şifa versin bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:110: :KK46:

17.haftamda bana da aynı teşhis konuldu. Gittiğim 2 doktorda düzelmesinin imkansız olduğunu sürekli istirahat etmemi söylediler çok moralim bozuldu. Fakat biraz internetten araştırdım sonra başka bir doktora daha gittim 25.haftaya kadar düzelebilir yukarı çıkabilir tekrar dediler bana büyük bir umut oldu. İki gün sonra kontrolüm var inşallah düzelmeye başlamıştır. Burayı da okuyunca daha da umutlandım Rabbim herkese şifa versin bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:110: :KK46:
Amin cnm insallah yukari cikar senin daha baya vaktin var bana doktorum 32. Haftaya kadar cikar dedi ama en son 29. Haftada gittim hala cikmamis moralim bozuldu am doktorum hal umutlu ben cikacagini dusunuyorum dedi Allahtan hayirlisi devamli da yatmadim gerci hala calisiyorum iki hafta sonra izne ayrilicam tek duam bebegim saglikli olsun varsin plasenta asagida olsun sezeryanla aliolar zaten asagida olunca

Amin cnm insallah yukari cikar senin daha baya vaktin var bana doktorum 32. Haftaya kadar cikar dedi ama en son 29. Haftada gittim hala cikmamis moralim bozuldu am doktorum hal umutlu ben cikacagini dusunuyorum dedi Allahtan hayirlisi devamli da yatmadim gerci hala calisiyorum iki hafta sonra izne ayrilicam tek duam bebegim saglikli olsun varsin plasenta asagida olsun sezeryanla aliolar zaten asagida olunca

Evet sezeryan oluyormuş.Beni çok korkutmuşlardı ilk gebeliğim olduğu için de hiçbir bilgim yoktu yeni yeni araştırmaya başladım. Gelişiminde herhangi bir sıkıntı yoksa korkmamak gerekiyor inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına canım

Evet sezeryan oluyormuş.Beni çok korkutmuşlardı ilk gebeliğim olduğu için de hiçbir bilgim yoktu yeni yeni araştırmaya başladım. Gelişiminde herhangi bir sıkıntı yoksa korkmamak gerekiyor inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına canım
Insallah cnm sende saglikla kucagina al benimde ilk hamileleigim doktor ilk soylediginde bende cok onemsemedim sonra arastirdimki ciddiye alincak bir durum doktorum kanaman olursa gel dedi Allaha sukur olmadi bebekte de bi sknti yok onemli olan da benim icin o zaten hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah ha birde doktor bana cinsel iliskiyi yasaklamisti ve kesinlikle agir kaldirma dedi bunlara uydum cnm sende dikkat et

Birde bu plasentanın aşağıda olması erkek bebeklerde oluyor diye duydum doğrumudur?
Canım mesajın üstünden baya geçmiş ama bende de var ve arkadaşım da üç yıl önce dogum yaptı ikimizin bebeği de kız

Kızlar hepimize hayırlı doğumlar inşallah. Dün ayrıntılı ultrason da previa marginalis? Şüphesi kondu yani rahim ağzı açık ama plasenta ucu rahim ağzına kadar uzanıyor ben çok korktum cunki en yakın arkadaşım üç yıl önce previa ile normal doğum yaptı ve doğum sonrası ciddi kanama tehlikesi atlattı rahim ameliyatına girmek üzere iken son anda doktorun karnında yaptığı yoğun masaj ile rahim toparlandı.öyle bir masajdı ki diyor yalvarıyordum bırakın diye hem doktor hem ebe biri durup biri başlayıp bu senin için sık dişini diyorlardı diyor. İşte bunları üç yıldır arkadaşından dinleyince dün aynı şey bana söylenince çok tedirgin oldum burada arkadslar doğumlarından çok bahsetmiyor onu fark ettim ben normalde hiç kendimi sakınmam hatta iki gün önce üç katlı evi süpürüp kendimi bile yordum.bu sebeble aşağı iner mi iyice merak ettim doğrusu. Birde bana yukarı çıkar tedirgin olma dendi ne istirahat ne cinsel yasak birşey denmedi üstelik on gün sonra umre ye gidiyorum dikkatli ol yorulma bile demedi doktorum endişe edecek bir durum yok dedi o kadar hiç kanamam yok ağrı sancı anormal birşey de yok ama işte kafa karıştı gitti bir kere sanırım dua etmekten ve dikkat etmekten başka çare de yok

Back