Plasenta previa

Previali da olsak hepimiz saglikla dogurduk demissiniz bnm en cok ihtiyacim olan cumle buydu insallah darisi basimiza cok korkuyorum acikcasi bu süreçten daha sonra unutmak istiyorum hayatimda ilk kez bir sey beni bu kadar tedirgin ediyo demek anne olmak boyle bir şeymiş diyorum. Sizin total miydi previaniz kanama olayi cok korkutuyo beni nasil bi kanama oluyo öğretmenim ben ve anlamam ogrencilerin karsisinda bi anda kanama olursa naparim nasil bi kanama bunlar beni tedirgin edio mesela her gün ped kullansam okulda en azindan regl gibi onlem olur mu bnm icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ız belasız
inşallah. neticede 37 haftayı kazasız belasız bulduktan sonra çekilmese de sezaryen olmak dışında bir farkı olmaz sanırım.

2 arkadas totalis benim partial..benim kanamalar azdi..marjinal bir arkadasin dogumda kanama oldu. 2 total gece oldu. Oyle gunduz disarda vs. Olan hatirlayamadim. Cok da dusunme, kanamasiz olan da cok. Zorlayınca kanama olabiliyor bazilarinda. Genelde dogumda olabiliyor ki doktor hazir kan hazir oluyor. Takviye ederler. Koyde degiliz vs. Cok sukur ki hastane cok. Donanimli bi hastane sececeksin.

Tesekkur ederim mumkun mertebe zorlamiyorum kendimi artik allaha emanetiz. Hastanem donanımli neyseki.

çalışan previalı anneler,
oturmanın sınırı var mı, ben 3 saat oturunca baskı hissi çok artıyor kesinlikle ayakları uzatmak uzanmak gibi rahat bir pozisyon değil hele de sert bir koltuğunuz varsa. . ne sıklıkta kalkılmalı? bir de çömelmemek gerekiyor deniyor ama wcler alaturka. günde 5-6 kez alaturka wc kullanmak sizce sorun yaratır mı?

Tuvalette nnormalde de hamilelerin uzun sure kalmamasi gerekiomus mikrop vs tehlikesi var sonucta.bnm hic 3 saat aralıksız oturdugum olmuyo kalkmak zorundayim yatinca kesinlikle daha rahatim ya da psikolojik bilmiyorum. Tecrubeli previalilardan ogrenmeliyiz sanirim

evt, ne varsa o annelerde var uamrım söylerler :)
sorma arkadaşım, elbette hijyen yönü de var ama kimin umrunda sen mikrop kapmışsın yorulmuşsun? en çok zarar neyse ondan kaçınalım noktasındayız. bugün tanıdığın ismini verdiği devlet hastanesinde bir dra gittik. 3 haftada 1 250 tl bayıldığım doktorum, kanaman olursa hastaneye koş dışında bir destek gösteremediği gibi doğru düzgün uyarıda bile bulunmadı. 3 kez aradım da ilişki sakıncalı olabilir ama nadiren olabilir gibi saçmasapan bir uyarıda bulundu. bugüne dek sadece 3 gün kanamam olunca o da yalvar yakar bir araba lafla rapor verdi. günde 15-20 kez kusarken ( her seferinde üstüne başına kaçırıyorsun çamaşır değiştiriyorsun düşün rezilliği iş yerinde) 8-4 tansiyonla yıllık izin kullandım. 1 yıllık izin 2 ayda bitti. sanırsınki ülkeyi hamileler hem de previalı hamileler kurtaracak. drlara lanet ettim zaten. yıllardır devlete gitmiyordum ama onu denen bunu dene yoruldum bir seferde çok vaka görmüştür öneride bulunur hem de arada tanıdık var diye bunu deneyeyim dedim. nasıl pişmanım. manyak kadın ne ultrason yaptı ne tahlillerime baktı sinirimi bozdu sadece. zaten rezillikleirne şahit olmasın diye yanına kimseyi almıyor eşim girse yapamazdı bu adiliği. kendi yanında hademe kılıklı bir yardakçı kadın bulunuyor ama. doktoruma niye sormamışım dedim doktoruma yapışacakmıyım değiştiremem mi fikir almaya geldim. vakti çok olana sor dedi, istirahat lazım lazım mı dedim 40 haftaya kadar rapor vercek halim yok, ne bileyim ben gelen hastanın işinde sorun yaşayıp evde yan gellip yatmak isteyen hasta omadığını? sancım olunca ayağımı uzatıp istirahat et ddediniz nasıl eidcem işte dedim? sancım olduğunu ne bilecekmiş, subjektifmiş sancı nst ile tespit etmek lazımmış!! sen zaten normal gebe değilsin çok risklisin dedi bir de şaka gibi!!!
!o noktada elim ayağım titredi çıktım. tansiyonum yükseldi sini,rden uyuştum resmen epey bir akıntı oldu üstüne....

ondan sonra hiç doktora gitmeden bitirsem mi bu işi diye dşünmeye başaldım. haram olsun aldıkları para. beni böyle üzmeye ne hakkı var? utanmaz vaktim az diyor ama vaktini doktorluk yapmak yerine hastayı aşağılayıp azarlamak için kullanıyor. sen ansıl drsun? muayene yok, dinleme yok, öneri yok, tedavi yok abuk subuk ithamlar! raporlarıma inanmıyorsan kendin bak anla. riskliysem arkadaşına sevket. bri de devletten para alıyor bir halt etmiş gibi!sinirden çantamı unutmuşum 70 yaşında annemi gönderdim orda demişlerki benden önce bir polis hanım rapor istemiş ona sinirlenmiş diğer dr izinli olduğu için çok hastası varmış bilmemne. beter olsun dedim herşeyi hakediyor mesleğinin yüzkarası. 200 hastası olsa ne, ilaç yazmak ve azarlamak dışında bir halt yok ki doğum da yaptırmıyormuş bilsem hiç gitmezdim. o polis hanımın da bilmiyorum ne derdi vardı ama Allah bu yetkiyi bunun gibilere verenleri de bildiği gibi yapsın. benim gibi iş güç sahibi okumuş vatandaşa bunu yapan halka ne biçinm davranıyor kimbilir... eşim dedi ki çıkarken sonra da niye dayak yedik diyorlar!!

Valla ayni şeyleri ben de yasadim bizim bebegimizin hayati onlar icin cok da onemli degil demek ki ben de rapor alayım diye bezmi aleme profa gittim vermedi kendi doktorum vermedi kanama olunca verecekmis ille bize o korkuyu yasatacaklar. Ne is yapiyosun sen cnm

hastaneye gitmiyorum. özel doktora gidiyordum. muayehanesine. 22. haftadayım. yıllık izinlerimi kullanıcam artık böle böle bugünden itibaren. en azından 1 gün gider 2 gün gitmem o da bişey. şu an çok şiddetli bulantım var geçmişti oysa nooldu bilmiyorum dünkü olay yüzünden mi oldu ne var. bu şekilde 26-27. haftaya kadar gelebilirsem sonra bakıcam. zaten doktor da bulurum sanırım o arada...inşallah çıkar yukarı o arada da rahatlarım belki birazcık da iznim kalır...

Tam donanimli bi hastane bakistir yine de canim insallah dedigin gibi plasenta yer degistirir de kendimizi skntiya sokmak zorunda kalmayiz. Bebek alışverişi bile yapamiyorum cikinca psikolojik olarak huzursuzum cimasam son aylar daha tehlikeli bilemiyorum senin gibj benim de kafam allak bullak.

inşallah.. aynen ben de öyle. daha sevincini yaşayamadım doğru düzgün. ne güzel havada bir yürüyüş ne bebek için alışveriş. zaten 10 dk ayakta kalsam sancı oluyor baskı oluyor benim. ben bir de ilk ayları korkunç geçirmiştim kusa kusa..poşet cebimde geziyordum..

dünkü olayın üstüne ölüm kalım olamdıkça başka çarem kalmadıkça asla gitmem devlete filan. öleceksen de insan gibi ölmek var. kredi çekip böyle rezillerin eline düşmemek lazım gerekirse. özel hastane bakıcam artık.. inşallah donanımlı iyi bir yer bulurum. acıbadem koru güven bunlardan birini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…