- 18 Kasım 2015
- 49
- 19
- 3
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #6.801
Canm allah yardmcn olsn ama demk risk görülmmş sende yoksa bu kadar işe güce gezmye sorun çıkardı bn kç kz knma geçirdm maşallh sanaKızlar hepimize hayırlı doğumlar inşallah. Dün ayrıntılı ultrason da previa marginalis? Şüphesi kondu yani rahim ağzı açık ama plasenta ucu rahim ağzına kadar uzanıyor ben çok korktum cunki en yakın arkadaşım üç yıl önce previa ile normal doğum yaptı ve doğum sonrası ciddi kanama tehlikesi atlattı rahim ameliyatına girmek üzere iken son anda doktorun karnında yaptığı yoğun masaj ile rahim toparlandı.öyle bir masajdı ki diyor yalvarıyordum bırakın diye hem doktor hem ebe biri durup biri başlayıp bu senin için sık dişini diyorlardı diyor. İşte bunları üç yıldır arkadaşından dinleyince dün aynı şey bana söylenince çok tedirgin oldum burada arkadslar doğumlarından çok bahsetmiyor onu fark ettim ben normalde hiç kendimi sakınmam hatta iki gün önce üç katlı evi süpürüp kendimi bile yordum.bu sebeble aşağı iner mi iyice merak ettim doğrusu. Birde bana yukarı çıkar tedirgin olma dendi ne istirahat ne cinsel yasak birşey denmedi üstelik on gün sonra umre ye gidiyorum dikkatli ol yorulma bile demedi doktorum endişe edecek bir durum yok dedi o kadar hiç kanamam yok ağrı sancı anormal birşey de yok ama işte kafa karıştı gitti bir kere sanırım dua etmekten ve dikkat etmekten başka çare de yok