Kanamaniz oluyo muydu cok acana ben de fikir alacak birilerini anliyorum dersimizi en iyi yasayanlar bilir. Bence devam ettirebiliriz :)
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından Kafani karistirmak istemem ama yine de anlatmaya calisayim yasadiklarimi.16+6 da previa teshisi kondu ve dr.beni strese sokmamak icin durumu yumusatarak anlatti.Ben de hafife aldim durumu ve 19.haftamda kendimi gereksiz yordum ve cok hafif kanamam oldu.Progestanla o donemi atlattim ve gebeligimin geri kalan surecini minumum hareketle gecirdim.32.haftaya kadar calistim ama isim masa basi oldugu icin.Aktif bir isim olsaydi heyet raporu verecekti dr.Esim evdeyken suyumu bile kendim almadim hep bacaklarimi uzatip istirahat ettim.Yatmaktan cok bunalmistim ama bu hastalikta baska care olmuyor ne yazik ki.Moralimi hep yuksek tutmaya calistim ve olumsuz dusunceleri mumkun oldugunca uzak tuttum kafamdan.Erken dogum yapmayacagima inandim ve normal gebelik yasayanlar bile 7.ayda canta hazirlarken ben kilimi kipirdatmadim :) Bu sekilde hic bir sorun ve kanama yasamadan gecirdim hamileligimi.En son dr.5 kasima sezeryan tarihi verdi ama benim yaramazim 27 ekimde gelmeyi tercih etti. Kanamam baslamisti ve hemen ameliyata alindim.E o kadarcik olsun artik previa bu:) Herkes farkli yasiyor bu durumu belki de sen hic kanama yasamadan doguma gidersin ki umarim oyle olur. Yapman gereken tek sey yatmak.Hem previa cocuklari cok nazli ve yaramaz oluyorlar simdi bol bol dinlenip enerji toplayin.Sormak istedigin her konuda yardimci olmaya calisirim.Oglumdan firsat buldukca da yazarim.
😊😊 cok tesesekkur ederim. Benim de doktorum rapor vermeye gerwk duymadi öğretmenim ben dersini oturarark anlat 15 dk dan fazla ayakta kalma vs dedi soylediklerine uyuyorum fiziksel aktiviten hic yok annem kayinvalidem esim cok yardımcılar bu konuda cok sukur.
Benim doktorum da beni korkutmadi aslinda ben arastirinca korkup 2 doktora daha gittim onlar korkuttu aslinda. Doktorumu cok seviyorum normalde degistirmek istemem ama bu konuda fikrini almak istiyorum doktorum perinatolog degil isii iyi bildigine inanddigim bi operator yasi genc sayilir. Hastanem tam teşekküllü ozel hastane.ayni hastanede perinatolog da var. Sizce degistirmeli miyim. Siz sorunsuz gecirmissiniz çok sukur ama doktorunuza guvenmenizdi belki de moralinizi yuksek tutan :) bu arada oglunuz kac aylik. Allah bagislasin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.