- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
canım kuvozude sordum o ücretsiz zaten benim gittim yerde.. şu acil durumunu sordum hani olduda kanamalı gittik eh acillik oluyoruz ya ondan sordum onuda ..gerçi sizin gebelik doğum kapsamında ozel sigortanız benimki değil sgk ilegidiyorum mecburen.. bizimkini eşimin şirketi yaptığı için ozel sigortamizi Malesef doğum gebelik kapsamıyor... Estetiği karşılıyor ama ne komik sanki çok lazımdı.. neyse ışte anladimki acillik olsak bayabi fatura gelicek kesin..inşallah olmayizda ama olma ihtimalimizde var ama...
Aaay çok özür dilerim, utandımİlkokula yeniden mi gitsem Yanlış okumuşum. Aklım küvezde
Ahhh şekerim olurmu hiç.. suan nedense öncelikle bebislerimizi düşünüyoruz tabikide...öncelik onların seninde öyle dusunmen normal tabi. E bide bizim durumumuzdaki annelerin ihtimalleride var...bide benim o durumda başka bi hastanede hiç bilmediğim bi doktora guvenmeme durumumda var.. herkez diyo ünv hastanelerine gitmen daha mantıklı o durumda.. gelde bana anlat o durumu...ozaman gidicem asistan drlar olucak orasi kesin.. ama dr umun olduğu hastaneye gitsem kendi dr um gelicek... bilemedim şimdi bende nasıl karar vermeliyim..
Dediğin konuyu da ilçe SGK ya sormak lazım, yine en iyi onlar bilir.
Üniversite hastanesi m ,hayııııııırŞekerim benim ağzım bir kere yandı, Allah göstermesin ama bir daha istemem. Senin doktor hangi hastanedeydi. Orada SGK hiç geçmiyormu. Medical parkda SGK geçiyor sanırım. Ben birazdan Bağcılar ilçe SGK yı arayıp senin sorunun cevabını öğreneceğim canım. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Çünkü bende hep acil durumda nereye giderim diye düşünüyorum. Bir de benim özel sigortam sadece Yatarak tedavilerde ve doğumda geçerli. Ayakta tedavi olunca cepten.
Canım sgk geçiyor gecmesinede yinede baya ücret alınıyor...zaten bende düşünmüyorum baskabiyere gitmryide..arada aklimi karisyiriyolar. Senin sigortan ayakta tedavinin % 80 ini karsilamiyormu..benimki karşılıyor yatarak tedavininde tamamını .doğumdan sonra bi ameliyat oldum ben evde bebek var diye çıkmak istedim dr dediki yatmazsan sigortan karşılamaz bende ozaman dedimki yatırın siz ama ben evime çıkayım onuda öyle halletmistim 5 kuruş vermeden..mesela dr a gittin muayeneni. Karsilamiyormu... ben bikere plastik cerraha gittim b duzu medicanada neyse benim gebelikteki hormonlardan brnlerim büyümüştü..dedilrki estetik operasyonla alınabilir yada ilaçla kucultulur.. aradım sigortami dediki karşılıyoruz.şoka girdim dedim ciddimisiniz şaşırdım kaldım oracıkta. Eğer yapılması zorunluysa dr o yönde rapor yazarsa mecburmus karşılamaya estetik operasyonları..
Yok canım ayakta tedavi hiç yok bende. Ben şimdi kendi hastanemde muayene ve test ücretlerini cepten veriyorum hep. Yatarak ve doğum ise limitsiz ve %100.
Yok canım ayakta tedavi hiç yok bende. Ben şimdi kendi hastanemde muayene ve test ücretlerini cepten veriyorum hep. Yatarak ve doğum ise limitsiz ve %100.
Benim de sadece yatarak.ama ben sigortacıma üstüne basa basa sordum eger kanamayla gidersem ve doktorum hastaneye yatmamı isterse ne kadar süre yatarsam yatayım sigorta bunu da karşılamak zorunda.cünkü previada sadece erken doğum riski yok erken haftalarda kanama olursa ve dr evde olmaz hastanede gözetim altında tutulmalısın derse seni istediği müddetçe yatırabilir.bu da özelsigorta kapsamında.bu arada benim sigorta koçallianz.buradaki glnk da doğumdan once hastanede yatan arkadaşlardan.
Bir de acıbademde normalde rıza beyin ücreti 270 tl ama ozel sigorta indirimiyle 225 verdim.az da olsa indirim yapiyorlar.
Himmmm sen kendinmi yaptirdin o şekilde...zaten o yatarak tedaviler çok tuzlu..bizimkini eşimin şirketi yaptırıyor eşe ve cocuklarada yaptırıyor şirketi...biyerde çok iyi oluyor ozel sigorta bebekte ve çocukta özellikle...
Benim de sadece yatarak.ama ben sigortacıma üstüne basa basa sordum eger kanamayla gidersem ve doktorum hastaneye yatmamı isterse ne kadar süre yatarsam yatayım sigorta bunu da karşılamak zorunda.cünkü previada sadece erken doğum riski yok erken haftalarda kanama olursa ve dr evde olmaz hastanede gözetim altında tutulmalısın derse seni istediği müddetçe yatırabilir.bu da özelsigorta kapsamında.bu arada benim sigorta koçallianz.buradaki glnk da doğumdan once hastanede yatan arkadaşlardan.
Bir de acıbademde normalde rıza beyin ücreti 270 tl ama ozel sigorta indirimiyle 225 verdim.az da olsa indirim yapiyorlar.
Evet canım ben kendim yaptırıyorum ve bilerek böyle seçtim. Çünkü muayene ücretleri bir şekilde karşılanır ama yatarak tedavi, her türlü kanser v.s. karşılaması zor.
Benim sigortam da koç allianzMemorialda muayene normalde 220 ama koç aliianz indirimi ile yaklaşık 110 oluyor. Mesela 20. haftada yapılan 2.USG 700 civarı koç allianz indirimi ile 350 TL. Kanama durumlarında aynen dediğin gibi olmalı şekerim. Yatarak tedavide limitsiz ve %100 benim. Öpüyorum seni
Esenyurt SGK nın telefonu, Beylikdüzü de bu oluyor sanırım. Üşenmeyin siz de arayın pepuke ve fburak.İkiniz de Beylikdüzünde oturuyordunuz sanırım. Bu telefonlar direkt yetkililerin değil tabii. Bu numaralardan özel hastanelerde acil ödemeleriyle ilgili soru sormak istiyordum diyin, ilgili yere yönlendirirler siz. Sıkılmadan doğru kişiye ulaşın.
(212)852 37 40-852 89 53-853 63 27
Allah senden sonsuz kere razı olsun güzel kalpli bacım
Numarayı kaydedip en kısa zamanda ariycam.çok teşekkür ederim.ama biliyo musun ben acayip septik paranoyak bişey olmuşum her guzel şeyde bir pürüz arıyorum.bu türkiyede insanın önüne düşsün diye hep takoz koyarlar ya sen bu haberi verince şeytan aklıma anti düşünceler getiriyo kahrolasıbu hastaneler para almak için raporları kendilerine gore yazarlar gibime geliyor.bir de doğumun acil olması için ne gibi şartlar gerekli onu da bilmek lazım.mesela diyelimki kanaman vardı doktorun sana dogum öncesi yatış verdi sen de atıyorum 15 gündür yatıyosun o anda kanaman arttı ve dr hemen doğuma almamız lazım derse de bu acil oluyomu yoksa spontan bir şekilde o an mı hastaneye gelmen gerekiyor?anlatabildimmi acaba? Mersennecim ben galiba sapitıyorum doğru düşünemiyor muyum yoksa bu sorular normal mi arkadaşım yaa? En iyisi bu soruları yazıp sgkyı öyle aramak dimi?
Yok canım, senin düşüncende bir sorun yok, gayet haklısın. Bebeğin yoğun bakım küvezine girmesi zaten tartışmasız acil durum. Girmezse hayatını kaybedebilir, sakat olabilir v.s. Ama dediğin şekilde kanamalı doğumu tam bilemeyeceğim, ama o da acil büyük olasılıkla. Çünkü seni doğuma almazlarsa hem bebeğin hem de senin hayatın tehllikeye giriyor.Yani o da acil. Zaten görüştüğüm Hakan bey dedi ki; hayırdır niye erken doğum bekliyorsunuz dedi, dedim ben de plasenta previa var, doktorum 30.haftadan itibaren risk olduğunu söyledi dedim. Tabii doğru v.s. bir şeyler dedi. Plasenta previa teşhisi konmuş her hasta potansiyel acil doğumcusu zaten. Sen yine de SGK ya sor canım, için rahat olsun :)
Evet anladım canım ben sanırım acilin tanımını iyi idrak edememişim şimdi daha net oldu.kanamalı doğum dediğim zaten previalının doğumu oluyor canım.yani mesela bir previalı acil doğuma neden gider?genelde aniden ağrısız kanaması başlar öyle gider.ama seni korkutmuş olmayım haa nice previalı zamanında doğurmuştur.ozellikle sen daha 17. Haftandasın ve marjinalsin.korkmana hiç gerek tok güzelim benim.herşey çok güzel olacak.bu arada haire erken doğum,kuvöz muvöz düşünüp durma.tamam bilgi aldın bitti yeter.kafana takma erken doğumu.mutlaka oyle olacak diye birsey yok.riskleri düşünüp kendimizi sağlama alalım derken kotüyü çağırmayalim alt beyinde.mazallah.
Sgkya sorucam canım.mutlaka aricam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?