Plasenta previa

merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun. bugünkü kontrolde plasentantamın aşağıda olduğunu öğrendim. ayakta kalınca ve yürüyünce karnımda sertleşme ve sancı oluyordu, 12. haftada da kanama geçirdim. ama şimdiye kadarki kontrollerimde bu durum hiç farkedilmedi. acaba sonradan olan var mı benim gibi? bir de doktorum kanaman olursa hastaneye git dedi ama zaten söylemeye gerek olmayan bişey bu. benim merak ettiğim kanamam olmamsı için yatmam ve istirahat etmem lazım mı? ilişki konusunda dahi bir şey demedi. zaten yaşımdan dolayı hep endişe içindeyim, doktorum demese bile işe gitmem sakıncalı olabilir mi sizce?

Bu rahatsizlikta yapilmasi gereken tek sey yatmak zaten.Cinsel iliski,uzanarak is yapmak vs.hep yasak.Mumkun oldugunca pasif yasayacaksin.Previanin 16.hafta civari teshisi konabiliyor ama bazi dr.lar daha gec farkrdebiliyorlar.Kac yasindasin ki endiselisin?Ben 34 yasimdayim ve previayla dogum yaptim.Yukarida yazmistim okumussundur belki.İs konusunda da dr.guvenmisin.Aktif bir isin varsa 24.haftadan sonra rapor veriyorlar zaten

Banada önce var dediler ama sonra düzelmiş şükür şuanda yok .Olanlarında rabbim yar ve yardımcısı olsun

Gecmis olsun oncelikle. Ben de 15. Haftamda ogrendim ve ilk gebeligim daha onca kurtaj vs gecirmedigim halde cikti.seninkinin turu ne acaba tamamen mi kapatiyo ama sadece aşağıda dediyse sanmam muhtemelen yakindir rahim agzina ama kapatmiyodur. Once bunu ogrenin çünkü rahme yaklastikca tehlike artiyor benimki total yani en risklisi olmasina ragmen rapora gerek duymadi doktorum ama 15 dk dan fazla ayakta kalma iliskiye girme ev işi yapma dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Banada önce var dediler ama sonra düzelmiş şükür şuanda yok .Olanlarında rabbim yar ve yardımcısı olsun

Amin benim düzelme ihtimali yok ancak yarisina cekilir tamamen cekilmez dedi hayirlisi olsun hakkimizda.

Amin benim düzelme ihtimali yok ancak yarisina cekilir tamamen cekilmez dedi hayirlisi olsun hakkimizda.

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım kendine çok dikkat et allahın izniyle düzelir inş.

30. haftaya kadar düzelebilir diyorlar doğru değil mi yani ben derecesini de bilmiyorum tam kapatmıyor ama ne derece kapatıyor bilmiyorum detaylı da öğrenicem artık.

30. haftaya kadar düzelebilir diyorlar doğru değil mi yani ben derecesini de bilmiyorum tam kapatmıyor ama ne derece kapatıyor bilmiyorum detaylı da öğrenicem artık.

Benimki rahmin agzini tam kapattigi icin ihtimal bu kadar az. Seninki eger matjinal falansa tamamen duzelebilir inşallah da oyle olur :)

Benimki rahmin agzini tam kapattigi icin ihtimal bu kadar az. Seninki eger matjinal falansa tamamen duzelebilir inşallah da oyle olur :)

teşekkürler... umarım düzelir. o kadar zor bir hamilelik geçiriyorum ki, tam rahatlayacağım an bu çıktı...haftanın 5 günü şiddetli baş ağrılarım var ve 4 aydır kusuyordum daha yeni yeni düzeliyordu kusmalarım. anemi de çıktı, ruh gibiyim zaten...

Bense tam tersi o kadar rahat bir hamilelik geciriyordum ki 10.haftamda ogrendim hamile oldugumu beklemedigim bi gebelikti aslinda hastalanmayinca test yaptim ama negatif çıkınca icim rahat gezilere gittim vs. Sadece bikac gun mide bulantim oldu sonrasinda suphelenip tekrar test yapinca öğrendim sok oldum.karnimi tasiyamayacagim gune kadar gezecm dedim bu hastalik cikti sadece yatiyorum simdi :)1

Kizlarrr herkese mrb. Bende dun sezeryan oldum. Kızım dünyaya geldi rabbimin izniyle cok sukur lakinn ben ayilirken şiddetli agrilarla uyandim cok fenaydi
((

Kizlarrr herkese mrb. Bende dun sezeryan oldum. Kızım dünyaya geldi rabbimin izniyle cok sukur lakinn ben ayilirken şiddetli agrilarla uyandim cok fenaydi
((

Allah bagislasin cok sevindim nasil gecti peki kanama falan oldu mu agrilarin sebebi neymis bebegin kac kilo :) al sana bi suru soru :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…