Plasenta previa

inşallah çıkar canım benimde ümidim var çıkar diye doktorum çıkmaz artık desede :26:allahın takdiri çıkmassada kan takviyesi olur en kötü rahimini alırız dedi zaten benim bir kızım var allah bağışlarsa tüplerini bağlayalım yoksa total olma riskin çok yüksek dedi bakalım son ana kadar ne olacak ama gerçekten stresli bir gebelik geçiriyorum ölüm korkusuyla kızlar sayesinde atlattım sayılsada şafak 15 hafta nasip bakalım doktorun dediği gibi olur rahim alınmassa dinende sakıncası yokmuş sağlık söz konusu olduğunda rabbim bizlere 2 evladımıza ömür versin bağlatalım diye düşünüyoruz

Canım sağol, umarım çıksın ya da çıkmasın hepimiz sağlıklı doğum yaparız.

Canım sen ne yaptın, rahim alınması, ölüm korkusu v.s., uçmuşsun vallahi . Ayakların yerde kalsın canım, uçma o kadar Yanlış hatırlamıyorsam senin ki Total bile değildi. Sen böyle panik olursan total olanlar camdan atlasın :) Ben internetten o kadar araştırma yapıyorum, bugüne kadar ne ölen duydum ne de rahmi alınan. Yukarı çıktı çıktı, çıkmadı keyfi bilir, ne yapalım Düşüneceğin son şey bile olmasın bunlar, o kadar yani. Sen böyle umutsuz olursan hem bebeğin hisseder hem de vücudun farklı çalışır. İnsanın mutlu olduğu olduğu anda salgıladığı hormonlarla, mutsuz anında salgıladığı hormonlar farklı. Kanser hastalarına boşuna mı hep mutlu, umutlu olmaya çalışın diyorlar. Sen mutlu olup kafandaki kötü düşünceleri atarsan vücudunda ona göre davranır ve seni iyileştirmeye çalışır. Ayrıca ölüm dediğin nedir ki? Allah bizi yarattı ve dünyaya gönderdi. Sonra da yanına alacak, er ya da geç. Bundan kaçmak imkansız, hem niye kaçalım ki :) Korkunun ecele faydası yok. Belki yarın bakkala giderken kafamıza kiremit düşecek ve öleceğiz. O yüzden sen ölümü falan boşver. Sen elinden geldiğince kendine ve bebeğine iyi bak, olacakları Allah'a havale et. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez.

Süper bi haber canım sağol bilgilendirdigin icin.. bende bilgi alayım dediğin gibi heryer icin geçerli demekki...

Yok canım ben avcilarda oturuyorum. Ben bulurum buraya ait numarayı .sağol valla çok ugrasmissin.

Evet yaa ben de buna anlam veremiyorum madem halkın yararına bi yasa çıkarıyosunuz halkı niye haberdar etmiyorsunuz.kimse bilmiyorki haklarını.inşallah canım munasebetsiz plasentalar kendilerine gelip olmaları gereken yere giderler.bazen plasenta mendeburunu elime alıp tokatlayasım,hıncımı alasım geliyor.sanki beyni olan,karar verebilen bi organmış gibi töbe töbe.muhasebeyle bir konuş bakalım ne diyecekler.ben de merak ediyorum.bu arada biz esenyurta değil büyükçekmeceye bağlıyız coşkudan karıştırmışım.onemli diil 118 den bulunur her türlü.detaylı ult. 20. Haftadamıydı unuttum.ben o zamana dek nasıl sabredicem bilmiyorum.hadi hayırlısı.

Aadamın anlattığı aynen böyleydi çok iyi hatırlıyorum.Özel hastaneye gittin mi herşeyi göze alıcan artık.Yalnız küvöze sadece erken doğanlar değil zamanında doğup problemi olanlar da girebiliyo tabii ki çok az sayı.Dediğin doğru aslında o kadar küvöz var nasıl para kazanacak?Valla araştırmaya değer adam aynen böyle anlattı.Özellikle de söyledi sgk olsun veya olmasın dedi.Aciller de aynı şekilde ücretsiz.Bilmeyince verip çıkıyosun işte.Geçen gün annem gitti acile ki öyle acil de bir durumu yoktu nefes darlığı şikayetiyle gitti hem de Acıbadem Hastanesi'ne tek kuruş almamışlar şaşırdım ben de.Çoğumuz haklarımızı bilmiyoruz maalesef.Böyle böyle öğreniyoruz işte yavaştan :))

Canım ben 33+4'te doğum yaptım 2200 doğdu 1960 çıktık hastaneden.Minicik kara sarı çirkin bişeydi :)) O adam aynen benim anlattığım gibi anlattı ama sen araştırdım diyosan öyledir tabi.Bunları düşünmemek lazım tabi erken doğum falan ama bir yandan da bu ihtimali de göz önünde bulundurup ona göre davranmakta fayda var.

Herşeyin olumsuzunu düşünüyo insan bu gibi durumlarda tabi sende bi anormallik yok merak etme :)) Hastane kafasına göre rapor yazamaz bence sonuçta o rapora senin ulaşman ve orada yazanların doğruluğunu ispatlaman çok zor olmaz.
Acil durumuna gelince ben güzel bir örneğim önünüzde :)) Ben yaklaşık 1 aydır hastanede yatarken sabaha karşı şiddetli kanamayla uyandım nöbetçi doktor geldi 1 saat sonra falan da kendi doktorum geldi.2-3 saat bekledik baktık ki durmuyo öğlen alıyorum dedi.Eğer acil olmasa bugün bekleyelim der.Yani sen evde de olsan hastanede yatıyo da olsan sonuçta kanama herzaman acil durumdur.

Doğru diyorsun canım sana katılıyorum.acilin kelime anlamı olarak açılımını tam bilmiyormuşum,mersenne de acıkladı sağolun varolun.benim galiba bir guven sorunum var.artık ozel ya da devlet kurumlara güvenemiyorum.şu an 15 haftaya girdim nedense doktorum plasenta hakkında hala birşey demiyor glnkcım yaa.daha duşünme,gez toz mutlu ol diyor adam bana.olası rikler dahilinde yapacaklarımizı önceden konuşmak istiyorum,elimden geldiğince plan yapmak istiyorum ama adam rahat davraniyor sanki.2 gün evvel acıbadem bakırkoye doktoruma( rıza madazlı) muayeneye gittim.daha once cerrahpaşada muayene etmişti beni görünce ben seni cerrahpaşada gormüyormuydum niye buraya geldin dedi.hocam ben oraya gitmek istemiyorum burada beni takip edin dedimse de boşver boşuna para verme oraya gel dedi ısrarla.benden once benim kesemi mi düşünüyor yoksa yine previayım diye cerrahpaşadamı olmami istiyor diye paranoya yaptım sonradan düşunünce.ben orada değil acıbademde doğurmak istiyorum dedim.sigortam konusunda yardımcı olurmusunuz dedim.olurum gibi bişey dedi.ama çok muğlak konuştu.5 hafta sonra yani 18 haftalık olunca cerrahpaşaya gel muayeneden sonra previa olup olmadıgını söylicem dedi.gel de bekle.medicanadaki dr biraz aşağıda demişti.kesin yine biseyler var.bana demiyorlar.anam sanki 3 günlük ömrüm kalmış gibi ne bu davranışlar anlamıyorum.bişey varsa soyleyin ona gore dikkT edelim dimi ama? Kusura bakma gece gece evhamlandım yine normalde boyle diilim buguün böyle oldu.seni de sıktiysam özür dilerim.oğluşunu öp benim için..

Yok canım ben avcilarda oturuyorum. Ben bulurum buraya ait numarayı .sağol valla çok ugrasmissin.
Geçen gün Beylikdüzü medicana konuşmuştukya oradan aklımda öyle kalmış :)

Niye böyle herkesi Beylikdüzüne taşıdım ki ben Ben masumum, suçlu Beylikdüzü medicana

Allah anneli babalı büyütsün, sağlık ve mutluluk sizden eksik olmasın. Bak canım, nasıl yasa yaptıklarını sen düşün. Geçen hafta SGK yı aradım bir kadınla görüştüm. Özel hastanenin SGK ile anlaşması varsa acil durumlarda birşey ödemiyorsunuz dedi. Ama siz yine de her türlü detaylı bilgiyi Hakan beyden alabilirsiniz, haftaya gelecek dedi. Ben de o kadının demesi üzerine size öyle demiştim, ne de olsa SGK da ilgili departmanda çalışan yetkili birisiydi. Neyse bugün Hakan beyi aradım, O da aslında kurumsal firmalarla yani hastanelerle ilgileniyormuş sadece. İşi ise; özel hastaneler bu doktora hastaların acil raporlarını iletiyorlarmış, doktor ise evet bu acil durum deyip SGK ödeyecek onayı veriyormuş. Neyse bu doktorla konuştum durumu anlattım; dedim erken doğum yapma ihtimalim var (30.haftalarda) böyle bir şey olursa bebek muhtemelen yoğun bakım küvezine alınır. Bu durumda ben hastaneme ücret ödeyecek miyim? Çünkü hastanemin SGK ile anlaşması yok dedim. Kendisi de özel hastanenin SGK ile anlaşması olsa da olmasa da tüm acil durumları SGK nın karşılayacağını, hatta bunu kendisinin onayladığını söyledi.

Hatta dedimki, ben memorial hastanesine gidiyorum, onlara böyle bir durumda SGK nın devreye girdiğini benim ödemeyeceğimi söyledim, onlar kabul etmediler dedim. Hakan bey de, sen onlarla bir daha konuş, kabul etmezlerse beni arayın,bakalım nasıl kabul etmiyorlarmış dedi.

Durum böyle canım. Yasa çıktı, haberlerde bangır bangır söylediler. Ama ne insanlar bu yasadan haberdar, ne hastaneler (işlerine gelmiyor) hatta ne de SGK da çalışanlarının haberi var (geçen hafta konuştuğum kadın bilmiyordu). Güler misin , ağlar mısın? Kaç tane insan benim gibi sürekli hastaneyi ve SGK yı arayıp bilgiyi doğrulamaya çalışıyordur ki? Şimdi düşün bu yasadan haberi olmayan biri Memorialda doğum yaptı, bebek 1 ay küvezde kaldı, min. 60.000 TL yapıyor. Hoooop cebe :) Hatta yasadan haberi olsa ne olacak ki, çocuk küveze yattı, aile SGK karşılıyor sandı, ama hastane yok SGK karşılamıyor dedi. Mecburen ödeyeceksin. Gece 2 de doğum yapsan şikayet etmek için kime ulaşabilirsinki?

Bugün Hakan beye bir tek şeyi sormayı unuttum, geçen haftaki kadın demişti ama bu durumda onun dediklerine güvenemem artık, Hakan beyi bir daha arayacağım. SGK nın bebek küvezini karşılaması için; bebeğin doğar doğmaz nüfus cüzdanının çıkartılıp SGK kaydının yapılması şart mı? Geçen haftaki kadın böyle söyledi çünkü. Hatta aynı gün işlemleri yapmazsanız sonra iş işten geçiyor diyip saçmaladı.

Canım bunları düşünme demişsin ama tut ki ben 30. haftamda kanamayla acile alındım, bebek küvezde. Eşim haliyle panik olacak, benle mi ilgilenecek, bebeği mi kontrol edecek, yoksa hastanenin çıkarttığı faturayı mı düşünecek? Bunları önceden bilip öğrenmek şart. Yazık kocacığıma Yoksa ben bunlara üzülecek insan değilim. Erken doğumsa erken doğum ne yapalım, elden ne gelir. Buyurmuş hoşgelmiş derim :) Bir de ben hayatımda bir kaç kere hariç SGK kullanmadım. Dolayısıyla öğreneyim ki hakkımmı hastanelere yedirmeyim, değil mi.:113:

Offff, üzgünüm kızlar yine çok uzun yazdım galiba:126:İyi geceler.

Hııımmm, cızzz, biber süreceğim ağzına Hani kafaya takmayacaktın, canım bence sen kendini previa gibi düşün ve günlük hareketlerini ona göre ayarla, kendini yorma. 18. haftada previa değilsin derse, önce kafaları çekeriz :111:sonra deli gibi oynarız:118:. Benim bildiğim Acıbadem her türlü yoğun bakım v.s. e uygun bir hastane. Acaba diyorum? Hocanın seni özellikle Cerrahpaşaya isteme sebebi akademik mi? Çünkü orada asistanları v.s. olacak, belki bir şekilde öğrencilerine makale konusu çıkartmaya çalışıyordur? Emin ol üniversite hocaları için bu çok önemli. Bence Acıbademde doğur sen. Çünkü gecenin köründe doğum yaparsan hoca kendisi cerrahpaşaya gelmez, asistanlarını doğuma gönderir gibi Ama sen acıbademde doğurursan ve gece doğum yaparsan hastaneye gelmek zorunda :) Ama senin düşüncen yanlış bence canım demişsin ya "yoksa yine previayım diye cerrahpaşadamı olmami istiyor". Sen de previa olsa Acıbadem yerine neden okula çağırsın. Acıbadem de yeterli bir hastane. Dolayısıyla benim dediğim mantık kazanıyor biraz. Sen de previa olsa da olmasa da senin cerrahpaşa da doğum yapman hocanın işine geliyor olabilir.

Aslında cerrahpaşada doğum yapan varsa yorum yaparsa daha iyi olur. Çünkü seninle ilgilenen doktor, sen gece doğuma gittiğinde senin doğumunda oluyor mu cerrahpaşada bilmiyorum? benim ki yorumdu sadece :)

Günaydın şekerim.beni vesveselerimle başbaşa bırakmadığın icin seni sevgiyle kucaklıyorum.gün içerisinde hamilelikle ilgili çok seydüşününce vesveseler de ardından geliyor.bugün öyle olmicam zaten bugün cuma bol bol dini aktivite yapiim de içim rahatlasın.bugün peygamber efendimizin vefat yıldönümüymüş.ona salavat gönderelim.

Valla canım hocanın beni niye cerrahpaşada görmek istediğini anlayamadım belki gercekten para vermemi istemiyordur söylerken hala saçma geliyor ama neyse.esim istersen gidip adamla konusuyummu dedi ben de boşver dedim.cerrahpaşaya benden daka komplike neler geliyor bir bilsen ben coğunun yanında rutin bir vaka gibi kalırım.akademik olarak birşey ifade edeceğimi sanmam.hastanede siramı beklerken diger gebişlerin hikayelerini dinledim de neler var şükrettim.zaten hoca sadece risklilere bakıyor ben tanıdık oldugum için bana orada bakıyor sağolsun.neyse anlaşılır bir şekilde.esim pzt günü ilçe sağlık müdürlüğüne gidip sgk olayını sorucak.

Acıbademde bir sürü tanıdığım sezaryen oldu.doktorun hastanenin doktoruysa saat kaç olursa olsun gelmek zorunda.Aynen dediğin gibi cerrahpaşada anormal bir saatte acilbişey çıkarsa rıza bey bence de gelmez belki daha önce para konuşulursa yani elden para verme durumu teklif edilirse gelebilir ama bu işler nasıldır bilmiyorum.ama acibademde gelir tabi o an başka bir ameliyatta ya da tatilde değilse.artık o kadarı da kader yani.acaba eşim şu sgk olaylarını kesinlestirdikten sonra gidip hocayla konussa mı.deseki hocam biz sırf dogum için sigorta yaptırdık eğer acıbadem de olası risklere karşı donanimlıysa ki bence de oyledir,esimi acıbademde takip edin,desinmi.tek başına giderse belki adam ona daha farklı şeyler soyler.bilemiyorum.neyse.

Sen neler yapiyorsun canım?yemek olayını nasıl hallediyorsunuz?ben 6 haftalıkken düşük tehlikem olmuştu 1,5 ay yattım her gün igne oldum ve hepistirahat ettim,çok zordu.ilk 3ay içinde oldugum icin bir de fiziksel olarak berbattım.dışarıdan soylemekten bıkmıştım.hoş şimdi de pek yemek yaptığım söylenemez.arada kızım için yapiyorum.o da çok yemek seçer sinir ediyo beni.bak saat kaç oldu babasıyla karnesini aldı geldi hala daha karnım aç diil diyo haspam.kendini iyice genç kız sanıyo bi havalar bi havalar anam kime cekti bu zilli bilmiyorum.ben onun yaşındayken bildiğin bebeydim.

Günaydın kızlar... Dokturmussunuz uzun uzun mesajları valla telden giriyorum küçücük küçücük yazıları okuycam diye canim çıktı. Metsenne canım bu beylik duzu olayını çok konuştuk sanırım ondan bilinç altına yerleşmiş orda sanıyorsun benide ama çoktan uzak değilim yinede. Şekerim ben normalde o hastaneye gidiyorum bi tek kadın doğum için bizim burdaki avcılar medicanaya gidiyorum dr um dan dolayı oda.. ben daha önceden acıbadem bakirkoye gidiyodum oğlum olmadan önce. Orda gittiğim dr bana çocuğum olmayacagini mutlaka tüp bebek yaptirmam gerektiğini söylemişti dangalak nolcak... Ben göğsümde agriyla gittim beni genel cerraha yolladı genel cerrahta göğüs hastalıklarına yok bi tanı koyan ..koskoca acıbadem hastanesi düşün..sonra biri bu drumu tavsiye etti. Gittim oturdum dedim göğsümde şiddetli ağrı var dedim..adam direk prolaktin hormonun çalışmıştır dedi..tahlil Verdi hakkatten öyleymiş...sonra dedimki benim çocuğum olmazmış..kim dedi onusana dedi bende anlattım tüp bebek le olurmuş vs dedim...oda bana onun en son çare olacağını soyledi...ve bana tedaviye başladı gördüğün gibi oluyormus yani biri 5 ay biri 6 ayda düşük digeride şimdikide ondan bir aysonra.. ondan suan başka dekara gitmek istememe olayım. 1 sene içinde o göğüs agrisini çektim bi çok hastaneye gittim acıbademde en hatri. Sayılır olanıydı... Geçende detayli usg Ye gittim okadar kotkuttularki beni yine benim drum ayrıntılarıyla anlattı okadar ciddi olmadığını neyseki oba guvendigimden rahatladım...sanırım dr a güvenmek en onemlisi... Bende size uydum uzun uzun yazdım valla kiskandimmi ne

merhaba arkadaşlar,son 4 sayfayı okudum.
gnlk bizi aydınlattığın için çok sağol,messene sen de tatlım.
ben 2 ay önce kanamayla acil gitmiştim.dr.hemen yaatırdı.2 günlük fatura 800 bindi.gündüz gitmiştim.
sgk ile henüz görüşmedim ama iadesi olur mu bana acaba?
dün benim durumumda biriyle tanıştım.benim eski hastaneme devam ediyormuş.başka bir doktora.onun doktoru hiç kötü ihtimallerden bahsetmemiş.benim ki direk en kötüsnü söyleyip başka bir hastaneye yollamıştı.kadını da ara ara kanamaları olmuş .dikkat ediyor ama benim bildiğim tüm kötü ihmallerden habersiz mutlu,mesut.

Merhaba benim tvde izlediğim kadarıyla önce itiraz etmek gerekiyormuş...olmuyorsa ödeyip fatura almak gerekiyormuş sonrada sgk ilçeye şikayet etmek hem parayı geri aliyirmussun hemde hastaneye baya bi kabarık ceza geliyormuş.... Çok çok geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasin ins..

Günaydın şekerim Ne demek birbirimize destek olmayacağızda ne yapacağız değil mi ama:) Ben bugün biraz geç kalktım, gece 4 de yatınca :)Cerrahpaşa tabii ki iyi hastane. Benim kuzenim lösemi ve cerrahpaşa sayesinde şu an çok iyi. Akademik olarak bir tek senin doğumun bir şey ifade etmez tabii. Ama belli rahatsızlıkların araştırmalarında doktorlar makalelerinde istatistiksel değerler vermeleri gerekiyor. Öeneğin 1000 previa hastası gözlemlendi, şu kadarı v.s. v.s. Belki dedim, ama zorlama bir tahmin tabii. Senin dediklerin doğrultusunda ikinci tahminim daha olası gibi. Doğumun olduğunda kendisinin cerrahpaşaya gelmeyip, asistanlarının doğum yaptırması. Sonuçta onlarda işi uygulama yapa yapa öğreniyor :) Ben o yüzden ufak tefek hastalıklarda üniversite hastanelerini sevmiyorum, kobay oluyorsun :)

Acıbadem, Florance, Memorial, Alman, Amerikan hastaneleri A grubu hastaneler ve bu tip doğuma karşı hepsi de donanımlı. Doktorun senin keseni düşündüğünü sanmıyorum, yanılıyorsam kötü düşşüncemden dolayı Allah beni affetsin :)Eşin SGK dan detaylı öğrensin canım, sonra doktorunla konuşsun ve Acıbademde yapmaya çalış. Hem temiz bir ortam, hem seninle özel ilgilenen hemşireler v.s. çok daha mutlu olursun inan.

Yemek her gün birşey yapmaya çalışıyorum, bu ara baklagil yapıyorum bol bol. Aklıma yemek gelmediği zaman makarna, menemen v.s. yapıyorum :) Ama ilk 3 ay kadar iştahım yok. Canım pek birşey istemiyor. Bir de hergün ne pişirsem diye düşünüyorum vallahi.

Şimdiki 11 yaşındaki çocuk bizim zamanımızın 18 yaşına tekabül ediyor, çok bilmişler valla Bırak kendini genç kız sansın annesi, yerim o cimcimeyi ben :)

Canım eşin SGK ya şunları da sorsun.
Hastanenin SGK ile anlaşması yok, doğum yaptık ve bebek küveze alındı diyelim (Allah göstermesin),
1-) Bebek doğar doğmaz nüfus cizdanı çıkartılıp SGK ya kaydı mı yapılmalı? Çocuğun SGK kaydı nereye yapılıyor? Gece doğum yaptıysak ertesi gün mü SGK kaydı oluyor?
2-) Hastane Bebeğin küveze girdiği gün mü SGK ya bildiriyor? Yoksa küvezden çıkınca fatura kesilince mi SGK ya bildiriyor?
3-) O an hastane hayır SGK geçmiyor derse nereye şikayet edeceksiniz?

İnsanın aklına hep sonradan sorular geliyor, bir gün ben de bağcılara gidip yüz yüze soracağım detayları.

Güzel kızını tebrik ediyorum ve ikinizide öpüyorum, ben hep burdayım :)

Ahh ne demek şekerim, döktür sen de tabii ki. Yoksa ben kendimi geveze hissediyorum :) Böylece tek kalmış olmam Beylikdüzü olayı dediğin gibi, akılda öyle yer etmiş. Ben boş gezenin boş kalfasıyım şu an:) hep internetteyim, bu sayfa da hep açık, başka şeylerle uğraşırken ara sıra bu sayfayı güncelleyip bakıyorum, yeni haber var mı diye:) Doktorlar cidden dangalaklık yapmış. Bazen insan şanssız oluyor, böyle manyak doktorlara denk geliyor ne yazık ki. Doktora güvenmek gerçekten önemli, insanın içi rahat ediyorum canım. Hiç, acaba başka doktora gitsem mi demiyorsun. Masa başı çalışmıyorsun herhalde, ya da internetiniz falan mı yok işyerinde. Telefondan okumak zor valla, keyifsiz olur. Sana iyi çalışmalr, öptüüüm.

Geçmiş olsun canım. Ben geçen hafta SGK dan konuştuğum kadına sormuştum. Hastane sorun çıkartırsa cepten ödersek, sonra fatura ile SGK dan alabilir miyiz? Hayır demişti. Ama benim konuştuğum kadının tüm dedikleri zaten yalan oldu. O yüzden işin yoksa üşenme ilçendeki SGK müdürlüğünü ara canım. Durumunu anlat sor bakalım. En güzelli 1. kaynaktan öğrenmek çünkü. Konuştuğun kadının her şeyden habersiz olması kötüymüş be canım. İnsan tedbirini ona göre alır, değil mi ama. Bak bize, biz sanki hamileliğin sonlarına gelmişiz, yakında doğuracağız da, sanki bebek illa da küveze girecekte v.s.. Şimdiden her şeyi çözümlüyoruz, sonra içimiz rahat olacak.

Yok şekerim benimki espri olsun. Bende pc nin başında olsam aynen dokturutdum....ben çalışmıyorum canım. Dışarda olmadım zamanlarda tv karşısında uzaniyorum . Pc başında oturmak işkence gibi geliyor bana biraz ağrılı geçiyor bu dönemlerim. O sebepten hem telden sürekli ara ara bakabiliyorum pcde otursam çok çok 30 dakka anca dayanirim..... Bu dr lar konusunda çok dertliyim aslında ben.. keşke hic hasta olmasakta gitmesek... Aslında evde oturan otura nelere takıyoruz..geçen ışte korkuttu beni dr eve geldim kuruyorum sürekli kafamda..olduda kanamam oldu gittim allah korusun bana bişey oldu vs gecede uyuyamadim tabi. Eşime durdum durdum dedimki işte böyle böyle olursa oğlumu annenin yanına sakin gönderme annemlerle burda kalsın yoksa sana hakkımı helaletmem vs. Adam neye uğradığını şaşırdı tabi...sonra tabi burayı okudum falan bide kendi dr imla konuşunca attım kafamdsn kötü dusunceleri... Şimdi aklıma geliyorda kendime gülüyorum ne manyakmisim ben neler düşünmüşüm öyle...ama işte insanın bi evladı olunca bi anda oyle hassaslasabiliyor demmekki..ölümden korkmuyorumda bana bisey olursa oba ne olurun derdine düşüyorum bi anda. Neyseki şimdi attım onlari kafamdan çok şükür... Işte evde işi gücü olmayanin sürekli kafasında böyle şeyler dönüyor duruyo..keşke calissaydim diyorum ama şu durumda oda zor...şu dönemleri bi stlatsaydik hayirlisiyla..daha yolu yarilamadik bile...ilk gebeligimde güllük gulistanlikti çok rahat geçirdim het işimi yaptım gezdim tozdum nasıl geçti anlamadim bile. .bunda zaman geçmiyor sanki..annemde sayıp durma zaman geçmez tabi diyor..seni psikologa goturucem diyo iyice kurdun kafanda diyo..anlican evde bir psikolojik vaka olarak bile görülmeye başladım...

ben ödedim o zaman canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…