- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.981
Allah bagislasin cok sevindim nasil gecti peki kanama falan oldu mu agrilarin sebebi neymis bebegin kac kilo :) al sana bi suru soru :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet basta cok kotu dusunceler icinde gece yarilari uykudan uyanip aglayarak gecirdim.simdi kadere teslim ettim kendimi. Sizleri okudukça umutlandim biraz kendimi rahatlatiyorum bisi olmayacagina inanıyorum kendime dikkat ediyorum keske dememek icin caba gösteriyorum.surecte yasadiklarimi yazacagim buraya bizim gibi olanlara umut oluruz insallah.
Hamileyken bir yerde etin bebek gelisimi icin cok onemli oldugunu okumustum ve erken dogum riskim yuksek oldugu icin deneyim dedim. Haftada bir sebzeli haslama,kofte ve kemik suyundan corba icmeye basladim. Tesaduf mu oldu bilmiyorum ama bunlari duzenli yemeye basladiktan sonra bebegimin buyume hizi artti ve erken dogmasina ragmen kilosu gayet iyiydi.
Senin araciliginla herkesle paylasmis olayim.
Hamileyken bir yerde etin bebek gelisimi icin cok onemli oldugunu okumustum ve erken dogum riskim yuksek oldugu icin deneyim dedim. Haftada bir sebzeli haslama,kofte ve kemik suyundan corba icmeye basladim. Tesaduf mu oldu bilmiyorum ama bunlari duzenli yemeye basladiktan sonra bebegimin buyume hizi artti ve erken dogmasina ragmen kilosu gayet iyiydi.
Senin araciliginla herkesle paylasmis olayim.
Ben de haftada bir hatta bazen 2 3 kez et tuketiyorum zaten buyuk porsiyonlar yiyebilen biri degilim normal insanlarin bi seferde yedigini ben 3 4 seferde ancak yiyorumdur ama kemikli et yemiyodum bak iyi olfu haşlama yapip kemikli et de tuketecegim bundan böyle.tesekkur ederiz
Bugun doktora gittim plasenta hala kapatiyo malesefbakalim zaman ne gosterecek.
Canim uzulme yer gök dua ile. Duâ larini eksik etme ve rabbime tevekkul et. Bak ben hastanedeyken 8 sene sonra cocuguna kavusmus olan vardı. 6 tanw düşük yapmis 1 tane yaşayan varmış yani neler neler yasayanlar var.
Sen hamilesin ve bebek bekliyorsun bu guzel birsey buna sukredicez dualarimizi eksik etmeyecez. Allah birseyin olamasini istediginde ol der ve oluverir
Moral ve destegin icin cok sagol canim. Benim doktorum da korkma diyo bakalim 4lu test yaptirdik plasenta yapisik mi falan die bakacakmis. Allah tum bebek bekleyenlerin yardimcisi olsun hepimize allahim kolayliklar versin hamilelik muhtesem bi surec bebegj karninda gormek hissetmek muhteşem.bu duyguyu yasamayi herkese nasip etsin rabbim.
Bak doktorunda korkma diyormus. Dua edip tevekkul edecez canim. Insallah guzelce olup bitecek. Bak burda bi suru kisi var hepsi dogum yapip bebegini kucagina aldi. Ben butun sayfalari okumustum :) ordan biliyorum.
Hepiniz insallah saglikla kucaklarsiniz yavrularinizi..
tum mesajlari okuyamadim ama bizim gorustugunuz 5-6 kisiye pekcok sey yasaklanmisti.
nadiren diye birsey olmaz tabi plesanta previa varsa iliski yasak. Kanama olabiliyor. Bi perinotologa gorunursen, duruma gore detay verecektir. Yasak ya da degildir. Normal hamileler biraz kacak yapar yorulma konusunda siz yorulmayacaksiniz. Yuruyusse kisa ve yavas. Yan gelip yatacaksiniz her firsatta. Benim agrim cok oldugundan mecburi dikkat ediyordum.
çok teşekkürler. biraz önce maksimum 10 dk kadar yürüdüm yavaş şekilde, işe giderken en az bu kadar yürümem şart maalesef. sabahtan beri sancı vardı zaten hafif arttı ve sol kasığımda çekilme gibi bir şey oldu ve karnım taş gibi sertleşti. plasenta previa ile alakası var mı? sancı hafif bir adet sancısı gibi oluyor bahsettiğiniz sancı öyle mi?
çok teşekkürler. biraz önce maksimum 10 dk kadar yürüdüm yavaş şekilde, işe giderken en az bu kadar yürümem şart maalesef. sabahtan beri sancı vardı zaten hafif arttı ve sol kasığımda çekilme gibi bir şey oldu ve karnım taş gibi sertleşti. plasenta previa ile alakası var mı? sancı hafif bir adet sancısı gibi oluyor bahsettiğiniz sancı öyle mi?
Bahsettigin agrilar previa ile ilgili değil tum hamilelerde oluyo o agrilar telas yapma. Seninkinin cekilme ihtimali yuksek bana nadiren degil kesinlikle yasak her sey iliski vs :) ama previa teshisi 6.aydan once konmaz dedi en son gittigim perinatolog. Sen kacinci haftandasin ?
Her hamilelik farklidir. O kadar yurumenin sakincasi olmaz muhtemelen ama sen guvendigin bir doktorun sozunu dinle sadece. İlk hamileligimde hic agrim yoktu. Ikinci hem previa hem asiri sanciliydi. Hwrkesin agri esigi de farklidir. Karinda gaz agrisi gib, kasiklarda adet sancisi gibi hafif agrilar olur. Ama adet sancisi denince de genelleyemeyiz bazilarinda adet sancisi olmaz bile. Cok fazla etrafi dinleme derim. Kendini de cok dinleme. 6 aydan oncede 2. Ayda da bu teshis konur. Kiminin tam yapisik oluyor ki bu seninki degil, olsa soylenirdi, yukari cikma ihtimali yok.
Sen hamileliginin keyfini cikar..bebegini dinle. Previa da olsa hepimiz saglikla dogurduk. Gunleri kacirma. Mutlu ol mutlu bebek dogur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?