- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Günaydın kızlar... Dokturmussunuz uzun uzun mesajları valla telden giriyorum küçücük küçücük yazıları okuycam diye canim çıktı. Metsenne canım bu beylik duzu olayını çok konuştuk sanırım ondan bilinç altına yerleşmiş orda sanıyorsun benide ama çoktan uzak değilim yinede. Şekerim ben normalde o hastaneye gidiyorum bi tek kadın doğum için bizim burdaki avcılar medicanaya gidiyorum dr um dan dolayı oda.. ben daha önceden acıbadem bakirkoye gidiyodum oğlum olmadan önce. Orda gittiğim dr bana çocuğum olmayacagini mutlaka tüp bebek yaptirmam gerektiğini söylemişti dangalak nolcak... Ben göğsümde agriyla gittim beni genel cerraha yolladı genel cerrahta göğüs hastalıklarına yok bi tanı koyan ..koskoca acıbadem hastanesi düşün..sonra biri bu drumu tavsiye etti. Gittim oturdum dedim göğsümde şiddetli ağrı var dedim..adam direk prolaktin hormonun çalışmıştır dedi..tahlil Verdi hakkatten öyleymiş...sonra dedimki benim çocuğum olmazmış..kim dedi onusana dedi bende anlattım tüp bebek le olurmuş vs dedim...oda bana onun en son çare olacağını soyledi...ve bana tedaviye başladı gördüğün gibi oluyormus yani biri 5 ay biri 6 ayda düşük digeride şimdikide ondan bir aysonra.. ondan suan başka dekara gitmek istememe olayım. 1 sene içinde o göğüs agrisini çektim bi çok hastaneye gittim acıbademde en hatri. Sayılır olanıydı... Geçende detayli usg Ye gittim okadar kotkuttularki beni yine benim drum ayrıntılarıyla anlattı okadar ciddi olmadığını neyseki oba guvendigimden rahatladım...sanırım dr a güvenmek en onemlisi... Bende size uydum uzun uzun yazdım valla kiskandimmi ne
merhaba tatlım.acıbademde kime gitmiştin acaba merak ettim.benim dr olmasın sakın kız.ama sanmam benimki öyle dangalaklık yapmaz.ah canım sen de geç düşükler yapmışsın.çok geçmiş olsun.geçmiş zaten maşallah.Allahın izniyle minişine kavuşacaksın..