Plasenta previa

Oyle dusunmeye calisiyorum tek korktugum sey kanama insallah herkes sifa bulur bebeklerimiz saglikli dogar
Bol bol dinlenme ve bazı durumlarda eşle ilişkiyi azaltmak veya tamamen kesmeyi öneriyor doktorlar. Bize azaltmamızı söylemişti. Hiç kanamam olmadı umarım sizin de olmaz.Hayırlısıyla doğar inş.herkesin bebeği. çok üzülüyor insan elde değil ama gün gelecek bu günleri hatırlamayacağız bile Allah'ın izniyle.

Bol bol dinlenme ve bazı durumlarda eşle ilişkiyi azaltmak veya tamamen kesmeyi öneriyor doktorlar. Bize azaltmamızı söylemişti. Hiç kanamam olmadı umarım sizin de olmaz.Hayırlısıyla doğar inş.herkesin bebeği. çok üzülüyor insan elde değil ama gün gelecek bu günleri hatırlamayacağız bile Allah'ın izniyle.
Umarim hatirlamam bende polikistik over vardi Allaha sukur normal yolla hamile kalabildim biraz uzun surse de bu yuzden birsey olmasin diye cok temkinliyim doktorum da bana agir kaldirma ve iliski yasak dedi bebegim saglikli olsun da gerisi bos

Arkadaslar merhaba 21. Haftamda bana da bu tani konuldu su anda 24. Haftamdayim ama hala cikmadi :( yalniz dr um bu durumun bu kadar ciddi olduğundan hic bahsetmemisti. 15 16 sene önce de bir karın ameliyati gecirmisligim var umarim cikar da sezaryene gerek kalmaz hayirlisi ile. 2. Veya 3. Sezaryeninde bu sıkıntıyı yasayan var mi doğumunuz kolaymi zormu oldu arkadaşlar? Bilgilerinizi aktarirsaniz cok sevinirim. Hepimize hayirli saglikli dogumlar :anneadayı:

Arkadaslar merhaba 21. Haftamda bana da bu tani konuldu su anda 24. Haftamdayim ama hala cikmadi :KK43: yalniz dr um bu durumun bu kadar ciddi olduğundan hic bahsetmemisti. 15 16 sene önce de bir karın ameliyati gecirmisligim var umarim cikar da sezaryene gerek kalmaz hayirlisi ile. 2. Veya 3. Sezaryeninde bu sıkıntıyı yasayan var mi doğumunuz kolaymi zormu oldu arkadaşlar? Bilgilerinizi aktarirsaniz cok sevinirim. Hepimize hayirli saglikli dogumlar :anneadayı:
Allah yardimcimiz olsun canim

Ben 30. Haftamdayim 25 de asagidaydi ama kanali kapatmiyordu simdi malesef tam kapatiyo ve bende plesente previa ym dr bana hic yat dinlen dememisdi biraz dikkkat etseydim belki yukari cikardi zaten ilk dogumum da sezeryndi o yuzden sezeryandan korkmuyorum sonucda o da bi dogum sekli ama yaa cok kanama olursa falan ondan korkuyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimizin benim bi arkadasimin 36 . haftada yukari cikti tam cikmadi ama kanal acildi sezeyna donör le girdi acil kan ihtiyacina tedbir amacli ama allaha sukur sorunsuz atlatti allah olmazlari olduran bizede yardim etsin insallah

Ben 30. Haftamdayim 25 de asagidaydi ama kanali kapatmiyordu simdi malesef tam kapatiyo ve bende plesente previa ym dr bana hic yat dinlen dememisdi biraz dikkkat etseydim belki yukari cikardi zaten ilk dogumum da sezeryndi o yuzden sezeryandan korkmuyorum sonucda o da bi dogum sekli ama yaa cok kanama olursa falan ondan korkuyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimizin benim bi arkadasimin 36 . haftada yukari cikti tam cikmadi ama kanal acildi sezeyna donör le girdi acil kan ihtiyacina tedbir amacli ama allaha sukur sorunsuz atlatti allah olmazlari olduran bizede yardim etsin insallah
Amin canim insallah

Merhaba arkadaslar suan 27+2 ikizlerime hamileyim carsamba aksam 23.20 gibi yogun bir kanamayla hastaneye kaldirildim doktorum onceden soylemisti plasenta previa diye soldaki bebegimin plasentasi rahim agzini tamamen kapatms demsti hastanede hemen tedaviye alindim yatisim yapildi igne ilac derken kanama durduruldu birazdan taburcu olcam ama cok korkuyorum doktor tekrarlayabilir kanama dedi :(

benimde aynı şu an 30. Haftamdayım kasıklarımda Sancı oluyor Yürürken hareket ederken çok sancım ağrım oluyor Çarşamba randevum var hiç çıktığını sanmıyorum bende en çok kanamadan korkuyorum umarım 36-37 e kadar dayanır

benimde aynı şu an 30. Haftamdayım kasıklarımda Sancı oluyor Yürürken hareket ederken çok sancım ağrım oluyor Çarşamba randevum var hiç çıktığını sanmıyorum bende en çok kanamadan korkuyorum umarım 36-37 e kadar dayanır
senin az kalmis canim umarim saglikla aliriz kucagimiza bebislerimizi ben de kanamadan korkuyorum Allah yasatmasin

Benim de aynı şekilde 14+3 haftada oldu
Şimdi 16+3 olduk geçen hafta dr a yine gittim kanamam oldu biraz yine
Ama çok şükür önceki kadar değil..
Yatış dedi wc dışı kalkmak yasak...
İnşaallah yukarı çıkar hayırlısı ile...

Umarim hatirlamam bende polikistik over vardi Allaha sukur normal yolla hamile kalabildim biraz uzun surse de bu yuzden birsey olmasin diye cok temkinliyim doktorum da bana agir kaldirma ve iliski yasak dedi bebegim saglikli olsun da gerisi bos

Aynı durumu yaşamışız Ben de polikistik över ve çok şükür hamileliği nasip etti Rabb im
Kanamam oldu plesanta aşağıda imiş maalesef
Bakalım dr 20.hafta civarı çıkabilir sesi inşaallah
Her şey Allah ımızın elinde
O ol der ve olur

Merhba 16.haftada lekelenmeyle plasentamın aşağıda olduğunu öğrendim 18 haftadayım plasentam aşağıda halen :KK61: kanamam yok hamd olsun bi haftadır yatıyorum rapor aldım fakat yinede haftada bir dışarı çıkmaya çalışıyorum arabaylada olsa bunalıyorum ankarafa hangi doktoru önerirsiniz
Can'ım plesantanın aşağı olması düzeldi mi???
Merak ettim

Ben 26. Haftadayim 24. Haftada ayrintiliya girdim plasenta hala ayni yerde cikmamis ama doktorum 7. Aya kadar cikar daha vakti var dedi Allah hepimizin yardimcisi olsun

Ben 26. Haftadayim 24. Haftada ayrintiliya girdim plasenta hala ayni yerde cikmamis ama doktorum 7. Aya kadar cikar daha vakti var dedi Allah hepimizin yardimcisi olsun

Amin amin
Cümlemize ardım eylesin
Hastalara şifa dertlilere deva borçlulara ödeme kolaylığı nasip etsin inşaallah

Back